Writing in progress...

Jag håller på att skriva del 3 på I want you nu bara så ni vet :)
Den kommer förmodligen ut i morgon.
// Fredrika

Chapter 50 The choice

- Alltså det skulle nog kunna vara jätte intressant och så men jag håller nog med Eric lite grann, att det faktiskt finns roligare saker som jag hellre skulle vilja göra om du förstår vad jag menar? Jag tyckte själv att jag lyckats formulera mig ganska så bra och Lisa verkade förstå vad jag menat men gav inte upp utan vände sig mot mamma.

- Ja-a du varför inte? Det är klart vi ska gå på Maritime Museum ungdomarna här kan ju roa sig bäst dom vill med någonting annat. Sa mamma och log ett tappert leende.

- Åh nice! Jag vet en massa coola platser vi kan kolla på istället för det där museet i morgon! Eric lät väldigt entusiastisk men jag kände väll något liknande själv också.           En hel dag i en främmande stad utan några vuxna,  vad som helst kan hända...!

Nästa morgon kände jag inte inte igen mig när jag vaknade, istället för den gamla vanliga usikten över våran gata där hemma så var det London jag såg från hotellfönstret.

Inte för att jag hade något att invända, det kändes verkligen hur bra som helst att vara här och det hade varit hur trevligt som helst med Eric och Lisa igår kväll.

Jag tassade föriktigt över till den andra sängen i rummet där mamma sovit för att kolla om hon var vaken men hon var inte kvar utan hade förmodligen redan gått ner till frukosten.

Jag duschade och gjorde mig klar för dagen, efter det hängde jag min väska inehållandes en vattenflaska, pengar, läppbalsam, en tjocktröja, mobil och kortet till rummet över axeln och gick ut från rummet ner mot frukostmatsalen.

 

På vägen dit passerade jag rum 132, Lisas och Erics rum, jag bestämde mig för att knacka på och fråga om dom skulle med ner till matsalen men ingen öppnade. Hur dags hade jag vaknat egentligen? Jag håvade upp min mobil från väskan och en snabb titt på den avslöjade att jag nog vaknat vid halvtolv-tiden för klockan var kvart över tolv nu och jag hade knappast tagit mer än trekvart på mig.

 

- Där är du ju! Vi trodde att du aldrig skulle vakna..! Först trodde jag inte att det var till mig någon ropat men när jag vände mig om såg jag Mamma, Lisa och Eric stiga ur en av hissarna som var belägna mittemot där jag stod.

 

- Ja jag sov lite längre än planerat, har ni redan ätit eller? Sa jag och började gå mot dem.

 

- Det kan man säga ja, jag väckte dig innan jag gick ner till frukosten för nästan två timmar sedan men du vände på dig och grymtade något om att du bara skulle sova lite till. Mamma skrattade och tycket visst att det var jättekul att berätta för alla inom synhåll vad jag sagt i sömnen.

 

- Vi tänkte gå ut på stan nu, jag och Mia skulle ju gå på museet. Jag nickade mot Lisa som pratat och sa att jag säkert kunde köpa någonting ute att äta till frukost så att vi kunde gå nu på en gång.

Alla tycket att det lät bra och jag lovade mamma att ringa eller sms:a så fort vi, alltså Eric och jag, inte visste exakt var vi var. Efter det kom vi i alla fall iväg, Lisa drog med sig mamma mot det där museet medans jag och Eric stog kvar handfallna utanför hotellets ingång.

 

- Ska vi kanske också börja röra på oss litegrann? Frågade Eric lite försynt och det verkade som att han hade fått tillbaka sitt lite sura och fundersamma morgonhumör från igår.

 

- Det låter väll bra men vart ska vi, du hittar va för jag har absolut ingen aning vet inte ens vad den här gatan heter.. - Eller jo den heter Great dover street. La jag till när jag sett gat-skylten på hotellets hus-fasad.

 

- Lite hittar jag nog jag var faktiskt här för mindre än två år sedan. Svarade Eric och lät betydligt mer pigg och glad.

 

- Vad bra men kan vi inte dra och kolla på det där parisehjulet alla jämt snackar om?

 

- London eye menar du? Visst det kan vi väll göra. Det ligger hitåt om jag minns rätt.

 

På vägen dit gick vi förbi en massa design affärer som jag absolut ville gå in i, och väll inne så fanns det ju så klart en massa kläder som jag absolut ville prova.

Jag hade självklart inte så mycket pengar att det var värt att ens fundera på att eventuellt köpa någonting men drömma går ju alltid och just nu innehöll mina drömmar mjuka kläder som genast nästlade sig in i mitt hjärta från chanel, louis vuitton, prada, dolce gabbana eller armani.

 

- Hörredu om vi ens ska hinna se london eye borde du nog prova mindre kläder och börja gå mer...! Sa Eric utanför provrummet jag befann mig i och lät lite smått uttråkad, det var så här han fått tillbringa de senaste två timmarna - Ståendes utanför olika provrum väntandes på mig.

 

- Förlåt för att du får vänta så länge, det är bara det att det är som att kläderna talar till mig liksom lockar mig till dom om du förstår vad jag menar? Sa jag och drog draperiet åt sidan så att jag kunde se Eric när han skulle svara. Men han svarade aldrig utan stog bara rakt upp och ner och stirrade på mig med munnen halvöppen och med sin ena hand uppe i sitt hår liksom famlandes som att han inte visste riktigt vad han skulle göra av den.

Det var inte så att jag bara hade underkläder eller något sådant på mig ifall ni trodde det, nej jag hade en tight klänning i silver och svart från chanel som slutade nån decimeter innan knäna. Jag fulkomligen älskade den här klänningen, hade till och med kollat upp bilder på den från google men aldrig trott jag skulle få möjligheten att verkligen prova den.

 

- Haallå! Eric, hör du mig? Jag viftade med handen framför hans ansikte och tillslut verkade han vakna upp ur sin lilla "trans"

 

- Ehm där var en riktigt snygg klänning.. Du borde köpa den! Sa han och jag skakade på huvudet.

 

- Den är alldeles för dyr men jag tycker också att den är helt gudomligt vacker! Jag snurrade ett varv framför speglen och kunde inte undgå att känna Erics blick etsa sig fast på min kropp.

 

- Jag köper den till dig. Eric harklade sig och borrade in sin blick ännu mer i mig.


Den här delen skulle kommit mycket tidigare jag vet men nu blev det såhär, jag ska försöka skriva en till snart men som ni märker är det mest jag som skriver här så ja det får helt enkelt bli som det blir...

 

// Fredrika

 

 

 

Chapter 49 The choice

Anledningen till denna tidiga uppgång skulle kunna stavas Ryan Butler och Chaz Somers, de två är mina absolut närmaste vänner som råkar bo här i Stratford och som ni kanske redan räknat ut så skulle jag hänga med dom hela dagen idag.

Eftersom att jag bodde hos pappa och Erin och mormor och morfar ville hinna träffa mig lite mer än bara en dag så skulle jag, Ryan och Chaz

äta middag där ikväll men frukost skulle jag ju självklart äta här och jag antog att ingen annan var vaken än så gick jag ner mot köket för att göra frukost till mig och dom andra men när jag rundade hörnet efter trappan så att köket blev synligt så såg jag något jag verkligen inte förväntat mig...


Justins perspektiv:

 

... Nämligen ett fulldukat frukostbord med bacon, ägg, toast, pannkakor och ja allt man kan tänkas vilja äta till frukost helt enkelt.
Framför det överdådiga frukostbordet stod Erin och log mot mig.

- Jag tänkte att eftersom att du ska hålla igång hela dagen så är det väll lika bara att starta med en bra frukost, det är ju trots allt det viktigaste målet om dagen. Hon skrattade lite och drog ut en stol så att jag kunde sätta mig.
Det var verkligen trevligt som hon försökte få mig att gilla henne -vilket jag självklart redan gjorde. Mamma och pappa hade ju skilt sig när jag var så liten att jag inte ens kom ihåg att dom någonsin varit tillsammans så jag hade aldrig riktigt trott eller hoppats på att dom skulle hitta varandra igen och sedan hade ju pappa gift sig med Erin och så.


- Vad schyst av dig att göra frukost emn det hade inte behövts, du var väll tvungen att gå upp jätte tidigt och så...? Sa jag och satte mig vid bordet.


- Nej nej, det var inget besvär alls. Dom här två små odjuren- Erin nickade hänvisande mot Jazzy och Jaxon som satt på golvet och kittlade varandra - Hade inte låtit mig sova längre ändå. Fortsatte hon och satte sig vid bordet och började äta hon också.

Efter en stund kom pappa ner också, han såg ovanligt trött ut men piggnade till betydligt efter att ha fått i sig lite kaffe.


- Så hur dags ska du till Ryan idag då? Frågade pappa i en av få pauser då han inte lassade in omelett i munnen.


- Snart. Jag sa att jag skulle komma efter frukost så jag ska nog börja röra mig snart.


Jag åt upp och stack sen ut för att möta upp Chaz och Ryan.


Isabellas perspektiv:


Vi hade landat här i London för lite mer än två timmat sedan, nu hade vi precis lämnat väskorna på hotellet och skulle ge oss ut på stan för att äta.                                               Det var inte det lättaste att välja en resturang när det fanns så sjukt många överallt och alla verkade ha god mat, i alla fall att döma av alla goda lukter som sipprade ut från uteserveringarna som kantade gatan vi gick på.                                                          Tillslut bestämde vi oss för ett mysigt lite mindre ställe som låg på en bak-gata till den som vi tidigare gått på. Mamma och Eric valde någon pasta rätt medans jag och Lisa båda tog fish and chips, när man nu är här måste man ju hålla lite på traditionerna eller hur? 


- Tycker inte ni det skulle vara trevligt att gå på National Maritime Museum i morgon? Det var Lisa som sagt det och nu satt hon och väntade på ett svar. Jag visste att mamma inte var så förtjust i sjö- relaterade grejer eller flottan för den delen men med Lisas förväntansfulla uppsyn kunde man anta att hon var det.

 

- Mamma är du seriös eller? Det är klart vi inte vill gå på något museum om typ vatten när vi skulle kunna göra tusen roligare saker istället..! Sa Eric och tittade förebrående på Lisa som bara skakade på huvudet åt honom och vände blicken mot mig, men i det här kunde jag inte annat än att hålla med Eric men efter som att Lisa inte är min mamma var jag ju självklart tvungen att uttrycka mig lite mer finkänsligt.

 

- Alltså det skulle nog kunna vara jätte intressant och så men jag håller nog med Eric lite grann, att det faktiskt finns roligare saker som jag hellre skulle vilja göra om du förstår vad jag menar? Jag tyckte själv att jag lyckats formulera mig ganska så bra och Lisa verkade förstå vad jag menat men gav inte upp utan vände sig mot mamma.

 

- Ja-a du varför inte? Det är klart vi ska gå på Maritime Museum ungdomarna här kan ju roa sig bäst dom vill med någonting annat. Sa mamma och log ett tappert leende.

 

- Åh nice! Jag vet en massa coola platser vi kan kolla på istället för det där museet i morgon! Eric lät väldigt entusiastisk men jag kände väll något liknande själv också.           En hel dag i en främmande stad utan några vuxna,  vad som helst kan hända...!


Det blev visst lite kortare än jag tänkt men men nu får det va så. Undrar vad som kommer hända nästa dag i London och hur går kommer det gå för Justin hemma i Kanada? Kanske hinner jag skriva en del i morgon annars får ni del 50 på lördag :)                                       // Fredrika

 
Svar på kommentarer

Vi har fått lite fler kommentarer än vad vi brukar vilket är jättekul! Jag tänkte svara på två av dem nu.
Sedan skulle jag också säga till er som undrar när del 49 på The choice att jag håller på att skriva påd en nu och den kommer ut i morgon.
Postat av: olivia <3

denna novllen verkar sjukt bra men ni ska fortsätta på den gamla också va? :)

2011-09-12 @ 21:45:21
Svar: Ja vi ska fortsätta skriva på The choice också :)
Postat av: ella :)

jättebra! men jag undrar bara är ni två eller tre st som skriver här nu? för jag fattar inte riktigt... <3

2011-09-13 @ 18:56:59
Svar: Just nu är vi tre som skriver här, jag (Fredrika), Maria och Maya och även om det går i olika perioder vem som skrive mest så kommer vi på själva "storylinen" tillsammans.

I want you chapter 2

Jeez, hon var verkligen en tia, om inte mer jag tror aldrig jag sett en lika snygg tjej som hon och jag har ändå sätt en hel del tjejer i mitt liv. Men helt ärligt var hon inte liite för bra för Christian han brukar visserligen ha lätt för att få tjejer men Emelia måste ju vara minst 16 i alla fall...
"Damn du hade rätt om tian haha..!" skrev jag och sneglade på klockan uppe i högra hörnet, det hade gått mer än tio minuter nu så snart skulle väll Scooter dundra in och dra med mig ner till lobbyn och dom andra i crewet.
"sa ju det baha, men när kommer du till ATL då?"
"Riktigt snart faktiskt, men ja måste dra nu c'ya" Jag loggade ut från skype, fällde ner locket på datorn och gick ut från hotellrummet.

Caitlin Beadles                     Poolen & huset                Em vid poolen

Emelias perspektiv:


Det hade nu gått lite mer än en månad sedan jag och mamma flyttade och hittils hade jag bara fått ett bra intryck av staden, skolan och människorna här i allmänhet.
När jag pratade om människorna här i allmänhet så menar jag nog mest Christian, killen som visat mig runt på skolan först dagen.
Vi va mycket med varandra och efter bara två veckor upptäckte vi att vi hade känslor för varandra och nu är vi tillsammans, ja vad ska man säga jag har lätt för att bli kär helt enkelt...!
Christian hade presenterat mig för sina vänner redan första skoldagen och jag hade snackat rätt mycket med några av dem i alla fall så mycket att jag tror jag kan kalla dem för mina vänner också.

Just nu var det lördag eftermiddag och jag satt i min säng med en massa läxböcker utspridda runt omkring mig och försökte plugga till ett kemi prov vi skulle ha på måndagen.
Det gick inte så bra att plugga för jag blev hela tiden distraherad av min mobil som också liksom läxböckerna låg bredvid mig, den plingade till med jämna mellan rum av sms, dom flesta från Christian som jag antog också satt hemma och försökte plugga men några var från Rose, min bästa kompis frå New Jersey.
Vi två hade spenderat jag vet inte hur många timmar i telefon med varanda babblandes om allt mellan himmel och jord men mest om hur min nya skola var, om hur allt var hemma i NewJersey och ja killar såklart sedan jag flytatt.
Rose hade äntligen vågat gå fram och prata med Rob, killen i våran eller numera hennes paralellklass som hon haft en crush på sedan ettan minst.
Det hade i vilket fall som helst visat sig att han inte såg på Rose som något mer än en vän och även om hon såklart blibit besviken så var hon fast besluten att inte ge upp.
Jag hade självklart berättat allt om Christian för Rose och även skickat någon bild på hur han såg ut till henne och hon hade inte kunnat göra något annat än att hålla med mig om att han verkligen var grymt snygg.

- Jag är hemma! Hur går det med pluggandet? Hojtade mamma nerifrån hallen någon sekund efter att jag hört ytterdörren öppnas.

- Det går väll bra men jag ska nog ta en paus nu. Ropade jag tillbaka och smällde igen boken jag läst i dom senaste minuterna.

- Vad duktigt du är som tar skolan på det allvaret den faktiskt är på jag kan inte vara något annat än stolt över dig! Mamam som nu kommit upp till mitt rum gick fram och gav mig en mjuk kram, hon luktade svagt av någon dyr parfym och nya kläder. Tydligen så tjänade hon rätt bra på det nya jobbet och sedan skickade ju pappa pengar till underhåll för mig varje månad så varken mamma eller jag behövde snåla när det gällde kläder eller smink och parfymer, vi hade inte haft direkt dåligt med pengar innan men det märktes en klar skillnad nu men något bra måste väll komma ur att jobba sent nästan varje dag för att inte nämna helger.

- Ehm tack så mycket men jag ska sticka och träffa Christian nu så vi ses ikväll. Jag bröt mig loss från omfamningen och raffsade åt mig min väska från golvet och stoppade ner mobilen, lite pengar och en vattenflaska i den innan jag gick ut ur rummet.
När jag vände mig om i dörröppningen stod mamma och bläddrade i min kemibok och jag kunde inte låta bli att le åt henne -hon hade alltid brytt sig mycket om hur jag hade det både med kompisar och i skolan och det var kul att se att det i alla fall var en sak som inte ändrats nu när så mycket annat hade det.

Jag tvekade en stund på om jag skulle ta cykeln som än så länge bara stått orörd i garaget eller om jag skulle gå eftersom att jag aldrig har varit cykel-typen så bestämde jag mig för att inte heller denna gång svika min vana och började traska dom få kvarteren till Christian.

- Hej Em, Christian är därute vid poolen. Hälsade Caitlin Christians storasyster som öppnat dörren och kramade mig. Vi två hade faktiskt blivit ganska bra vänner för att jag spenderat så mycket tid i deras hus och så, men hon var tre år äldre vilket gjorde att hon nog häldre hängde med sina äldre high-school kompisar och efter vad jag hört av Christian så är hon ganska populär det var något om att hon dejtat någon kändis ett tag eller något, Christian hade inte velat prata så mycket om det så jag hade självklart inte pressat honom på någon fakta och för övrigt så brydde jag mig inte ett dugg, Caitlin kunde ha dejtat Michael Jackson utan att det skulle stört mig en minut.

Caitlin viftade lite grann med sin hand framför mitt ansikte och jag rycktes upp från mina funderingar.

- Hehe ojdå jag är nog lite trött bara.. Sa jag ursäktande och Caitlin log förstående mot mig och visade ut mig till deras pool som fanns på baksidan av huset i en stor trädgård.

- Tjena babe! Kom och sätt dig. Sa Christian glatt och klappade menande på en solstol som stod bredvid den han själv satt på.

- Haha hej på dej också, så du pluggar inte? Frågade jag trots att svaret redan var ganska självklart.

- Öh nä jag tänkte göra det i morgon tror jag. Svarade Christian - Om det är dåligt väder. La han sedan till och ryckte urskuldande på axlarna, att den killen inte brydde sig så mycket om betyg var i alla fall ett som var säkert. 
Jag la mig ner på solstolen bredvid honom och tackade gud med en tyst bön för att mina favorit jeans hade varit i tvätten då att jag istället tagit ett par avklipptna jeans-shorts, här stekte solen verkliget det var nog minst 25 grader trots att det var september och jag hade definitivt svettats som en gris i jeans.

- Så jag tänkte att vi kanske kunde göra något ikväll? Föreslog Christian efter en stund och jag nickade lite slött mot honom.

- Visst det låter väll bra. Sa jag sedan och hasade upp till sittande läge.

- Okej nice, jag vet en grym resturang som jag har velat ta dig till ett tag dit kanske vi kan gå? Fortsatte han sedan och satte sig precis som jag upp.

- Absolut men jag måste hem och byta om innan i så fall. Mina jeans-shorts var visserligen sköna och inte alls speciellt fula men skulle vi på resturang skulle jag bara känna mig obekväm om jag inte hade typ klänning eller så på mig.

- Det är klart du kan men du vet att du är skit fin som du är va? Sa Christian och gick fram till mig för att ge mig en kram.
Han var varm och luktade solkräm och det kändes som att jag aldrig ville släppa taget om honom.
- Tack, du ser inte så dålig ut du heller..! Jag skrattade till lite när jag kände hur Christian lyfte upp mig i sin famn men när jag såg att han började gå mot poolen satte jag skrattet i halsen.

- Du vågar inte slänga i mig, det det gör du bara inte! Sa jag och försökte låt så seriös som jag kunde.

- Haha försent älskling. Christian tog några sista steg och bara några sekunder senare bröt jag igenom vattenytan och kände hur mina kläder klistrades fast mot kroppen. Great. Nu skulle jag bli tvunegn att gå hem med dyng sura kläder och förmodligen bli förkyld och bli sjuk och..- Mer hann jag inte tänka för Christian hade hoppat i han också och simmade nu bort till mig, när han kom fram la han sina armar runt min midja och drog mig mot sig.
Jag fattade hinten och tog mina händer på varsin sida om hans huvud och kysste honom, det var inte våran första kyss eller så men det kändes ändå speciellt på något sätt som att den verkligen betydde någonting och när vi tillsist släppte varandras läppar för att hämta luft kändes blöta kläder som den futtigaste saken i världen.
Förlåt för att detta kommer ut så sent men ja det tog lite tid att skriva.
// Fredrika

ehm...

Ja som ni märkt har det inte varit någon updatering på hela veckan och det enda jag kan säga om det är att vi alla tre har haft så grymt mycket läxor så det är inte sant, vi har helt enkelt inte hunnit skriva något.
Men jag ska försöka skriva ett kapitel idag vilket vill ni helst ha, kapitel två på I want you eller kapitel 49 på The choice?
// Fredrika

besökarekord

vi har fått besökar rekord wow fast vi har ca 700 följare varjendag:D<3 tack alla love you fast ni är dåliga på att kommentera!!!!!!!!!!
// Maria

I want you chapter 1

- Älskling det är dags att gå upp nu! Klockan är nästan halv nio, jag måste åka till jobbet snart och...-

Jag
satte mig upp i sängen med ett ryck så fort mamma sagt "halv nio" det var nämligen måndagen den 19 Augusti och första dagen i skolan. Det är väll ingen big deal man börjar ju skolan igen efter sommarlovet varje år kanske ni tänker men faktum var att det just detta året var en big deal eller i alla fall för mig, jag skulle nämligen börja i en helt ny skola i en helt ny stad och som det verkade nu skulle jag dessutom komma försent.

- Oj om jag visste att du vaknade så fort när jag nämnde mitt jobb förra året så skulle jag aldrig ens ha försökt mig på något annat...! Sa mamma i ett försök att låte rolig medans hon rullade upp mina rullgardiner och vinklade persiennerna så att solljuset kunde sila in.

- Ha-ha mycket lustigt! Helt allvarligt jag kommer komma minst en en kvart försent vi börjar för fanken om mindre än en halvtimme, varför väckte du mig inte tidigare för!?
Jag slängde bryskt av mig täcket och började kryssa mellan dom många flyttkartonger som stod utplacerade lite här och var på golvet med badrummet utanför mitt rum som mål.

- Men gumman du sa ju inte ens åt mig att väcka dig överhuvud taget i går kväll, du skulle ju ställa något alarm på din telefon sa du ju..! Ropade mamma från mitt rum. Kände jag henne rätt stod hon just nu framåtlutad över golvet och plockade upp kläderna jag haft på mig igår och min väskas innehåll som jag tömt ut i jakt på, just det min mobil som jag aldrig hittat och heller aldrig ställt något alarm på utan istället bestämt mig för att lita på att min "kropps klocka" skulle väcka mig i tid.

- Öh juste förlåt men det är nog lugnt jag duschar och sådant nu i alla fall, ha det bra på det nya jobbet! Hojtade jag tillbaka samtidigt som jag drog av mig min stora sov-tröja, klev in i duschen och vred på vattnet på högsta värmen.

Jag tillät mig slappna av någon minut medans det heta vattnet sköljde av min kropp och för ett ögonblick kändes allt som vanligt, som att jag fortfarande bodde i New Jersey med mamma och pappa och att Rose, min bästa kompis skulle plinga på dörren om vilken minut som helst för att gå till skolan tillsammans med mig.
Men allt var inte som vanligt längre, pappa och mamma hade precis skilt sig och pappa hade flyttat till Spanien fucking jäkla Spanien av alla länder, inte New York, inte L.A inte ens till Kanada utan till en helt annan världsdel medans mamma och jag flyttat till Atlanta för en "ny start" som hon och pappa så fint kallat det.
Ja det lät verkligen fint och rent och lätt när vi pratat om det lite löst hemma vid köksbordet när allt fortfarande varit precis som vanligt men nu kändes det som allt annat än lätt, jag var skit nervös för hur den nya skolan skulle vara, jag var skit nervös för om jag skulle få några nya kompisar ja jag var helt enkelt skit nervös för allting vilket inte var ett dugg likt mig jag var istället den där coola typen som alla svag små tjejer sett upp till på min förra skola.
Alltså jag menar verkligen inte att skryta eller så men det är liksom den sorts uppfostran mina föräldrar gett mig, att inte hålla inne med vad man tycker, att stå upp för dom svaga och inte vara rädd för att ta skit, you name it..

- Jag sticker nu lycka till i skolan och duscha inte för länge! Skrek mamma från undervåningen och efter bara några sekunder hörde jag ytterdörren smälla igen.

Efter att ha duschat hade jag bara 20 minuter kvar innan skolan skulle börja och även som den tids-optimist jag är så var det bara att inse att jag aldrig skulle hinna i tid så istället för att stressa som in i och komma fem minuter för sent med mascara-kladd på ögonlocken bestämde jag mig för att faktiskt ta det lugnt med att välja kläder och sminka mig och komma en kvart försent istället.

Exakt 23 minuter senare låste jag dörren bakom mig och började traska mot byggnaden jag skulle spendera dom närmsta kommande åren i.
Efter en kort promenad på omkring fem, sex minuter såg jag skolan torna upp sig över dom andra husen i slutet av den ganska långa gatan, jag tog några djupa andetag och gick sedan med beslutsamma steg dom sista metrarna.

- Är du ny här eller? Du ser rätt vilsen ut..! Frågade en röst bakom mig när jag kommit in i själva skol-byggnaden och nu inte hade en aning om vilket klassrum jag skulle till.

- Japp, syns det tydligt eller? Svarade jag och vände mig om för att se hur han som frågat såg ut. Han var faktiskt rätt snygg, kanske en och 75 lång, han såg ut att vara i bra "fysisk form" om du fattar vad jag menar och han hade gyllenbrunt hår och bruna nyfikna ögon, jag kom på mig själv med att stå med halvöppen mun och stirra på honom.

- Men du är senior va? För här är bara middle school, du ska till byggnaden till höger om den här. Jag heter Christian, Beadles förresten. Sa Christian och jag stängde snabbt munnen och samlade ihop anletsdragen.


- Jag heter Emelia Thompson och nej jag är 14 så det är middle school några år till för min del, du då? Det var inte första gången någon tagit mig för att vara äldre än vad jag är så det förvånade mig inte, det är faktiskt ganska smickrande men kan också bli lite jobbigt ibland med äldre killar och sådant.

- 14? Hm det trodde jag inte men det är jag också så då kanske vi ska gå i samma klass, kom jag kan visa dig till ditt klassrum, vilket ska du till? Han började gå uppför trappan som fanns rakt framför oss. - Kommer du eller, vi är ju trots allt ganska sena..! Du ska till 315 va? Sa Christian och tittade ner på mig från översta trappsteget.

Jag gick uppför trappan till honom och vi gick tillsammans mot klassrummet.
- Du kanske vill följa med mig hem i eftermiddag så kan jag, du vet visa dig runt lite i omgivningarna och så? Frågade Christian när vi stod utanför klassrum 315. Han drog handen genom sitt hår och väntade på mitt svar.

- Visst det låter bra. Sa jag och vi gick in till resten av eleverna. Den här skolan kanske inte var så dum i alla fall?


En månad senare Justins perspektiv:

- Tio minuter till, sen måste vi dra om vi inte ska missa hela soundchecket... Du vet kidsen därute räknar med dig.. Hallå Justin? Du lyssnar va? Min manager Scooter skakade min axel lite lätt och jag slet ögonen från dator skärmen.


- Eh va, det är klart jag lyssnar ge mig tio minuter till bara..? Jag höll på att chatta med mina kompisar från Stratford i Kanada där jag bodde förut, innnan mina videos på youtube hade över 500 000 000 visningar, när jag fortfarande kunde gå vart jag ville utan att bli överfallen av en massa skrikande tonårs tjejer som vill ta foton av mig eller få en autograf, ja helt enkelt när jag fortfarande varit bara Justin och inte den berömda Justin Bieber, flickidolen med mer fans än det finns invånare i flera länder.

- Det var ju det jag sa, att vi sticker om tio minuter jag visste väll att du inte lyssnade... Muttrade Scooter men gav mig en vänskaplig klapp på axeln och gick ut ur mitt hotellrum.

Datorn tog min uppmärksamhet igen när den plingade till av ett nytt meddelande på skype från Christian den här gången, en av mina närmaste kompisar som också är lillebror till min ex-flickvän Caitlin.

" Yo, wassup bro?" skrev han och jag log lite för mig själv, jag skulle nämligen åka från Peking där vi befann oss just nu och hem till Atlanta där Caitlin och Christian bor om mindre än en vecka för att spendera det lilla som fanns kvar av sommaren där och bland annat spela in mitt nya album och ja bara chilla och njuta av värmen som vilken vanlig tonåring somhelst.
Jag vet, jag vet sommarlovet slutade för en månad sedan men heter man Justin och Bieber i efternamn är inget som vanligt och detta året skulle jag alltså vara ledig i två månader när alla andra precis varit det.
I vilket fall som helst så visste jag att Christian skulle bli glad av att höra det och därav mitt leende, ni förstår även om han bara är 14 och jag 17 så är han en riktigt skön kille med grymt mycket swag och som jag nämnde en av mina bästa vänner.
"Allt e som vanligt här u know soundcheck och sådant snart, är allt som det brukar i ATL då?" Skrev jag tillbaka och Christian svarade nästan direkt:
"Ok nice du e i Kina nu va? och ja allt är väll som vanligt här förutom att..."
"Förutom vad?"
"Jag har skaffat flickvän, Emelia eller Em heter hon"
Det kom inte som en chock precis Christian hade liksom jag alltid varit populär och aldrig haft något problem med att skaffa tjejer men något sa mig att det här var något extra.
"Åh bra jobbat bro, hur är hon då?"
"Riktigt schyst faktiskt du skulle nog gilla henne, och vi ska inte ens börja snacka om hur hon ser ut herregud man vi snackar en solklar tia här asså..."
Jag antog att han syftade på den skala att bedömma tjejer efter som vi en gång gjort tillsammans med Chaz och Ryan mina två andra närmaste vänner.
"Haha ok säger du det så, kan man få se en bild då?" Okej det där kanske lät lite konstigt för jag har ju flickvän faktiskt och inte vilken flickvän som helst heller utan Selena Gomez men man måste ju få kolla på andra liksom det var ju inte så att jag skulle börja hångla med fotot på henne precis..
"Sure ska bara hitta en bra bild, eller vänta hon är lika het på alla bilder här kommer en:

Jeez, hon var verkligen en tia, om inte mer jag tror aldrig jag sett en lika snygg tjej som hon och jag har ändå sätt en hel del tjejer i mitt liv. Men helt ärligt var hon inte liite för bra för Christian han brukar visserligen ha lätt för att få tjejer men Emelia måste ju vara minst 16 i alla fall...
"Damn du hade rätt om tian haha..!" skrev jag och sneglade på klockan uppe i högra hörnet, det hade gått mer än tio minuter nu så snart skulle väll Scooter dundra in och dra med mig ner till lobbyn och dom andra i crewet.
"sa ju det baha, men när kommer du till ATL då?"
"Riktigt snart faktiskt, men ja måste dra nu c'ya" Jag loggade ut från skype, fällde ner locket på datorn och gick ut från hotellrummet.
Jaha vad tycker ni om den här na novellen, bra? dålig? Lämna en kommentar om vad ni tycker så kommer nästa del upp snart :)
// Fredrika, Maria och Maya
RSS 2.0