Ny novell!


Tjena tjena!

Nu har vi bestämt oss för att starta en ny novell, den kommer också handla om Justin Bieber förstås och vi kommer fortsätta att skriva på The choice samtidigt och än så länge har vi inget namn på den nya.

Det kommer också komma en ny tjej som ska blogga tillsammans med mig och Maria, Maya heter hon så säg välkommen till henne!

 


Chapter 48 The choice

Innan jag pressade igen locket på min jätte-resväska kollade jag igenom min mobil på jakt efter nya sms men det blinkade inget glatt "ett nytt sms från justindenbästa" på displayen. Som sagt har han döpt sig själv på min mobil därav det inte lite egoistiska namnet haha.. Jag kom på mig själv med att sitta och le fånigt rakt ut i luften, jag hatade att han kunde få mig på bra humör utan att ens vara här och speciellt nu efter vad han gjort mot mig.

Men ändå kunde jag inte skaka av mig den besvikna känslan längst ner i magen som infunnit sig där efter varje gång jag inte fått ett sms från Justin.

bild 2. Eric

- Förlåt mig så hemskt mycket att ni fick vänta så länge, jag är verkligen usel på att packa om jag inte redan nämt det..! Sa mamma för kanske femte, sjätte gången när vi satt i bilen på väg till flygplatsen.

 

- Det är lugnt, verkligen jag är lika dan själv! Svarade Lisa för också femte, sjätte gången.

 

Mamma och jag satt i baksätet medans Eric satt där framme bredvid Lisa. Eric var för övrigt ganska reserverad och inte alls lika pratglad som förra gången vi sågs det enda han sagt var nog "hej" och "ska bli kul å se London"  Men vem vet han kanske hade ett hemskt morgon humör eller så? Aja det skulle jag i alla fall få reda på mer om nu dom närmaste dagarna.

 

Lisa och mamma pratade på om hur fantastiskt trevligt det skulle bli, att vi skulle gå på madame tussades vaxkabinett, åka London eye, kolla in piccadilly circus, big ben och en massa fler sevärdheter.

 

Trots deras ivriga samtal om London lyckades Lisa köra till flygplatsen och bara en dryg kvart efter att vi satt oss i bilen stog vi i in-checknings kön med våra väskor redo att slänga upp dem på det svarta rullbandet.

 

Mamma hade förvånansvärt nog inte med sig ett enda kilo för mycket så inget behövdes packa om, nu satt vi istället på ett av många kaféer som fanns på flygplatsen och drack varsin milkshake.

 

- Så du går på Druid Hills high va? Frågade Eric och petade av locket från sin pappmugg för att dricka upp det sista i botten. Han och jag satt vid tillsammmans vid ett av dom små runda borden och mamma tillsammans med Lisa vid ett några meter bort.

 

- Näe men jag ska börja där sen, alltså efter sommaren då.

 

- Okej så du är bara 15? Jag trodde du var 17 eller något, minst 16 i alla fall..

 

- Haha ja jag är väll bara det.. Skrattade jag lite nervöst - Vilken skola går du på då? Tillade jag sedan.

 

- West lake.

 

- Aha. Jag kände hur hela samtalet höll på att ebba ut men det var ju lika mycket hans ansvar att hålla det igång som mitt, eller hur? Så jag satt bara tyst och sörplade på min jordgubbs milkshake och väntade på att Eric skulle säga något.

 

Det gjorde han inte, faktum var att han mer eller mindre satt och glodde på mig under sin lugg han hade snett över pannan precis som just-  Nej! Jag stoppade mig själv innan hans namn hunnit ta form i min hjärna och knuffade undan tanken. Han skulle inte få förstöra den här resan även om det bara varit i mitt huvud just nu.

 

Istället vände jag tillbaka huvudet mot Eric som inte gjorde någon annsats till att sluta glo, han måste tro att hans lugg var så långt ner över hans ögen att det inte syntes att hans blick bara vilade på mig. Det kändes faktiskt ganska obekvämt så jag reste mig upp och gick mot en papperskorg som stod mittetmot kaféet och slängde min urdruckna mugg i den.

 

När jag kom tillbaka stod Eric vid mammas och Lisas bord och dom såg ut att vara beredda på att gå allihop.

 

- Planet går om 20 minuter nu så vi tänkte att det är lika bra att vi börjar dra oss mot gaten. Sa mamma med entusiastisk röst och vi begav oss mot just gaten.

 

 

Justins perspektiv:

Idag hade jag frivilligt gått upp klockan halv åtta vilket inte hände så ofta, eller för något år sedan kunde jag gå upp i princip hur tidigt som helst och ändå vara jättepigg men i alla fall i dom senaste månaderna har det känts som att jag fått minst fem timmars för lite sömn varje natt.

 

Anledningen till denna tidiga uppgång skulle kunna stavas Ryan Butler och Chaz Somers, de två är mina absolut närmaste vänner som råkar bo här i Stratford och som ni kanske redan räknat ut så skulle jag hänga med dom hela dagen idag.

 

Eftersom att jag bodde hos pappa och Erin och mormor och morfar ville hinna träffa mig lite mer än bara en dag så skulle jag, Ryan och Chaz
äta middag där ikväll men frukost skulle jag ju självklart äta här och jag antog att ingen annan var vaken än så gick jag ner mot köket för att göra frukost till mig och dom andra men när jag rundade hörnet efter trappan så att köket blev synligt så såg jag något jag verkligen inte förväntat mig...


 

Okej det har varit säms uppdatering jag vet.. Men nu ska i alla fall jag försöka bättra mig och skriva lite mer självklart är det ju otroligt mycket roligare att skriva om ni skulle kommentera lite mer också så det kanske är värt att tänka lite på haha? nej men allvarligt så är jag ledsen över att ni fått vänta så länge på del 48.
// Fredrika

 


 

Chapter 47 The choice

Vi sov största delen av resan och när vi landade i Kanada var jag fortfarande riktigt trött men väl inne på flygplatsen såg jag någonting som genast gjorde mig gladare nämligen pappa, Jazzy och Jaxon!

Jazzy blev jätte glad när hon såg oss och sprang fram och kramade mig direkt samtidigt som hon ropade ”bieber, bieber, bieber!” pappa som hade Jaxon i famnen kom också fram och kramade mig och sedan mamma, sedan började vi gå ut från flygplatsen tillsammans.

Efter några minuters bilfärd parkerade pappa bilen på uppfarten till hans och Erins hus, mamma hade vi släppt av utanför mormor och morfars hus och självklart hade jag hälsat på dom och vi bestämde att jag skulle sova hos dom i över morgon.

 

- Så hur ser planerna ut för resten av sommaren då? Frågade Erin när vi senare på kvällen åt middag.

- Först ska jag till Paris med Be.. Jag avbröt mig själv mitt i meningen då jag kom på att Bella troligtvis inte alls ville åka till Paris med mig. - Vi ska ha lite konserter här och var över USA och sen vet jag inte riktigt. Sa jag snabbt istället men pappa hade nog fattat att något var fel för han tittade lite fundersamt på mig men sa inget.

- Okej det låter ju trevligt. Man kanske rent av kan få se någon av konserterna det var ju ett tag sedan vi var på någon, eller hur Jeremy?

Pappa nickade mot Erin - Ja det är faktiskt ett tag sedan sist, vet du om någon av dem är här i Kanada? Sa han och riktade det sista mot mig.

- Jag tror det, vi ska i alla fall hit igen om ett tag och sedan åka vidare till L.A och San fransisco.

Efter att vi ätit klart sa jag godnatt till mina syskon och Erin gick upp med dom på övervåningen för att lägga dem.

Jag och pappa satt och kollade lite på tv och jag såg på honom att han funderade på att fråga något, förmodligen om Bella, men han höll tyst och stirrade stint på tv:n istället.

- Jag är rätt trött, efter flyget och så är det okej om jag också går och lägger mig? Frågade jag med trött röst när det andra smallville avsnittet var slut.

- Visst det är klart. Och du? Svarade pappa och stängde av tv:n med fjärrkontrollen

- Vad?

- Om du behöver snacka så finns jag alltod här, det vet du va?

- Ja det vet jag men godnatt.

Isabellas perspetiv:

Både jag och mamma höll på att packa för fullt och huset såg nog mer ut som en loppis än ett hus just nu. Det låg kläder, böcker, skor och andra grejer utspritt över golven i nstan alla rum och trots att båda våra väskor var överfulla vi ddet här laget kändes det inte som att man fått med ens en tredjedel av allt man skulle behöva.

Det är ju kallt i europa har jag hört så då är det ju lika bra att ta med några jeans och tjocktröjor, men å andra sidan är det ju sommar nu och det kanske är värmebölja där också så då måste shorts, t-shirtar och linnen också med såklart..

- Nu har vi 45 minuter på oss tills Lisa och Eric kommer och hämtar oss, 45 minuter!hörde jag mamma ropa nerifrån vardagsrummet upp till mitt rum där jag just nu befann mig.

- Okej jag har nog läget under kontroll här om några minuter! Skrek jag tillbaka och slängde i några extra toppar för säkerhets skull, att packa har aldrig varit min starka sida som ni kanske förstår men jag var ändå bätter än mamma och jag tänkte stilla att Lisa och Eric skulle få vänta i den där bilen i minst en halvtimme innan mamma blev klar.

Innan jag pressade igen locket på min jätte-resväska kollade jag igenom min mobil på jakt efter nya sms men det blinkade inget glatt "ett nytt sms från justindenbästa" på displayen. Som sagt har han döpt sig själv på min mobil därav det inte lite egoistiska namnet haha.. Jag kom på mig själv med att sitta och le fånigt rakt ut i luften, jag hatade att han kunde få mig på bra humör utan att ens vara här och speciellt nu efter vad han gjort mot mig.

Men ändå kunde jag inte skaka av mig den besvikna känslan längst ner i magen som infunnit sig där efter varje gång jag inte fått ett sms från Justin.


Så nu kom äntligen del 47! Ursäkta att den inte kom up igår som lovat men det var ju det här med designen. Som ni ser är den lite annorlunda nu och kanske inte lika bra som förra men men..

 

// Fredrika

designen..?

asså jag har absolut ingen aning om vad som hänt med designen, ska försöka fixa tillbaka den gamla för vi måste blivit hackade eller något för allt är liksom återställt..
Nästa del av "The Choice" kommer alltså ut senare ikväll på grund av det här, tyvärr.
// Fredrika

Inlägg på väg

jag ska bara snacka med fredrika för jag vet inte riktigt vad som ska hända men jag lovar det kommer inlägg idag!!!!
// Maria

Förlåt...

Jag skulle bara säga att jag är ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag.. Som ni vet var jag ju bortrest men kom hem den 15:e sedan har jag helt enkelt inte haft tid att skriva, man ville ju njuta av sista tiden av sommarlovet! Nu har ju skolan börjat igen och jag vet inte riktigt hur uppdateringen kommer bli, förhoppningsvis kommer Maria att skriva lite mer än hon gjort hittils och kanske ska en annan tjej också börja blogga här. Aja innan dess får ni nog tyvärr stå ut med typ tre delar i veckan (kanske skriver jag många på helgen och publicerar i veckan) vi får helt enkelt se hur det blir, den här novellen kommer nog att ha ca. 20- 30 delar till sedan kommer vi nog att börja på en ny.
och juste skulle vara jätte schyst om ni kunde tipsa om denna bloggen till andra för ju fler som läser desto mer peppad blir man på att skriva mer ;)
// Fredrika
© EdgeOfJustin -

Chapter 46 The choice

Det var inte bara det att Justin kommit tillbaka för att Pattie tyckte det som gjorde mig ledsen utan också att han inte gjort så mycket som en ansats till att försöka springa efter mig när jag stack eller komma hit och ställa sig nedanför min balkong och sjunga eller gud vet vad! Men bara han gjort någonting för att visa att han inte ville att jag skulle lämna honom, vad som helst.. fast att han inte gjort någonting var faktiskt inte helst sant för han hade skickat ett sms, men jag menar hallå!? Ett ynka sms i vilket det bara stått två ynka ordförlåt mig


När jag vaknade nästa morgon var mamma redan i fullgång med att packa trots att det var tre dagar tills vi skulle åka och att döma av dom stora mängder kläder, skor och andra grejer hon stoppade ner i sina väskor så kunde man tro att vi skulle vara borta i minst en månad och inte bara en helg!

- Så vad tyckte du om Lisa och Eric då? Dom är trevliga eller hur? Frågade mamma när hon tog en paus från packandet

- Jag hann ju inte träffa dom så länge precis men dom var verkade ju schysta. Och han Eric var ju inte lite snygg heller..den här weekenden skulle nog bli rätt bar ändå tänkte jag men jag har ju Justin, eller? Han hade inte stått nedanför min balkong med rosor i morse heller så den fantasin hade jag nu spolat, faktum var att han inte ens skickat något mer sms och det störde mig enormt, hur svårt var det att skicka iväg några rader text liksom!

- Vad bra att du tycker det, vi kommer nog att ha det jätte mysigt i London tillsammans, och du har ju aldrig varit i Europa så det ska väll bli spännande? Och just det sedan ska ju du och Justin till Paris också! Så fort mamma sagt det kom hon på att jag berättat att jag och Justin bråkat och tog händerna för munnen.

- Asså det är lugnt, jag tål att höra hans namn om det var det du tänkte på.. Sa jag lite surare än vad jag menade men kände mig samtidigt lite illa till mods över att resan till Paris kanske inte skulle bli av. För det antog jag att den inte skulle om vi fortfarande var osams.

 

Justins perspektiv:

Jag satt på flygplatsen och väntade, när som helst skulle vi få gå in i gaten och sedan på planet till Kanada.

Där skulle jag träffa familj och vänner och verkligen njuta av och ta tillvara på tiden och inte vara deppig som jag visste att jag skulle bli om jag tänkte på hela situationen med Bella så därför skulle jag inte göra det.

Den där boken hon läst ur hade jag fått av Usher för något år sedan och han hade berättat att han när han var yngre alltid hade med en skrivbok på sina turnéer och att många av hans låtar hade från början skrivits ner i ett sådant block men också tankar och allmänna grejer som han inte ville prata med någon om utan bara ville skriva av sig om.

När jag pratat med honom om hur jobbigt jag tycket det var med Bella och att vi kunde vara halvsyskon och så så hade han tipsat mig om att skriva av mig ordentligt och inte vara rädd för att överdriva eller skriva taskiga grejer om någon bara för att få ur sig allting helt enkelt, och även om mycket som stod i den var just överdrivet eller rent av taskigt så hade det hjälpt när jag skrev det men det var ju såklart aldrig meningen att någon någonsin kulle läsa det!

Jag hade skickat ett enkelt sms där jag bara skrivit ”förlåt mig” till henne för jag kände på mig att hon bara skulle bli sur och ändå inte vela lyssna på mig om jag gjorde något mer och kanske till och med bli ännu argare.

gate 26 är nu öppen för boarding, alla resenärer till Toronto, Kanada ombedes gå till gate 26” Sa en skarp högtalar-röst och jag rycktes upp från mina funderingar.

Mamma skulle också följa med men bo hos mormor och morfar när jag bor hos pappa fast sedan ska jag också bo hos dom fast bara en natt.

Vi sov största delen av resan och när vi landade i Kanada var jag fortfarande riktigt trött men väl inne på flygplatsen såg jag någonting som genast gjorde mig gladare nämligen pappa, Jazzy och Jaxon!

Jazzy blev jätte glad när hon såg oss och sprang fram och kramade mig direkt samtidigt som hon ropade ”bieber, bieber, bieber!” pappa som hade Jaxon i famnen kom också fram och kramade mig och sedan mamma sedan började vi gå ut från flygplatsen tillsammans.


// Fredrika

Chapter 45 The choice

Hade han bara blivit tillsammans med mig igen för att Pattie ville det? Hade han egentligen hellre stannat med Chloe eller...?

Bara någon minut senare hörde jag Justin ropa på mig men jag svarade inte och efter några sekunder kom han ner och frågade vad som hänt och klappade mig lite på ryggen, jag reste mig snabbt upp och blängde så argt jag kunde på honom innan jag sa:

- Det här har hänt! Och slängde skrivboken på honom, snappade tag i mina skor i hallen och sprang bort från huset men framförallt bort från honom
När jag rundade mitt gathörn såg jag att det lyste i köks-fönstret och det gjorde mig glad att veta att mamma satt och väntade på mig för det enda jag behövde nu var en varm famn att vila i och gråta ut mot.

Men jag hade fel, mamma satt inte uppe ensam och väntade på mig eller inte själv i alla fall, nej när jag sprungit nästan ända fram såg jag att en annan kvinna och en kille som såg ut att vara i min ålder också satt vid köksbordet.

- Hej gumman! Vad kul att du hann komma tillbaka innan Lisa och Eric gått Ropade mamma från köket så fort jag satt foten innanför dörren.

- Klockan har ju hunnit bli en del och vi skulle ju bara komma förbi lite snabbt så vi ska nog börja dra oss tillbaka för vår del.. Sa den kvinnan, alltså Lisa inne från köket och kort därefter hördes stolsben skrapa mot golvet och dom kom ut till mig i hallen.

Jag fick lite smått panik när jag kom i håg att jag gråtit och nog såg rätt så hemsk ut i ansiktet så jag låtsades vara väldigt upptagen med att knyta upp mina skor och böjde mig ner när jag i själva verket försökte gnugga bort mascara under ögonen.

Sedan när jag reste mig upp igen hoppades jag på att ingen lagt märke till att jag haft ballerina skor på mig...

- Hejsan jag heter Lisa och det här är min son Eric. Sa Lisa och räckte fram sin hand mot mig.

- Trevligt att träffas, jag är Bella eller ja Isabella då egentligen.. Svarade jag och tog hennes hand och skakade den.

- Och eftersom att min rara mamma redan presenterat mig så antar jag att du förstått att det är jag som är Eric?

- Ja det förstod jag nästan men tack för att du sa det ändå! Sa jag skämtsamt till Eric och blev förvånad över hur snabbt mitt humör svängt, normalt sätt hade jag gått runt och varit ledsen i minst någon timme.

- Det är Lisa och Eric vi ska åka till London med nu på fredag, men det kanske jag redan berättat eller? Sa mamma som nu också stod i hallen.

- Jo det nämnde du tror jag men okej.

- Nu ska vi i alla fall inte tränga oss på mer, vi skulle ju bara skulle förbi och hämta rese broschyrerna...! Sa Lisa och öppnade ytterdörren bakom sig och la sedan till – Kom så går vi Eric.

Lite senare samma kväll frågade mamma om det hänt något hos Justin, inget undslapp visst hennes blick.. jag berättade att vi bråkat men inte om vad och så, det skulle bara kännas konstigt om jag berättade allt nu när jag inte sagt någonting förut.

Dessutom kändes det inte som något man nödvändigtvis var tvungen att säga till sin mamma överhuvudtaget för lite privatliv måste man ju få ha..?

När jag skulle sova de natten kom all sorg upp till ytan igen och jag grät till och med lite tyst mot kudden.

Det var inte bara det att Justin kommit tillbaka för att Pattie tyckte det som gjorde mig ledsen utan också att han inte gjort så mycket som en ansats till att försöka springa efter mig när jag stack eller komma hit och ställa sig nedanför min balkong och sjunga eller gud vet vad! Men bara han gjort någonting för att visa att han inte ville att jag skulle lämna honom, vad som helst.. fast att han inte gjort någonting var faktiskt inte helst sant för han hade skickat ett sms, men jag menar hallå!? Ett ynka sms i vilket det bara stått två ynka ord ” förlåt mig


// FredrikaChapter 44 The choice

När jag kom ner för trappan såg jag Bella sitta nedsjunken mot en vägg med händerna framför ansiktet och gråta...!

  - Herregud, vad har hänt!? Utbrast jag och gick fram för att trösta henne men så fort jag la handen på hennes rygg så reste hon sig snabbt upp och tittade argt på mig.

  - Det här har hänt! Sa hon och kastade en svart skrivbok som legat bredvid henne mot mig och sprang sedan ut genom dörren bort mot sitt kvarter.

  Innan jag hann tänka så långt som på att följa efter så kollade jag ner på mina händer som nu höll i skrivboken jag fångat och det var inte vilken skrivbok som helst utan min och även om jag redan visste svaret så kunde jag bara hoppas på att hon inte läst den för då var jag totalt körd.

everything-bieber
Isabellas perspektiv:

Justin sa åt mig att vänta här nere medans han gick upp för att fixa något så jag reste mig upp och började kolla runt lite i hans och Patties vardagsrum som för övrigt var väldigt stort och mycket fint inrett och gick i största del i vitt, svart och någon mörk träsort. Dom hade en stor hörn-soffa och tv, flera bokhyllor, ett piano, ett stor glasskåp med olika filmer, bordet vi suttit vid och lite fler möbler och jag gick fram till en av bokhyllorna och drog med fingrarna över dom många titlar som rymdes här.

Jag fastnade för en liten svart bok både bokstavligt med mina fingrar som inte gled lika lätt över det rispiga materialet och litterärt för att den stack ut från mängden så jag tog ner den från bokhyllan och slog upp den på måfå för att kolla vad det var för något för det stod nämligen ingen titel eller så på den.

Min blick fastnade i mitten på den högra sidan för att mitt namn stod skrivet där för det var ingen vanlig bok utan mer en dagboks-liknanade skrivbok som måste tillhöra Justin. Jag visste att det var lite taskigt att läsa den utan lov men jag hade ju faktiskt sett mitt namn i den så det gav ju mig väll nästan i princip tillåtelse att göra det...? Aja med tillåtelse eller inte så läste jag i alla fall

Chloe är verkligen grymt duktig på att sjunga och hon är verkligen sjukt snygg också nog den snyggaste tjejen jag någonsin träffat, shit jag blir alldeles varm bara av att tänka på henne... Åt helvete med Bella nu seriöst har jag nog kommit över henne jag menar jag har Chloe och är glad med henne så vad mer kan man be om? Dessutom kände jag ju knappt Bella i vilket fall hon kan ju lika bra vara nån som bara var ute efter mina pengar och berömmelse! När jag tänker mer på det så var hon förmodligen det, en ytlig jäkla bitch som inte kan skilja på sitt och andras.. jag skiter fullständigt i om vi nu är syskon eller inte hon kan dra åt helvete i vilket fall. Hon ringde för någon dag sedan men ja g sa att vi inte borde snacka, sedan ringde hon igen men då svarade jag inte ens. Men nu ska vi strax ha soundcheck och sen äre dags å börja tagga för konserten ikväll!

Sedan fortsatte det lite om konserter hit och dit och om olika människor han, Chloe och dom andra skulle träffa.

Det gjorde mig verkligen ledsen att läsa det här, att Justin tyckt så om mig han hade ju sagt att han hela tiden saknat mig och mått dåligt över det och så..

Jag slog upp ett annat uppslag och läste några rader

Mamma tycker att jag borde prata med Bella och jag antar att hon har rätt, jag tror att jag i alla fall ska skriva något till henne nu när vi inte är syskon och så, mamma tycker nog att jag borde bli tillsammans med henne igen men jag vet inte, kanske..”

Det här blev bara för mycket, jag sjönk ner mot väggen, släppte boken och började gråta.

Hade han bara blivit tillsammans med mig igen för att Pattie ville det? Hade han egentligen hellre stannat med Chloe eller...?

Bara någon minut senare hörde jag Justin ropa på mig men jag svarade inte och efter några sekunder kom han ner och frågade vad som hänt och klappade mig lite på ryggen, jag reste mig snabbt upp och blängde så argt jag kunde på honom innan jag sa:

- Det här har hänt! Och slängde skrivboken på honom, snappade tag i mina skor i hallen och sprang bort från huset men framförallt bort från honomNu kommer det bara komma upp två delar till för jag hann tyvärr inte skriva mer :(
Men när jag kommer hem den 15 kommer det självklart mer och bättre uppdatering
// Fredrika

Chapter 43 The choice

 Efter ett tag plingade min mobil till, det var ett sms från Justin ”Kom till mitt hus ikväll vid sju tiden så har vi en mysig kväll innan jag åker till Kanada i morgon <3 xx J ” stod det och jag svarade snabbt ”Okej jag kommer till dig vid sju, ses då :) xx bella

Vi stannade på badplatsen i kanske två timmar till sedan var jag tvungen att sticka hem för att hinna göra mig i ordning för att träffa Justin. Megan skulle stanna hos Lizzie lite längre och äta där tror jag så jag åkte taxi hem själv.

renuncio - Fotolog
Justins perspektiv:

Jag hade lagat mat och dukat med ljus och sånt och nu var det bara Bella som fattades men hon var nog på väg för klockan var redan fem i sju. Mamma skulle äta middag hos Scooter och hans flickvän Carin så vi skulle ha huset för oss själva.

Jag gick en runda genom huset och kollade att allt såg okej ut, jag vet inte varför jag plötsligt blivit så nervös det var ju inte ens första gången Bella skulle vara här men allt såg i alla fall bra ut och efter att ha checkat mitt hår i spegeln en sista gång så plingade det på dörren.

  - Välkommen välkommen! Ska jag kanske ta frökens kappa? Frågade jag tillgjort artigt och tog av Bellas skinnjacka och hängde upp den på en galge.

  - Åh tack så mycket, vilken gentleman du är haha!

  - Jag vet men kom nu, jag har faktiskt lagat mat. Sa jag stolt och visade in henne till vardagsrummet där jag dukat till oss.

  - Vad fint du har gjort, men var är Pattie?

  - Hon är hos Scooter och Carin men sätt dig.

Jag drog ut en stol till Bella som satte sig och sedan hämtade jag in maten som stod i köket, det var spaghetti carbonara och sallad, kanske inte så jätte komplicerat men det hade i alla fall tagit sin lilla tid...

Några minuter senare satt vi båda och slurpade i oss spaghetti och i alla fall jag hade svårt att hålla mig för skratt när jag hela tiden såg hur Bella med en riktigt fokuserad min försökte äta fint men inte lyckades så bra.. men hallå det är pasta och sås liksom, vem stänker inte lite omkring sig då?

När vi ätit klart sa jag till Bella att jag bara skulle fixa en grej däruppe och att hon kunde vänta i vardagsrummet så länge.

Jag tänkte att vi skulle kolla på titanic i mitt rum, vi hade ju kollat på den på ön i Karibien för nästan fem månader sedan så det var ju en liten kul grej tyckte jag.

Jag la ut en massa kuddar i olika former, färger och storlekar i min säng och satte lite små lampor med dämpat ljus i rött och lila här och var i rummet som bidrog till den mysiga stämningen.

När jag var klar med det ropade jag ner till Bella att hon kunde komma men jag fick inget svar så jag gick ner för att hämta henne.

När jag kom ner för trappan såg jag Bella sitta nedsjunken mot en vägg med händerna framför ansiktet och gråta...!

  - Herregud, vad har hänt!? Utbrast jag och gick fram för att trösta henne men så fort jag la handen på hennes rygg så reste hon sig snabbt upp och tittade argt på mig.

  - Det här har hänt! Sa hon och kastade en svart skrivbok som legat bredvid henne mot mig och sprang sedan ut genom dörren bort mot sitt kvarter.

  Innan jag hann tänka så långt som på att följa efter så kollade jag ner på mina händer som nu höll i skrivboken jag fångat och det var inte vilken skrivbok som helst utan min och även om jag redan visste svaret så kunde jag bara hoppas på att hon inte läst den för då var jag totalt körd.  Japp detta e ju tidsinställt så just nu sitter jag förmodligen på färgan till Riga  :)
  // Fredrika

Chapter 42 The choice

På slutet skulle dom bara prata om Justins scenkläder så då fick alla utom Ryan, Scooter och Usher gå hem så mamma och jag som båda var riktigt trötta gjorde det.

På promenaden hem hade jag och mamma ett sådant ”mor och dotter samtal” om
hur jag hade det med mina kompisar och sånt och jag berättade lite men absolut inte allt om att jag, Lizzie och Sara bråkat men nu var sams och jag tror att mamma tyckte det var rätt skönt att få svar på lite sådana grejer eftersom att jag bara snäst av henne när hon frågat om dom förut. Mamma berättade också att hon och Lisa hade bokat den där weekend-resan nu till helgen och att den var till London i England, tänk jag hade aldrig varit i Europa över huvud taget och nu skulle jag till två länder där inom tre veckor...!
Cloe Leigh MitchellThe Yellow One | Flickr - Photo Sharing!

När vi kom hem lagade jag och mamma mat tillsammans och kollade sedan på en film vilket var evigheter sedan vi gjorde sist.

Precis innan jag gick och la mig hade jag riktigt stor lust att bara gå in på twitter snabbt för att kolla vad folk skrivit men struntade i det när jag tänkte på att det förmodligen bara skulle göra mig illa till mods, istället läste jag lite i en bok jag fått i julklapp vilket också var evigheter sedan jag gjorde.

Lizzie ringde näsa dag och frågade om inte jag och Megan ville åka till Sandy Sprins och hitta på något med henne och Sara idag och det ville jag gärna så jag ringde Megan och frågade och hon skulle med och det ville hon. Jag hade glömt säga till henne att Sara och Lizzie va ledsna för att dom varit så sura på henne men Sara hade fått tag på Megans nummer själv så dom hade messat lite och då hade hon sagt det. Jag ringde tillbaka till Lizzie och sa att vi skulle komma om typ en och en halv timme och sedan duschade jag, tog på mig och sminkade mig och precis när jag var klar kom Megan och vi ringde efter en taxi.

- Var evigheter sedan jag träffade dom, senaste gången var nog då när ja du vet då, har du träffat dom sedan dess? Frågade Megan när vi satt i taxin.

- Nej eller jo jag sov över hos Sara när Lizzie var borta och sedan träffade jag ju Lizzie när jag hittade henne och så men jag har inte varit med dom på det sättet så det ska bli kul!

- Ja absolut men vet du vad vi ska göra? Sa Megan och började pilla på sina naglar som hon alltid gör när hon inte vet vad hon ska göra av sina händer.

- Ingen aning... Förmodligen kommer vi dra och bada eller så, det finns en jätte fin badplats där och det är ju så varmt idag igen, du har med bikini va?

- Japp det har jag! Hon klappade på sin väska bredvid sig och återgick sedan till att pilla på sina naglar.

Efter kanske 40 minuter stannade taxin på rätt gata och vi betalade och gick sedan fram till Lizzie´s hus.

Jag plingade på och kände sedan på dörrhandtaget, det var öppet så vi gick in.

- Hallå? Är någon hemma, haha Ropade jag när vi stod i hallen och tog av skorna.

- Kommer, ska bara.. Så öhm hej! Svarade Lizzie samtidigt som hon vinglade ner för trappan och drog upp dragkedjan i nacken på sin tröja. När hon kom ner gav hon oss varsin kram.

- Hej, eller godmorgon kanske man ska säga.. Vaknat nyss eller? Frågade jag

- Mm haha, Sara sov över här och vi var nog uppe till minst tre så japp jag vaknade för, Lizzie tog upp sin mobil från jeansfickan och kollade på klockan, exakt 13 minuter sedan...!

- Är inte Sara här nu då? Frågade Megan

- Jo hon kommer nog också snart, hon var i duschen när jag gick ner. Svarade Lizzie och vi gick ut till hennes soldäck på baksidan.
Vi la oss i tre solstolar och Lizzie gick och hämtade lite dricka.

- Såå vad vill ni göra idag då, åka och bada eller? Sa Lizzie när hon hällde upp fanta i fyra glas för nu hade Sara också kommit ner.

- Ingen aning men att bada låter väll bra. Jag kliade mig energiskt på armbågen samtidigt som jag pratade, det var nog ett myggbett jag brukade alltid få massor men i år hade jag faktiskt klarat mig rätt bra ändå, förutom det här då...

- Ja absolut det blir toppen man svettas ju som en gris så varmt som det är! Sa Sara och viftade med handen framför sitt huvud för att fläkta sig.

Vi satt kvar därute en stund sedan gick vi den korta vägen till badplatsen, när vi kom dit var det redan fullt med folk men det var ju inte så konstigt eftersom att det som sagt var sjukt varmt! Vi la ut våra handdukar och la oss ner för att sola lite innan det första doppet.

Efter ett tag plingade min mobil till, det var ett sms från Justin ”Kom till mitt hus ikväll vid sju tiden så har vi en mysig kväll innan jag åker till Kanada i morgon <3 xx J ” stod det och jag svarade snabbt ”Okej jag kommer till dig vid sju, ses då :) xx bella

Vi stannade på badplatsen i kanske två timmar till sedan var jag tvungen att sticka hem för att hinna göra mig i ordning för att träffa Justin. Megan skulle stanna hos Lizzie lite längre och äta där tror jag så jag åkte taxi hem själv.


Så nu fick ni äntlig en en ny del.. Jag har ungefär tre till färdiskrivgna och ska skriva några till ikväll som jag sätter på tidsinställt (jag kommer hem den 15 tror jag) men ni får vara beredda på att dom är lite kortare än vanligt och så.
// Fredrika

...

Skulle bara säga snabbt att jag inte är död om ni nu tror det, har bara försökt skriva ihop några delar att sätta på tidsinställt för jag åker till Ria på Lördag.
Så uppdateringen kommer att vara kassare än den varit dom senaste dagarna tyvärr men jaja.
Sedan när skolan börjar igen kommer det ju tt bli bättre för då är Maria hemma också.
// Fredrika
justinnnn photo - download this photo for free

Chapter 41 The choice

Efter en stund sa mamma att hon bara skulle pudra näsan lite och gick iväg mot toaletterna.
Nästan så fort mamma försvunnit utom synhåll flyttade Bellla sig till mitt knä där hon satt med ett ben på varje sida om mig, hon lutade huvudet mot min panna och kysste mig sakta.
Jag besvarade den men insåg sedan att någon kunde ha sett oss och fotat men när jag puttade bort henne lite försiktigt så var det redan försent, det stod tre papparazzis några meter ifrån oss och knäppte av bilder hela tiden.


Jag ställde mig upp och höll upp händerna mot deras kameror för att dom inte skulle ta fler bilder men det hjälpte såklart inte och det kom bara fler och fler dit, ingen på kaféet gjorde någonting för att hjälpa till och jag såg hur läskigt Bella tyckte att det var så när mamma kom ut från toan började vi springa därifrån samtidigt som jag ringde Kenny och bad honom hämta upp oss.
- Justin, Pattie. Bella! Härborta skynda er! Ropade Kenny efter några minuter från andra sidan gatan och viftade med armarna.

Vi sprang över till honom och hoppade in i bilen, mamma där fram och jag och Bella i baksätet.
- Puh, bra sprunget! Värst vad dom va på idag då jag som trodde det skulle vara lugnt... Sa Kenny och torkade bort en svettdroppe från sin panna.

- Dom måste ha följt efter oss in på kaféet men när började dom fota, när jag gick på toa eller? Frågade mamma oss

- Aa, men alltså jag tror att dom här bilderna kan betyda lite problem... sa jag

- Vadå då? Ni gjorde inget sånt på bilderna va!? Frågade Kenny med smått panik i rösten samtidigt som han började köra.

- Alltså jo vi kysste varandra om det var det du menade?

- Jag kollade på Bella som såg riktigt nervös ut vilket jag såklart kunde förstå för om alla fans skulle se dom här bilderna skulle det innebära jätte mycket hat för hennes del, inte bara att dom skulle bli avundsjuka och vara överbeskyddande för att jag hade flickvän utan också för att dom den här gången nog skulle tycka att jag var otrogen mot Chloe för vi hade ju inte sagt offentligt att vi gjort slut men å andra sidan hade vi ju inte sagt offentligt att vi var tillsammans heller... jaja det fick lösa sig på något sätt, jag skulle i alla fall finnas där och hjälpa Bella igenom allt.

- Okej det var ju inte så bra! Öhm Pattie kan du ringa Scooter och säga att vi måste flytta fram mötet tills idag? Sa Kenny till mamma och lät faktiskt ovanligt lugn för att vara en sådan här situation men det är ju hans jobb att vara det så inte så konstigt att han är bra på det.

Mamma berättade kort för Scooter i telefon om vad som hänt och dom bestämde att vi skulle ha mötet hos oss och att alla skulle komma dit så fort som möjligt. Samtidigt som allt det här viskade Bella ett tyst ”förlåt” till mig och jag svarade att det självklart inte var hennes fel och att vi skulle försöka lösa det här på bästa sätt. Sedan ringde hon Mia som också skulle komma.

Isabellas perspektiv:

Asså va fan hade jag gjort!? Jag hade verkligen inte haft en tanke på att papsen kunde ha följt efter för vi satt ju liksom längst in. Justin fattade att jag tyckte att det var jobbigt och var så snäll och sa att det inte var mitt fel, men det var det ju och herregud vilket dåligt samvete jag skulle ha om han skulle få någon skit för det här...

Vi stannade framför Patties och Justins hus och jag blev avbruten i mina tankar. Mamma stod utanför dörren tillsammans med Scooter, eller han såg i alla fall ut att vara Scooter efter hur Justin hade beskrivit honom jag hade ju faktiskt aldrig träffat honom själv.

Vi gick in och Juistin presenterade mig för Scooter (jag hade rätt det var han) sedan började vi prata om hur vi skulle lösa situationen och efter ett tag kom resten av crewet också.

Fotona på oss fans tydligen redan på oceanup och lite andra sidor och på twitter snackade alla om ifall jag var Justins nya flickvän och när jag loggade in så hade redan riktigt många haters skrivit saker till mig som:

Back of from my man your´e fucking bitch” eller U know justin is mine so u better leave hime alone or i will tell everybody what a whore u are...” Jag fattade inte hur dom fått reda på att det var jag på bilderna och vad min twitter var men jag antar att folk lägger ner mer tid på sådant än man tror.

I vilket fall som helst så blev jag faktiskt ledsen av att se att människor som sa sig stötta Justin till 100 % kunde börja hata en så snabbt bara på grund av en ynka bild...?

Det var mest Scooter, mamma, Pattie och Kenny som pratade men Usher (!) kom också fast lite efter dom andra och eftersom att han är Justins mentor så hade han ju också en del att säga till om. Tillslut bestämde vi att vänta lite och se vad folk sa om några dagar och att varken Justin eller jag skulle skriva något på twitter eller facebook om det tillsvidare, om det var en lika stor grej då så skulle dom boka en press-konferens som jag skulle vara med på där vi skulle säga att det var vi på bilden men att vi inte var tillsammans eller ens dejtade. Självklart fattade jag att det var för mitt eget bästa, för att jag inte skulle få så mycket hat och dödshot men det kändes ändå lite mysko på något sätt, som att Scooter och dom inte ville erkänna för sig själva ens att vi var tillsammans igen och att Justin typ skämdes för mig eller så...

Jag lyssnade inte så jätte noga på resten av vad dom sa för det var mest om att Justin skulle åka till Kanada och hälsa på sin pappa och syskon och när han skulle göra det men jag tror att dom sa att han skulle åka dit i övermorgon.

Men när dom började snacka om ”små turneérna” i USA och Kanada som vi pratat om förut på kaféet så lyssnade jag koncentrerat och det visade sig att mamma tyckte att det var okej att jag följde med speciellt nu efter att hon träffat crewet. Så det blev bestämt att jag skulle följa med fem dagar till Kanada, fast inte nu när Justin bara skulle hälsa på sin familj, och sedan direkt en vecka till San fransisco och L.A, egentligen skulle dom ha åkt hem i tre dagar emellan men när jag skulle med också blev det typ lättare så på något sätt.

På slutet av mötet skulle dom bara fixa med Justins scenkläder så då fick alla utom Scooter, Ryan och Usher gå hem så mamma och jag som båda var rätt slut gjorde det.

På promenaden hem hade jag och mamma ett sådant ”mor och dotter samtal” om hur jag hade det med mina kompisar och sånt och jag berättade lite men absolut inte allt om att jag, Lizzie och Sara bråkat men nu var sams och jag tror att mamma tyckte det var rätt skönt att få svar på lite sådana grejer eftersom att jag bara snäst av henne när hon frågat om dom förut. Mamma berättade också att hon och Lisa hade bokat den där weekend-resan nu till helgen och att den var till London i England, tänk jag hade aldrig varit i Europa över huvud taget och nu skulle jag till två länder där inom tre veckor...!


Förlåt för ingen del i går men n i frå komma ihåg attd et är sommar och det jag bor har det varit jättefint väder ute deom senaste dagarna så då vill man ju liksom vara ute och inte bara sitta framför datorn och skriva...
Jag skriver kanske en del till ikvälla  annars i morgon.
// Fredrika
RSS 2.0