Chapter 40 The choice

- Du är min favorite girl och kommer alltid att vara det, jag älskar dig.. Viskade Justin i mitt öra och kysste mig mjukt, jag kysste honom tillbaka men drog sedan bort mitt huvud lite för att säga: - Och jag älskar dig Justin Drew Bieber min favorite boy. Sen kysste jag honom igen och efter ett tag var det Justins tur att dra sig tillbaka.

- Kvällen är inte slut än, jag har en överraskning kvar... sa han och tittade hemlighetsfull på mig


- Justin det hade inte behövts...! Sa jag och pussade honom på kinden.

- Jo. Vill du inte veta vad det är?

- Haha jo det är klart jag vill!

Justin drog upp ett vitt kuvert ur sin ficka och gav det till mig - Öppna! Sa han och tittade på mig förväntansfullt.

Jag hade verkligen ingen aning om vad som skulle finnas där i men det gjorde ju bara saken ännu roligare. Tillslut öppnade jag det och stack ner handen för att ta upp innehållet och jag fick en chock, det var två flygbiljetter jag nu höll i handen!

- Nå vad tycker du?

- Jag har inga ord... Tack så sjukt mycket! Vart går dom? Frågade jag

- Till Paris, om lite mer än två veckor ungefär. Allt är redan fixat med hotell och så och jag kommer inte att ha några konserter så det blir bara du och jag! Och Kenny förstås men han kommer hålla sig lite i bakgrunden.

- Till Paris! Du skämtar!? Jag har alltid velat åka dit jag har inte ens varit i europa liksom...! jag kände mig verkligen sjukt glad, tänk att min pojkvän hade gjort det här för mig, hoppas bara att jag får åka för mamma...

- Vad bra shawty, men nu är det ganska sent ska vi börja gå ner till bilen? Sa Justin och började resa på sig.

- Kan vi inte sitta här lite till bara det var så mysigt...? Bad jag och drog tillbaka honom ner.

Vi satt och myste och tittade på det upplysta Atlanta nedanför oss en stund till sedan var vi i princip tvungna att sticka innan i alla fall min mamma skulle tro att vi blivit kidnappade eller något! Jag frågade om vi inte skulle bära ner bordet, stolarna och allt det men Justin sa bara att han ringde någon som kunde fixa det i morgon.

I bilen var vi båda rätt trötta och jag satt lutandes mot Justins axel vilket nog måste ha varit lite jobbigt eftersom att han körde men han sa ingen om det. När vi kom fram till mitt hus såg jag att det lyste i köks-fönstret det var förmodligen mamma som satt uppe och väntade på mig, jag kastade en blick på klockan på instrumentbrädan, kvart i ett. Justin följde mig till dörren där jag tackade honom för överraskningen igen och gav honom en lång passionerad kyss. Sedan gick han tillbaka till sin bil och jag in till mamma.

Justins perspektiv:

Kvällen hade varit helt perfekt, vi hade ätit, kollat på utsikten och bara myst.
Bella hade dessutom blivit jätte glad för Paris resan.

Mamma sov när ja kom hem och jag kände mig också riktigt trött så jag somnade rätt fort.
Nästa morgon ringde pappa när vi åt frukost, han frågade om jag ville komma upp till Kanada och hälsa på honom, Jazmyn och Jaxon.
Det ville jag ju såklart, det var inte så ofta jag fick träffa min pappa och mina småsyskon. Jaxon är bara drygt 6 månader gammal och jag har bara träffat honom några gånger...
Vi bestämde i alla fall att jag på ett möte skulle med Crewet som skulle vara i  morgon fråga om jag kunde åka till honom i övermorgon eller dan efetr det  och stanna någar dagar.

När vi ätit klart frågade mamma om inte jag och Bella ville följa med henne till stan, hon ville gärna träffa Bella lite mer hon hade knaoppt hunnit göra det sa hon, ja i Karibien träffades dom ju förstås men efter det.
Jag ringde till Bella och hon sa att hon kunde och efter en halvtimme kom Bella och vi började gå till stan.
Kenny skulle hälsa på sin brorsa så han kunde inte följa med men eftersom att det var rätt dåligt väder idag, molningt och duggregn, så skulle det nog inte vara lika mycket folk ute som det brukade så han sa att det nog va lugnt utan honom men att jag skulkel ringa om något hände.

- Kan vi inte sätta oss på något kafé? Föreslog mamma efter att vi gått runt ochc kollat i affärer i en dryg timme.

- Ja skulle va gott med något att dricka, är riktigt törtsig...! sa Bella, jag tycket också att det var en bra idé så vi letade upp ett kafé med inte så många människor och satte oss längst in i ett hörn där.

- Så, vad har du och Mia för planer under sommaren då? Frågade mamma Bella, det var nog mest av artighet för hon hade varit hos Mia hela dagen i går och visste nog redan vad dom skulle göra.

- Inget speciellt, mamma jobbar ju rätt mycket men vi ska åka på någon weekend snart tror jag. Svarade Bella och en sevitris kom fram till vårat bord för att ta våra beställningar.

Servitrisen var rätt ung och blev rätt nervös när hon såg att det var jag och när hon kommit tillbaka och lämnat vår mat hade hon med sig penna och papper och frågade om hon kunde få min autograf vilket hon självklart fick och en bild.
Vi fortsatte snacka om planerna för sommaren och vi bestämde att jag och mamma skulle kolla med Scooter och resten av crewet om Bella kunde följa med på en av mina "mini turneér" jag skulle ha i bara USA och Kanada, om det var okej med Mia också förstås men Bella ville i alla fall väldigt gärna hon hade sett helt lycklig ut när jag frågade henne.

Efter en stund sa mamma att hon bara skulle pudra näsan lite och gick iväg mot toaletterna.
Nästan så fort mamma försvunnit utom synhåll flyttade Bellla sig till mitt knä där hon satt med ett ben på varje sida om mig, hon lutade huvudet mot min panna och kysste mig sakta.
Jag besvarade den men insåg sedan att någon kunde ha sett oss och fotat men när jag puttade bort henne lite försiktigt så var det redan försent, det stod tre papparazzis några meter ifrån oss och knäppte av bilder hela tiden.Inte världens bästa del helt klart... Men hade som sagt ingen inspiration alls, kommer nog bli bäättre i morgon hopaps jag! Kommentera
// Fredrikaförlåt...

Håller på att skriva 40 just nu, har typ ingen inspiration så det kan ta ett tag men den kommer idag/ikväll i alla fall.
// Fredrika
believe.

Chaptert 39 The choice

När jag skulle ta på mig kom jag på att jag inte hade någon aning om vad för sorts kläder jag kulle ha på mig eftersom att jag inte visste vad vi skulle göra så jag slängde i väg ett sms till Justin.
Han svarade snabbt
”Allt är snyggt på dig shawty, ta något fint och skönt bara! <3”Det var ju inte till så stor hjälp precis så jag prövade lite olika grejer men valde tillslut en sommrig blommig klänning med ett svart skärp till.
Precis när jag hade sminkat klart mig såg jag Justins bil utanför och efter några sekunder kom ett sms från honom att han var utanför.Justins perspektiv:

Jag skickade ett sms till Bella att jag var utanför och kort efter kom hon ut.
Hon hade på sig en jätte söt klänning, ja hela hon var söt och hon märkte nog att jag spanade in henne lite för när hon kom fram till bilen såg jag att hon var helt röd om kinderna.
- Hej sötis va fin du är! Sa jag och sträckte fram huvudet för att ge henne en snabb puss.
- Tack. och du ser väll inte så dålig ut du heller...! Svarade Bella och stängde bildörren.
Sedan satte hon fast sitt säkerhets bälte och jag började köra.

Efter knappt 20 minuter var vi framme vid stället vi skulle vara på och jag parkerade bilen.

    - Åh gud så vackert ställe, hur har du hittat det här? Utbrast Bella när hon kommit ut ur bilen och stod med stora ögon och tittade runt sig.

Hon hade verkligen rätt om att det var vackert, vi befann oss mitt i en lövskog i en jättestor glänta och solen lyste in så det blev ett jätte häftigt ljus när solstrålarna typ studsade mot alla blad så att det blev små ljus-prickar överallt på marken.

- Vad bra att du gillar det, jag, Scooter och mamma hittade det en gång för två år sedan typ, vi körde på motorvägen och sedan såg jag den lilla landsvägen som svängde in hit så då kollade vi upp vart den ledde. Men det här är verkligen inte allt, följ med mig så ska jag visa något! Svarade jag och tog Bellas hand och vi började gå upp för en slingrig liten stig.
Stigen gick uppåt längs med ett litet berg och det var rätt brant att gå men vi höll i varandra så det gick rätt bra ändå.

Tillslut kom vi upp till toppen av berget där jag hade, med lite hjälp av Kenny, hängt upp en massa färgglada lyktor i ett träd och under det ställt ett fint dukat bord med två stolar och fixat mat från en resturang som stod under sådana silvriga kupor på bordet.

- Justin du är helt jävla amazing! Sa Bella högt och slängde sig om halsen på mig och överöste mig med kyssar. - Var det inte svårt att få upp alla grejer hit? La hon sedan till och släppte taget om mig för en sekund

- Jo lite men totalt värt det bara av att få se dig så här glad...! Sa jag och vi satte oss vi bordet och började äta.

Samtidigt som vi åt började solen gå ner och det var verkligen sjukt fin utsikt, man såg nästan hela Atlanta som var helt upplyst av alla ljus.

Vi pratade om allt möjligt medans vi åt bland annat lite om vad som skulle hända resten av sommaren, jag skulle ha lite konserter här och var men bara i USA och några i Kanada och det handlade bara om att vara borta max några dagar i sträck så det var inget problem direkt dessutom kanske Bella kunde följa med? jag hoppades det i alla fall.

När vi ätit klart satte vi oss tätt intill varandra på marken och njöt ännu mer av utsikten sedan hämtade jag min gitarr som stått lutad mot ena sidan av trädet och började spela introt till en ny låt jag skulle släppa i höst Pray hette den

Isabellas perspektiv:

Justin var verkligen hur gullig som helst ingen hade nånsin gjort något så romantiskt för mig som det här och nu skulle han dessutom sjunga för mig, kunde inte bli mycket bättre...

Förut alltså innan jag träffat Justin så hade jag inte gillat hans musik så mycket eller jag hade inte lyssnat på den så mycket i alla fall men nu på sistone hade jag faktiskt gjort det och han sjöng ju typ som en gud!

Han började sjunga en ny låt som inte var riktigt klar än men som skulle heta Pray texten till den var grymt fin och med Justin som sjöng till så blev det ännu bättre.

Efter Pray sjöng han Favorite girl som är en av hans absolut bästa låtar enligt mig.

Jag satt hela tiden lutad mot Justins axel medans han sjöng men på slutet av Favorite girl la Justin ifrån sig gitarren och höll sina armar runt mig han fortsatte sjunga:

You're my special little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known
It's you, it's you

My favorite, my favorite
My favorite, my favorite girl, my favorite girl

 

Sen tog han sin hand på min haka och vände upp mitt huvud mot hans
- Du är min favorite girl och kommer alltid att vara det, jag älskar dig.. Viskade Justin i mitt öra och kysste mig mjukt, jag kysste honom tillbaka men drog sedan bort mitt huvud lite för att säga:  - Och jag älskar dig Justin Drew Bieber min favorite boy. Sen kysste jag honom igen och efter ett tag var det Justins tur att dra sig tillbaka.

- Kvällen är inte slut än, jag har en överraskning kvar... sa han och tittade hemlighetsfull på mig.


Som jag lovat en till del, vad tycks? Sorry att den kom ut lite sent men mer kommer i morgon :)
// Fredrika

Chapter 38 The choice

Jag vet inte hur länge vi stod där men tillslut hörde jag mamma där utanför när hon parkerade bilen så vi fick avsluta där vilket kanske var lika bra innan det faktiskt ledde till något mer och Justin gick ut till sin bil.

Strax efter det kom mamma in, hon hade inte varit på jobbet utan bara varit och handlat, för ett helt år såg det ut som! Jag hjälpte henne att ställa in varorna i kylen, skafferiet och var dom nu skulle vara och sen gick jag upp på mitt rum och la mig ovanpå min säng.
När jag precis höll på att somna till plingade min mobil till, jag tog upp den från min väska som låg på golvet, det var ett sms från Megan...


Megan                                                                                             

"Du verkar ju inte vilja prata med mig längre och det kommer jag inte tvinga dig till, jag undarar bara vad fan jag har gjort för fel!? Helt plötsligt bara ignorerar du mina sms och snackar inte med mig i skolan...! Dan sa att du sms:at med honom för bara några dagar sedan så honom går det tydligen bra att snacka med så jag ber dig bara säg vad fan jag gjort så kommer jag inte sms:a, ringa eller ens prata med mig om du nu inte vill det /Megan"

Stod det i smset, jag började skriva ihop ett långt svar som skulle förklara allt som hänt men struntade tillslut i det och skrev bara "Kom till starbucks i morgon vid 11 så förklarar jag.  Bella"
Megan svarade efter några minuter att hon skulle komma och jag la mobilen på nattduksbordet.
Sedan tog jag en snabb dusch, sminkade av mig och tog på en stor sov tröja.
När jag kurat ihop mig under täcket kom mamma upp för att säga godnatt.
- Du jag tänkte på en grej... sa hon och satte sig på min säng.

- Okej vadå då?

- Jo skulle det inte vara riktigt mysigt om vi åkte i väg på en weekend någonstans, kanske i europa där ska ju vara fint...?

- Visst det låter bra du kan välja vart vi ska åka. sa jag och gäspade stort.

- Vad bra att du gillar förslaget, jag och Lisa har snackat om det ett tag nu och hon har en son i din ålder som också skulle följa med men det är väll okej?

- Öh, vänta lite vem är Lisa och varför skulle hon och hennes son följa med om vi ska på weekend? Frågade jag och satte mig upp i sängen.

- Lisa är min kollega och väninna och vi har snackat om att göra något tillsamans länge, nu har både hon och jag jobbat rätt mycket ju så då tyckte vi att en liten resa tillsamans med er skulle passa bra. Då får vi ju umgås både med varandra och med er! Sa mamma och lät på rösten som att det var en genialisk plan hon förklarade.

- Mm okej det blir säker bra, men jag är verkligen as trött nu så kan vi inte prata mer i morgon? Sa jag och fluffade till min huvudkudde som jag sedan la mitt huvud på.

- Ja visst, godnatt gumman. Sa mamma, pussade mig på pannan och gick ut från mitt rum.

Nästa dag vaknade jag vid halv nio vilket var tur eftersom att jag inte ställt någon väckarklocka och skulle träffa Megan 11.
När jag gjort mig i ordning och ätit frukost var klockan bara kvart över tio och mamma sov fortfarande, jag ville inte väcka henne så jag tänkte skriva en lapp om vart jag skulle men kom sedan på att hon bara kunde ringa om det var något så jag struntade i lappen.

Efter några minuter var jag framme vid starbucks så jag beställde chai te och tog sedan ett bord på uteserveringen och väntade på Megan.
Hon kom inte förens tio över 11 så jag hade fått sitta där ett tag och vänta eftersom att jag varit lite tidig också men det gjorde inget för det var nog nästan lika varmt idag som i går så jag hade bara suttit och njutit av solen och hoppats på att få lite färg.

När Megan kom köpte hon först en kanelbulle och juice och kom sedan fram och satte sig vid mitt bord.
- Hej vad bra att du kom! Jag trodde faktiskt nästan att du hade ändrat dig... Sa jag

- Mm jag försov mig lite bara, sorry att du fick vänta.

- Det är lugnt. Sedan satt vi typ helt tysta och visste inte vad vi skulle säga någon av oss.

- Du skulle ju förklara för mig varför du ignorerade mig... Sa Megan som en liten påminnelse och bröt tystnaden.

- Jo du vet när jag hittade bilden där Justin och den där tjejen kysstes hemma hos Lizzie innan festen så blev ju dom helt sura eftersom att jag berättat för dig och inte dom om Justin, dom tyckte typ att jag visade att jag inte litade på dom och att jag hade valt dig framför dom och blev verkligen sjukt sura...
Jag berättade allt om att jag tillslut känt mig tvungen att välja mellan dom men att jag såklart nu i efterhand fattade hur taskigt det var. Jag berättade också om allt som hänt Lizzie och att jag typ var sams med dom igen.

Även om Megan inte precis hoppade av glädje när jag berättat klart allt så verkade hon i alla fall förstå lite mer varför jag gjort som jag gjort och hon förlät mig.

Vi satt kvar och snackade i flera timmar och hade det hur mysigt som helst, tillslut var klockan kvart över två och Megan var tvungen att sticka, hon skulle på släktkalas vid tre, jag hade ingen lust att stanna själv så jag började också gå hem.

När jag kommit ungefär halvvägs ringde min mobil och jag svarade, det var Justin.

- Hej sötis haft en bra dag än så länge?
Frågade han

- Ja, jag har suttit med Megan på starbucks i några timmar och vi är äntligen sams igen! Har du gjort då?

- Inget speciellt, fixat lite grejer och så, men du funkar det för dig om jag hämtar upp dig vid sju ikväll så ska du äntligen få din överraskning?
Justin lät riktigt hoppfull så jag svarade direkt.

- Ja va kul det går jättebra!

- Okej nice då syns vi vid sju då.

- Japp det gör vi, hejdå.

- Hejdå!

Vi la på och efter någon minut var jag hemma.

- Mamma! Jag ska va med Justin ikväll det är okej va? Ropade jag så fort jag kommit innanför dörren.

- Mm det går väll bra! Ropade mamma tillbaka från trädgården på baksidan och jag gick ut till henne men hon var inte själv som jag hade trott utan Pattie satt i en likadan solstol bredvid och höll i en mugg med kaffe.

- Hej! Det var ett tag sen sist, har allt varit bra med dig? Frågade Pattie och reste sig upp för att ge mig en kram.

- Det har varit okej. Svarade jag och kramade tillbaka.

- Vi hade tänkt fråga om ni ville äta middag med oss men om ni har andra planer så är väll det okej. Sa mamma och kollade lite på Pattie.

- Ja visst är det det. Justin pratar mycket om dig ska du veta, han gillar dig verkligen och jag har aldrig sett honom vara på sättet han är med dig med tidigare tjejer...! Sa Pattie och log.

Hon och mamma började snacka om någonting annat igen och jag gick upp till mitt rum, hämtade min dator och bar ner den till köket där jag satte mig vid den och loggade in på facebook medans jag åt en dubbel macka.

När jag varit inloggad i några sekunder började Lizze chatta.
- Hej <3 Skrev hon

- Hej hej :) <3

- Du, jag har tänkt ringa dig men sedan bara glömt det, för jag vill verkligen säga tack för att du hittade mig och ringde polisen, annars vet jag inte hur det hade gått... ♥

- Klart man ställer upp men hur känns det nu? <3 Frågade jag

- Inte toppen precis men lite bättre, polisen ringde Sara och berättade vad som hänt så jag har snackat lite om det med henne. Och du jag vill verkligen inte att vi ska bråka mer, så förlåt för att vi inte snackade med dig det var verkligen sjukt dålig stil av oss du kan väll hälsa hon Megan att vi verkligen inte är sura på henne heller så att hon inte tror det :P

- Det är lugnt jag fattar att ni kände er svikna och så och jag hälsar Megan att ni inte är sura :) <3

Vi chattade ett tag till sen loggade jag ut och gick och satte mig ute på min balkong och lyssnade på musik, jag måste ha sovit några timmar därute för när jag kom tillbaka in var klockan 18.00!
Jag hade lite bråttom med att duscha men jag hann i alla fall raka benen, tvätta håret och sånt nödvändigt.

När jag skulle ta på mig kom jag på att jag inte hade någon aning om vad för sorts kläder jag kulle ha på mig eftersom att jag inte visste vad vi skulle göra så jag slängde i väg ett sms till Justin.
Han svarade snabbt ”Allt är snyggt på dig shawty, ta något fint och skönt bara! <3” Det var ju inte till så stor hjälp precis så jag prövade lite olika grejer men valde tillslut en sommrig blommig klänning med ett svart skärp till.
Precis när jag hade sminkat klart mig såg jag Justins bil utanför och efter några sekunder kom ett sms från honom att han var utanför.


Kanske lite tråkig men ska försöka skriva en ganska lång till idag där Justins överraskning är med...! :D
Är också lite nyfiken på vad ni tycker om novellen så här långt, är den bra? dålig? något i den ni vill ha mer eller mindre av? Kommentera!
// Fredrika

Danmark...

Jag ska till Danmark idag med famijen så kommer tyvärr inte hinna skriva klart del 38 förens sent ikväll eller i morgon på morgonen men jag kommer skriva den extra lång som "plåster på sårna" :)
// Fredrika


Chapter 37 The choice

Mamma satt i trädgården och drack kaffe och läste en tidning så jag gick ut till henne och berättade om mina planer för dagen, hon sa att hon gjort i ordning mackor till lunch som stod på ett fat i kylen och att vi kunde ta med dom.
Jag skickade ett sms till Bella att jag fixar lunchen och packade ner mackorna, några redbull och en vattenmelon i en picknick korg tillsammans med en klassisk prickig picknick filt.
Vid kvart i 11 satte jag mig i bilen och började köra dom två kvarteren till Bella.Jag saktade in och parkerade på Bellas uppfart, sedan gick jag fram till dörren och plingade på.
Det var Mia som öppnade och jag kände hur kinderna hettade till när jag tänkte på i går kväll.
Mia ropade upp mot övervåningen på Bella, och gick sedan tillbaka in till köket.

- Ska vi dra då? Sa Bella när hon kom ner och vi gick ut till bilen.

Hon satte på radion nästan så fort vi satt oss och Sean Kingstons Beautiful girls spelades, det är en av många bra saker med sommaren att låtar som är några år gamla spelas hela tiden ändå och eftersom att jag känner Sean så gillade jag just den extra mycket såklart.
Både jag och Bella sjöng i alla fall med för full hals och jag tror säkert att det hördes in till dom andra bilarna på vägen för många inuti andra bilar kollade surt på oss, tills dom såg att det var jag som körde, då började istället flera av dom peka och vinka istället!

Jag hade nog kommit i håg fel om hur långt det var för vi hade åkt i nästan en timme nu och om jag mindes vägen rätt vilket jag var nästan säker på att jag gjorde så skulle vi knappt ha kommit halvvägs ännu... men jaja vi hade kul i vilket fall och det var väll det viktigaste.

Tillslut var vi framme vid sjön och lång tid hade det faktiskt inte tagit, drygt två timmar skulle jag tro.
En av sakerna som jag gillade med den här stället var att det nästan aldrig brukade vara mycket folk här och idag var det faktiskt inga så vi skulle inte behöva oroa oss för några papps.

Isabellas perspektiv:

Efter parkeringen kom en liten löv skog som man var tvungen att gå igenom och när man kom ut från den så såg man sjön.

- Fint, eller hur? Sa Justin när han stod med armen om mig och vi kollade på sjön och det var riktigt vackert! Det fanns en lång brygga som gick ut i vattnet och på flera ställen av strand-kanten så hade träd liksom böjt ner sig så att grenarna och bladen nästan nuddade vid ytan, men det bästa av allt var nog att det inte var en enda människa förutom vi här, det här skulle verkligen bli mysigt!
- Ja absolut! Svarade jag och pussade Justin på munnen.
Han var riktigt snabb på att besvara pussen och det blev snart till en kyss, Justins tunga var varm och han smakade mint tandkräm, hans hals som jag höll armarna runt var alldeles varm av solen. Justins armar var runt mig och hans händer lekte med mitt hår som hängde ner på ryggen men det dröjde inte länge förens jag kände hur dom trevade sig uppför min rygg och började knäppa upp min bikini överdel som jag bytt om till i bilen och det var jag inte riktigt bekväm med, inte än i all fall så jag backade ifrån honom.

- Gjorde jag något dumt...? Frågade Justin och tittade lite oroligt på mig.

- Nejnej, du gjorde inget fel det var bara jag som, äh det var något som kändes lite konstigt bara. Men kan vi inte gå ner till stranden nu?

- Jo visst, men lova att säga till om jag gör något som du är obekväm med för det är det sista jag vill göra! Hans röst lät verkligen skyldig och han kollade allvarligt på mig.

- Ja det är klart jag gör men kom nu. Sa jag och tog Justins hand sedan gick vi tillsammans ner till stranden.

Justin ville bada direkt men jag ville sola lite först så jag la mig på mage på min handduk, först tänkte Justin hoppa i utan mig men så fort jag bad honom att smörja in mina axlar och rygg med sol kräm så var konstigt nog det där doppet inte särskilt viktigt längre haha...!

- Det blir rätt mycket solkräm över och vi vill ju inte att du bränner dina ben så det är nog bäst att jag smörjer in dom också...? Sa Justin förhoppningsfullt efter att ha smörjt in mina axlar och rygg.

- Visst gör du det. Svarade jag sömnigt, jag blir alltid så sömnig av att ligga i solen länge och nu var jag dessutom lite hungrig och det verkade Justin också vara för hans mage började kurra väldigt högt.

- Ojdå jag är visst rätt hungrig, vad sägs om att vi äter efter att jag smörjt in det här? Sa Justin medans han smörjde in eller mera masserade in solkrämen på baksidan av mina lår, vader och höfter.

- Jag är också rätt hungrig så det blir perfekt. Svarade jag och rös trots värmen till av beröringen av hans händer mot min hud.

När Justin var klar med insmörjningen plockade vi fram mackor, vattenmelon och redbull´s ur en picknick korg och ställde alltsammans på en sådan där klassisk jätte söt rutig picknick-filt.

Det var jätte gott, speciellt mackorna men när jag sa det erkände Justin att det var Pattie som gjort dom...
Efter att vi ätit fick i alla fall Justin sitt efterlängtade dopp och vattnet var faktiskt riktigt skönt och ovanligt rent för att vara en sjö.

Efter doppet låg vi och torkade på våra handdukar och pratade om allt möjligt, bland annat berättade Justin lite mer om sin pappa och om hur det var att ha skilda föräldrar och jag i min tur berättade om min pappa som ju dog för snart ett och ett halvt år sedan i en buss-olycka vilket är väldigt ironiskt om man nu kan kalla det det för pappa hatade verkligen att åka buss, varför vet jag inte men det var verkligen en engångsgrej att göra det just den dagen för att han var så sen till jobbet och ja sen gick det ju som det gick, en full lastbils chaufför råkade köra in i sidan på bussen så att den välte och fyra personer dog, en av dom min pappa.
Hittills hade jag bara pratat med mamma om honom och knappt det mamma var ju inte precis i sin bästa form året efter att pappa dött...
Men trots det kändes det inte konstigt utan tvärtom skönt att nu få prata om det och Justin var verkligen en bra lyssnare.

När vi var torra och pratar klart var solen på väg ner och vi gick ut på bryggan en stund innan packade vi i hop våra saker och började gå tillbaka till bilen.
På vägen hem var vi båda betydligt tröttare än på vägen dit ingen av oss var så sugen på att sjunga med i låtarna på radion utan satt mest tysta, men det var inte någon sådan där pinsam eller jobbig tystnad nej det var en behaglig och vilsam tystnad som inte gjorde det minsta.

Justin verkade ha glömt bort vår lilla konversation om att ta det lite lugnt och gå sakta fram förut idag för Justin följde mig in och så fort jag stängt dörren (mammas bil var inte på uppfarten så hon var förmodligen på jobbet) så bokstavligen tryckte Justin upp mig mot väggen och kysste mig passionerat och nafsade mig på halsen flera gånger.
Men den här gången hade jag verkligen inget emot det utan ville som i går kväll att stunden aldrig skulle ta slut.
Justin tryckte upp mig hårdare mot väggen och jag spjärnade inte emot utan hoppade upp med benen runt honom och kände då tydligt hur det buktade ut där nere på Justin men brydde mig inte om det just nu, det var ju inte så att vi skulle lägga oss mitt på hallgolvet och ha sex precis...!

Jag vet inte hur länge vi stod där men tillslut hörde jag mamma där utanför när hon parkerade bilen så vi fick avsluta där vilket kanske var lika bra innan det faktiskt ledde till något mer och Justin gick ut till sin bil.

Strax efter det kom mamma in, hon hade inte varit på jobbet utan bara varit och handlat, för ett helt år såg det ut som! Jag hjälpte henne att ställa in varorna i kylen, skafferiet och var dom nu skulle vara och sen gick jag upp på mitt rum och la mig ovanpå min säng.
När jag precis höll på att somna till plingade min mobil till, jag tog upp den från min väska som låg på golvet, det var ett sms från Megan...


Bra eller dåligt? Kommentera och säg vad ni tycker är bra med storyn och om det är något mer ni vill ska va med i den! :)
// Fredrika

Chapter 36 The choice

- Jag tycker att det som vi hade, fast det inte var så länge... ...eh det var så bra på något sätt och ehm jag tycker att...
Jag brukade aldrig ha så svårt för att prata med folk även om det handlade om pinsamma eller allvarliga saker så jag blev lite förvånad över sättet jag nu pratade på, som att jag inte vågade säga hur jag kände - att jag självklart ville bli tillsamans med henne igen.

Bella verkade förstå hur jag tänkte för hon avbröt mig mitt i mitt svammel och kysste mig, det var en kyss som vi båda nog längtat efter och fantiserat om ett tag nu men den var så mycket bättre än alla fantasier i världen, våra tungor dansade med varandra som den självklaraste saken i världen och våra händer trevade över varandras ryggar som i jakt på värme trots att det inte var kallt ute, Bella tryckte sig ännu närmare mig om det nu var möjligt och det kändes verkligen som att våra glödande kroppar höll på att smälta samman till en.
Just så där i exakt det ögonblicket ville jag stanna för alltid men vi rycktes båda bryskt tillbaka till verkligen av en skarp harkling bakom oss...
ElinMR


Isabellas perspektiv:

Vi blev avbrutna mitt i kyssandes av att någon harklade sig ljudligt bakom oss och vi vände oss om båda två
- Hrrhm, värst vad ni två verkar ha trevligt då! Får man fråga vem den här unga mannen är Isabella!? Det var mamma, jag som inte trodde hon skulle komma hem förens tidigast i morron...

- Eh hej mamma har du haft det bra på konferensen? Och detta är ju Justin, känner du inte igen honom...? När jag tänkte på det så kanske det inte var så konstigt att hon inte kände igen honom, det var ju mörkt ute och på de tre månaderna som han varit borta så hade han nog ändå förändrats rätt mycket, fått mer muskler, tydligare käkben och blivit längre såklart plus att hans hår inte var i den klassiska bieber frisyren nu utan ganska rufsigt...

- Jaha, så du har kommit hem Justin, jaha där ser man så trevligt att träffas igen! Och Bella jag hade mycket trevligt på konferensen. Sa mamma och lät inte alls lika sträng längre, konstigt hur stor skillnad det verkar vara för mammor på killar och killar. För hade jag stått och hånglat med någon som hon inte visste vem det var och om han dessutom sett lite farlig ut så hade hon helt säkert dödat mig sedan.

- Trevligt att träffa dig också. Sa Justin och sträckte fram sin hand mot mamma som skakade den.

- Jag går in nu och tycker att du ska göra det samma Bella, det är faktiskt lite kyligare ute nu dessutom är det sent. Mamma höll på att låsa upp dörren när hon sa det och gick sedan in, jag kramade Justin, sa hejdå och gick in jag också.

Mamma tog av sig skorna och började packa upp sin resväska direkt.
Den lite mer vanliga typen av mammor är väll dom som alltid ska plocka undan grejer så fort man har använt klart dom men mamma var likadan fast med väskor och packning istället...

- Så ni två har blivit tillsammans igen? Mamma slet blicken från resväskan och tittade på mig med ett höjt ögonbryn.

- Ja det har vi väll, vadå då? Sa jag lite väl aggressivt kanske.

- Nej nej ta det lugnt jag menar inte att det inte går bra eller så, tvärtom så kul för er, du som saknade honom så mycket!

- Syntes det så
mycket? Frågade jag förvånad över att det tydligen märkts så mycket utåt.

- Ja du skulle sett dig själv du var som ett levande lik dom första veckorna, ville inte hitta på grejer eller bara prata som vi alltid brukar göra annars... Men bara för det vill jag helst inte att ni står och
håller på precis utanför dörren om ni mu måste göra det så får det ske någon annanstans...!

- Okej men vi trodde inte att du skulle-....

- Komma hem ikväll? Nej det skulle jag inte men jag tänkte att jag skulle åka hem lite tidigare och hinna träffa dig lite mer, du har ju faktiskt sommarlov och jag bara jobbar hela tiden!


Jag tyckte faktiskt att det var rätt skönt att mamma jobbade på sommaren också, det var inte så att jag inte ville spendera tid eller umgås med henne men om hon varit hemma hela tiden så skulle vi ha varit med varandra hela tiden typ eftersom att jag första delen av lovet mest gått runt och varit deppad och det skulle bara bli lite för mycket...! Och nu när Justin var hemma så skulle det ju vara nice att kunna vara här med honom utan att mamma är i vägen.


- Aha schyst men om du behöver jobba så är det okej.

- Är det säkert för jag kanske behöver jobba lite mer och eventuellt åka på lite fler konferenser och föreläsningar.

- Ja det är lugnt, men nu är jag trött godnatt. Sa jag och gick upp och sminkade av mig och borstade tänderna mm. Tillslut var jag i alla fall klar för att sova och gjorde det nästan så fort jag satte huvudet mot kudden.

Nästa morgon vaknade jag vid åtta och kände mig helt utvilad vilket var ganska konstigt eftersom att jag inte somnat så tidigt kvällen innan precis.
Jag gick upp och hämtade min mobil från skrivbordet och la mig sedan ner i sängen igen och började spela spel på den, efter ett tag tröttnade jag och skickade ett sms till Justin istället ”ska du göra något spec. idag om inte, vill du hitta på något? :) xx bella ”

Medans jag väntade på svar gick jag ner till köket och började fixa frukost, jag kände mig riktigt sugen på pannkakor så det gjorde jag.
Efter ett tag kom mamma också ut till köket och vi satte oss ner och åt.
Hon frågade lite om hur sommarlovet varit hittils och jag sa att det väll varit okej, jag hade ju varit rätt deppad mesta tiden och sen hela grejen med Lizzie så det kanske inte var riktigt sant men det var ingenting av det som jag ville gå in på just nu, mamma visste ju inte om allt med Glenn än och jag orkade faktiskt inte berätta just nu hon skulle bara ställa en massa frågor och bli as orolig och bestämma att jag skulle vara hemma vid 18.00 varje dag...
Det enda positiva som kommit ur den här grejen med Lizzie och Glenn var väll att Sara Lizzie och jag var sams, Sara och jag var i all fall det och jag antog att Lizzie och jag också var det nu.
Sedan var det ju Megan också, jag hade ju bara ignorerat henne på grund av bråket med Sara och Lizzie och jag saknade verkligen att va med henne men jag fick väll ta tag i det senare.
Jag gick upp till mitt rum, duschade, sminkade mig lite lätt och tog på mig ett vitt linne, blommig kjol och några smycken.


Justins perspekiv:

Mamma kom in till mitt rum vid halv tio och väckte mig, i handen höll hon min mobil och såg lite irriterad ut.

- Den här har stört mig hela morgonen, du har nog fått hundra sms eller något och jag kan inte din kod så jag kan inte stänga av ljudet nu orkar jag faktiskt inte höra pipandet och surrandet mer så var snäll och stäng av ljudet! Mamma gav mig mobilen och jag låste upp den och stängde av ljudet, jag hade inte fått hundra sms bara fyra faktiskt men man upplever väll saker lite olika antar jag haha...

Chaz hade skrivit ”vad händer bro? ;)” tre gånger efter varandra med typ två minuters mellanrum, snacka om att vara otålig...

Jag kollade vem det andra var från innan jag svarade, det var från Bella ”ska du göra något spec. idag om inte, vill du hitta på något? :) xx bella ” skrev hon, jag svarade ”har inga planer eller så, vad sägs om att åka och bada någonstans? <3 xx J” Det var Juli nu och riktigt varmt ute så att bada skulle nog vara riktigt skönt och jag visste en bar sjö som låg bara några mil bort. Jag svarde på Chaz´s sms också sedan svarade Bella        Visst det låter bra men var? <3 xx bella” Jag vet ett ställe, hämtar upp dig om en timme <3 xx J” 
Okej ses då :) <3 xx bella”

Jag duschade och tog på mig badbyxor, dom såg ju ändå ut som shorts, och en vit tröja.

Mamma satt i trädgården och drack kaffe och läste en tidning så jag gick ut till henne och berättade om mina planer för dagen, hon sa att hon gjort i ordning mackor till lunch som stod på ett fat i kylen och att vi kunde ta med dom.
Jag skickade ett sms till Bella att jag fixar lunchen och packade ner mackorna, några redbull och en vattenmelon i en picknick korg tillsammans med en klassisk prickig picknick filt.

Vid kvart i 11 satte jag mig i bilen och började köra dom två kvarteren till Bella.

chapter 35 The choice

- Justin, jag har varit hos polisen, jag såg honom så jag följde efter... och Lizzie var där och jag visste inte... Förlåt jag glömde jag såg du ringde och just det överraskningen och allt! Halvskrek Bella hystersikt när hon kommit fram till mig.
- Okej jag förstår ingenting men det med överraskningen är lugnt, det verkar som att du har lite att berätta, följ med. sa jag och vi gick tillbaka in i huset.

Tänk att hon har brunt hår

Isabellas perspektiv tre timmar tidigare:

Jag hade ringt efter en taxi som skulle köra mig tillbaka till Atlanta, för även om allt var lite galet just nu så hade jag fortfarande kvar min dejt med Justin eller hans överraskning till mig.
Hur som helst så stod jag längst ner på Saras gata och väntade på att taxin jag beställt skulle komma, när jag stått där och väntat i en halvtimme antog jag att taxin aldrig skulkle kommaså jag tog upp min mobil för att ringa mamma och be henne komma och hämta mig.
Jag gick in på "samtal" och överst på listan var Glenns nummer eftersom att vi ringt honom förut.
Jag kom på att mamma förmodligen jobbade idag (hon hade blivit befodrad på jobbet och jobbade på lördagar rätt ofta nu) så jag bestämde mig för att ringa Glenn igen, men med dolt nummer den här gången.

Jag tvekade en stund men klickade sedan på ”ring upp” och satte telefonen mot örat.Han svarade efter bara två signaler

-
Ja hallå det är Glenn.
- Hej det är Bella igen, Lizzies kompis du vet...? Fan nu sa jag att det är jag, så onödigt med dolt nummer men jaja...
-
Öh okej, vad vill du?
- Ehm jo jag bara undrar om du..., om du är med Lizzie för hon har inte varit hemma på några dagar.
-
Jaha nej jag har varit ensam hemma och chillat hela dagen...
- Aha, du ska inte träffa henne senare ikväll eller så då?
- Nä, jag ska vara hemma hela kvällen, var det något mer du ville?
- Öhm nej det var väll inte det, men du kan väll ringa om du hör av henne.
- Visst,
hejdå!

Glenn la på och jag fick väll erkänna mig besegrad eller vad det var man kallade det.
Eftersom att jag inte hade några bevis för att han hade något med Lizzie`s försvinnande att göra så var ju det enda jag kunde göra att lite på honom.

Jag ringde till mamma men hon svarade inte så jag talade in ett meddelande där jag sa att jag började gå mot Atlanta och att hon kunde hämta upp mig längs med vägen.
När jag gick förbi alla husen där mina föredetta klasskompisar bodde så kunde jag nästan känna att jag saknade lilla mysiga Sandy Springs litegrann.
Jag hade ju i princip inte haft någon kontakt alls med någon från min gamla klass eller skola, ja förutom Sara och Lizzie då och det kändes lite sorgligt, men samtidigt var Sandy Springs för mig förknippat med pappas död och mammas alkohol-problem.

Efter en stund när jag gick igenom det gamla fabriks området i utkanten av stan så började det regna och jag drog upp min huva på hoodien.
Jag gick så fördjupad i mina tankar att jag knappt märkte när en ganska lång muskulös kille trängde sig förbi mig på den smala trottoaren och fortsatte med raska steg mot motorvägen som började lite längre fram, jag följde honom med blicken och efter ett tag svängde han in till höger mot det som en gång varit lagret för en stor sko-fabrik, han skulle inte ut på vägen i alla fall.

Det var något med honom som kändes bekant, han kanske hade gått i min parallellklass förut eller så men något var det, efter bara några sekunder kom jag på det, det var ju Glenn Lizzie´s pojkvän som sagt att han skulle vara hemma hela kvällen!

Utan att tänka på vad som var det förnuftiga alternativet så började jag springa efter honom, för något sa mig att dit han var på väg fanns också Lizzie...
När jag svängde runt hörnet såg jag Glenn gå in i lagret och dra igen dörren efter sig, jag väntade tills jag inte kunde höra hans steg längre sedan öppnade jag försiktigt dörren och smög efter.
Jag befann mig nu i en ganska lång korridor men det fanns inga dörrar längs med väggarna som Glenn kunde ha gått in så det var bara att fortsätta rakt fram.
I slutet av korridoren fanns en dörr med en glasruta i, jag duckade snabbt så att Glenn inte skulle se mig efter ett tag hörde jag Glenn säga något:

- Ja det är upp till dig hur länge du ska stanna här för du kommer inte härifrån förens du har visat av egen vilja hur mycket jag betyder för dig! Jag lyssnade spänt på vem som skulle svara och mycket riktigt, det var Lizzie.
- Du betyder inget för mig, inte efter vad du har gjort dessutom kommer mina föräldrar att rädda mig polisen håller säkert på att leta just nu...! Sa Lizzie, jag kollade försiktigt in genom rutan och såg Lizzie sitta på en sunkig maddrass i mitten av ett stort rum med högt i tak och bredvid henne på huk satt Glenn.

- Hur tror du att det kändes för mig att behöva tvinga mig på dig va!? Skrek Glenn och skakade om Lizzie
- Men kan du inte bara låta mig gå då...? Frågade Lizzie hon lät rädd och sa det så tyst så att jag knappt kunde urskilja orden från min plats på andra sidan dörren
- Du fattar visst ingenting, man har press på sig och jag blev total bortgjord när du, äh varför snackar jag ens med dig om det här? Du ska fan bara göra som jag säger! Glenn reste sig nu upp och började gå runt i cirklar, jag fick ducka snabbt så att han inte skulle sig mig men han verkade ändå ha hört något för jag hörde hans steg komma närmare och närmare dörren och alltså mig.

Jag blev helt paralyserad och satt blixtstilla, jag höll till och med andan och efter några sekunder som kändes som minst en timme skrapde någonting emot mitt bakhuvud.
Först fattade jag ingenting men förstod sedan att det var dörrhandtaget som sakta trycktes ner...

Jag reste mig upp och tänkte inte på att Glenn då kunde se mig genom glasrutan vilket han såklart gjorde och ryckte upp dörren.
Han såg på mig och sa förvånat ”Ehm vad gör du här?” och la sedan till ”Jag är bara här och kollar runt lite” som om han trodde att jag inte hade sett eller hört någonting, han stängde dörren bakom sig och först då började jag greppa hela situationen och började springa, Glenn försökyte förgäves få tag i min arm och började springa efter.
- Ring polisen! Hörde jag Lizzie ropa inifrån rummet, Glenn hajade till vid ljudet av Lizzie`s röst och slutade springa efter mig, han gick istället tillbaka till Lizzie men skrek efter mig:

- Om du ringer polisen eller ens berättar för någon ska du dö!

Jag sprang igenom hela korridoren och slet upp dörren ut.
Väl ute sjönk jag ihop mot en vägg och tog upp min mobil -Självklart skulle jag ringa polisen ändå
Jag slog in 911 och märkte hur mina händer darrade, efter första signalen kom jag på att jag hade kommissarie Williams nummer och ringde det istället.

Han frågade knappt någonting utan sa bara att han och fler poliser var påväg

 


Det dröjde nog inte ens fem minuter tills jag hörde polissirenerna, först borta från motorvägen och sedan närmare och närmare.
Jag hade suttit kvar på samma plats nedsjunken mot den gamla tegelväggen men sprang nu bort och mötte poliserna på gatan utanför.

En kvinnlig polis som såg ut att vara i medelåldern stannade med mig utanför medans dom andra gick in och efter en stund kom dom ut igen med Glenn i handklovar med händerna bakom ryggen och Lizzie med två poliser på varsin sida om sig.

Så fort Lizzie fick syn på mig rusade hon fram och kramade mig hårt och länge, hon skakade och jag antog att hon grät.
- Såja, han kommer inte göra dig något mer nu, det är okej nu...! Försökte jag trösta henne men hon fortsatte bara hjälplöst gråta vilket man ju kan förstå...

Den kvinnliga polisen avbröt mina tröstnings försök och visade in oss båda i en polisbil.
Vi blev körda till polisstationen i Atlanta, det var tydligen där dom hållit på att utreda detta fallet, och där väntade ytterliggare några poliser som tog med oss och kommissarie Williams till ett litet rum som måste ha varit ett sådant förhörsrum som jag bara sett på filmer tidigare.

Lizzie hade varit tyst hela vägen och bara kramat min hand då och då eller lutat sig mot min axel för att gråta lite men nu började hon berätta för mig och kommissarie Williams om vad som hänt.
- Det var på en fest som någon av hans äldre kompisar hade, han har ju gått om två klasser så han känner många äldre...

- Ja vad hände då? Frågade Williams

- Han hade nog druckit en hel del och ville ta med mig till ett sovrum på övervåningen men jag ville inte för vi hade inte, ni fattar ”gjort det” än och jag ville verkligen inte att det skulle ske där när han var full och allt!

- Med ”han” menar du alltså Glenn Foster och denna festen ägde rum i torsdags kväll eller? Williams tog några klunkar vatten ur en av tre flaskor som stod på bordet mellan oss medans han väntade på Lizzie´s svar

- Ja det menar jag och ja det var i torsdags kväll. Han var envis och började tillslut mer eller mindre släpade med mig till det där sovrummet och eftersom att han är både tyngre och starkare än mig så kunde jag inte göra något annat än att följa med, att skrika på hjälp från någon föll mig inte in, inte förens efteråt och då var det ju redan försent. När vi var inne i sovrummet så tvingade han sig på mig, jag har fortfarande kvar blåmärken från hans händer runt mina armar! Lizzie drog upp ärmarna på sin tröja och några mörkt lila blåmärken blottades.

Jag satt tyst nästan hela förhöret och berättade bara om vad jag sett och hört när jag satt på andra sidan dörren.
Lizzie avbröt sig själv då och då och snyftade till så berättelsen blev inte så sammanhängande men tillslut lyckades jag få någon slags klar bild av det hela:

Glenn hade våldtagit Lizzie på den där festen och direkt efteråt hade Lizzie rusat ut och skrikigt vad Glenn hade gjort och bett om hjälp.
Människorna på den där festen fick antingen panik eller så var dom för fega för att hjälpa till för ingen rörde sig ur fläcken och tillslut kom Glenn och drog med henne till det gamla lagret.
Där hade han slagit henne och pratat om hur jobbig hela grejen var för honom, att han inte ville tvinga sig på henne men att män har vissa ”behov” ibland och att Lizzie hade skämt ut honom när hon skrikigt och att hon nu var tvungen att ligga med honom för att typ gottgöra det och visa att hon älskade honom.
När Lizzie inte ville sa Glenn rätt och slätt att hon inte skulle komma därifrån förens hon gjort det.

När förhöret var slut väntade Lizzie´s föräldrar utanför tillsamans med en annan polis som berättade att Glenn satt i häktet och väntade på att bli förhörd och att han förmodligen skulle hamna i ungdoms fängelse men att dom inte visste säkert.
Lizzie blev hemskjutsad men eftresom att jag bodde i Atlanta och polisstationen inte låg så långt ifrån mig så skulle jag gå.

När jag kom ut från polisstationen var det som att alla känslor jag haft dom senaste timmarna liksom svämmade över inom mig, rädslan jag haft inuti lagret, ilskan över vad Glenn gjort och såklart sorg, alla dom här känslorna samtidigt blev bara för mycket och jag började springa.

När jag sprungit nästan hela vägen till mitt kvarter kom jag att tänka på min och Justins dejt och vände helt om mot hans kvarter istället.

Jag såg Justin sätta sig i sin bil, jag ropade på honom och tillslut fattade han att det var jag och klev ut ur bilen och mötte upp mig.

 

Justins perspektiv:

Vi satt i soffan i vardagsrummet och jag hade armen runt Bellas axlar, hon hade berättat om allt med hennes kompis och vad kompisens pojkvän gjort och gråtit rätt mycket undertiden.

- Jag antar att vi tar överraskningen en annan gång va? Frågade jag

- Ja om det är okej, är inte riktigt på humör för det nu liksom... Det lät verkligen på Bella som att hon verkligen undrade om det var okej och bara det var så otroligt gulligt att jag bara fick lust att kyssa sönder henne typ, men jag hejdade mig hon hade ju faktiskt varit rätt sur på mig innan och nu allt med hennes kompis.

- Klart det är okej, vi kanske kan beställa hem kinamat eller pizza och kolla på någon film istället om du vill?

-Det låter perfekt! Tack för att du orkade lyssna på mig jag måste ha malt på i evigheter...

- Äh inget att tacka för klart att jag lyssnar på dig. Sa jag och kramade hennes axel med min arm.

Vi beställde hem pizza och medans vi väntade på den gick vi bort till en affär som ligger typ 300 m från mig och handlade godis, chips och läsk till filmen sen.

Bella verkade må bra av att tänka på något annat så jag gjorde mitt bästa för att komma på grejer att prata om hela tiden men det var inte direkt ett problem, jag hade nästan glömt bort hur lätt hon var att umgås och snacka med.

- Du vet att jag har saknat dig va? Sa jag när vi satt och åt pizza.

- Ja du har sagt det och vet du?, Jag har saknat dig också hela tiden har jag saknat dig, det skulle vara en lögn om jag sa något annat och vet du vad det värsta har varit!? Sa Bella och lät riktigt upprörd.

- Nej.

- Att jag trodde, nej var helt säker på att du inte saknade mig, att jag var ensam med mina äckliga känslor medans du höll på med Chleo eller Chloe eller vad fan hon nu hette!

- Jag vet att det kvittar nu, men förlåt! Och du ska veta att jag har saknat dig precis hela tiden jag också, jag skulle också ljuga om jag sa någonting annat, det skrev jag ju till dig...! kan vi inte bara lägga ner den här diskussionen nu?

- Okej förlåt för att jag drog upp det igen, ska vi kolla på filmen nu, förresten vilken film ska vi se? Frågade Bella och ställde sin tallrik på diskbänken.

- Du kan välja någon, dom finns i mitt rum, gå upp för trappan och sedan direkt till höger. Jag kommer snart ska bara fixa undan lite här.

Jag ställde in tallrikarna i diskmaskinen, slängde pizza kartongerna och hällde upp chips och godis i två skålar som jag ställde i vardagsrummet sedan gick jag också upp.
Bella satt på min säng med alla pirates of the carabien filmerna framför sig.
- Kan vi kolla häruppe? Du har så mysigt rum. Frågade hon och log.

- Visst men ska vi se allihop. Jag pekade på filmerna Bella hade framför sig och hon nickade.

- Ja snäälla...? Va typ år sen jag såg dom sist.

- Okej haha, men jag slår vad om att du kommer somna innan andra är slut i alla fall!

Jag hämtade upp godiset och chipsen från vardagsrummet och satte på The curse of the Black Pearl
Vi satt på min breda dubbelsäng Bella lutad mot mig med sitt huvud på min axel och jag kände mig helt lycklig, nu skulle jag inte låta någonting komma emellan oss, hon är för bra för att förlora...
När vi kommimt ungefär halvägs in i tvåan kom mamma hem och gick upp för att hälsa, jag såg hur hon riktigt lyste upp när hon såg att det var Bella och det gjorde mig ännu gladare.

Jag hade faktiskt fel om att Bella skulle somna, det var snarare jag som höll på att slumra till hela tiden och Bella fick var och varannan minut skaka om mig lite lätt så att jag skulle vakna till.
Varje gång hon gjorde det kändes det som jag fick elektrisitet in i mig, som att hon skickade stötar till mitt hjärta fast det var inget som gjorde ont tvärtom jag låtsades till och med somna några gånger för att hon skulle "väcka" mig igen.

Efter den andra bestämde vi att vi skulle se den sista en annan gång, klockan var redan två och vi var båda väldigt trötta.
Jag skjutsade hem Bella, jag tror inte att hon ville gå själv ute så här dags även om hon inte sa något om det, jag ville i alla fall inte att hon skulle göra det.
När vi kom fram till hennes hus såg jag att deras bil inte stod på uppfarten så jag frågade om Bella var själv och om det i såfall var okej, annars hade hon ju mer än gärna fått sova hos mig.
Hennes mamma var på någon jobbresa så hon var själv men hon insisterade på att det va lugnt så jag fick ge mig.

- Jag har haft det jätte kul ikväll, känns verkligen bra att träffas igen! sa Bella när vi stod utanför hennes dörr innan hon skulle gå in.
- Jag med, verkligen! Svarade jag och tog ett steg närmare henne, nu stod hon lutad mot väggen.
- Du, duvet att jag frågade innan hur det skulle bli mellan oss nu, vad tycker du än så länge? Frågade Bella, och la armarna runt min hals medans hon hela tiden kollade upp i mina ögon.
- Jag tycker att det som vi hade, fast det inte var så länge... ...eh det var så bra på något sätt och ehm jag tycker att...
Jag brukade aldrig ha så svårt för att prata med folk även om det handlade om pinsamma eller allvarliga saker så jag blev lite förvånad över sättet jag nu pratade på, som att jag inte vågade säga hur jag kände - att jag självklart ville bli tillsamans med henne igen.

Bella verkade förstå hur jag tänkte för hon avbröt mig mitt i mitt svammel och kysste mig, det var en kyss som vi båda nog längtat efter och fantiserat om ett tag nu men den var så mycket bättre än alla fantasier i världen, våra tungor dansade med varandra som den självklaraste saken i världen och våra händer trevade över varandras ryggar som i jakt på värme trots att det inte var kallt ute, Bella tryckte sig ännu närmare mig om det nu var möjligt och det kändes verkligen som att våra glödande kroppar höll på att smälta samman till en.
Just så där i exakt det ögonblicket ville jag stanna för alltid men vi rycktes båda bryskt tillbaka till verkligen av en skarp harkling bakom oss...


sorry för riktigt kort del men jag åker till värmland i morgon så måste packa, fortsättningen kommer antingen i morgon på morgonen eller när jag får tillgång till internet :)
// Fredrika
Update: Haha blev en as lång istället nu när jag satte ihop dom x)

chapter 34 The choice

Jag ville inte lägga på så jag väntade på att Bella skulle göra det vilket hon tillsut gjorde.
Hon lät kanske inte så jätte entusiastisk över min överraskning men jag skulle nog kunna charma henne i morgon och så länge får jag väll vara glad över att hon förlät mig.
När jag kände efter så var jag väldidgt trött jag hade först snackat med Ryan och vi hade bestämt att han skulle komma hit snart och sedan hade jag varit med någar kompisar till typ åtta, det kanske inte lät som så mycket men jag var typ redan helt död efetr flygresan.
Dessutom så hade jag hållit mig vaken för att inte missa om Bella skulle ringa.
från början hade jag tänkt vänta med att gå hem till Bella tills i morgon men gjorde det i alla fall fast hon var ju inte hemma men jaja jag hade i alla fall pratat med henne nu och jag visste att hon skulle gilla överraskningen jag hade till henne, och med dom tankarna i huvudet somnade jag.


Isabellas perspektiv:

Nästa morgon vaknade jag av att Saras hem-telefon ringde, Sara sov fortfarande hon var verkligen hopplös med det där...
Jag försökte väcka henne men gav upp efter någon sekund och svarade själv, det var polisen som bara skulle ringa och säga att dom inte hittat Lizzie än och att dom fått tag på hennes föräldrar som var påväg hem.
Snart vaknade Sara också och jag berättade att polisen ringt, vi var riktigt oroliga nu för även om Lizzie kunde vara lite vild av sig så var hon inte direkt typen som skulle rymma hemifrån och vad som helst kunde ju ha hänt henne.

- Vi kanske skulle ringa Glenn igen jag tycker fortfarande att han är helt mysko jag menar, han sa ju faktiskt att han va med dom två killarna och sen så såg vi ju dem utan honom. sa jag när vi åt frukost
- Jo det tycker jag med vi kan ju testa hans mobil den här gången.
- Bra, jag kan leta upp nummret. Jag hade sett att dom hade en telefon katalog i vardagsrummet och gick nu för att hämta den, när jag gjort det så letade jag upp Glenns nummer.
- Du får prata igen jag vågar inte. Sa Sara medans hon knappade in nummret på min mobil.
- Okej men vad ska jag säga?
- Säg typ "Heej Glenn va göru då?" Asså låtsas som att du känner honom då kanske han berättar något han inte skulle göra annars.
Sara klickade på den gröna telefonluren och jag hörde signalerna gå fram, efter några stycken svarade han.
- Ja hej det är Glenn.
- Heej Glenn, va länge sen sist ju! Va göru då? sa jag och försökte verkligen låta avslappnad och cool.
- Ehm jag är hemma men vem är du?
- Jag är öh, du vet eh, Eric.
- Nej det vet jag inte, seriöst nu vem är du!?

Jag la på, vi fick inte veta så mycket bara att han var hemma egentligen men jaja det var i alla fall värt ett försök...!
Vi bestämde att jag skulle åka hem till mig, mamma hade hört om Lizzie och ville att jag skulle komma hem hon hade nog blivit lite orolig eller något.
Sara lovade att hon skulle ringa till mig så fort polisen hörde av sig och när jag gick så kramade vi om varandra vilket kändes skönt för det måste ju betyda att hon i alla fall inte var lika sur på mig längre.

Justins perspektiv:

Jag hade hållit på att fixa till Bellas överraskning halva dagen och nu var jag helt slut...
Kenny hade hjälpt mig rätt så mycket så helt själv hade jag faktiskt inte varit men jaja nu var klockan tre och jag låg i soffan med min mobil i handen och försökte få tag på Bella.
Jag skulle ju hämta upp henne vid sju men jag hade ändrat planerna lite så Kenny skulle hämta upp henne i stället och jag tänkte att det var schyst att berätta det för ja hon kände ju inte Kenny och så.
Jag ringde två gånger men det var upptaget båda gångerna så jag gav upp och tänkte ringa tillbaka lite senare istället.

Jag slummrade till och vaknade inte förens vid fem, då tog jag en dusch, gjorde mig klar och ringde några samtal för att fixa det sista, sen satte jag mig vid datorn och uppdaterade twitter, facebook och kollade runt lite allmännt bara.
Mamma var inte hemma utan hos någon väninna som hon inte träffat på evigheter och det var nog i och för sig sant eftersom att hon varit med mig på turné.
Jag hade ringt till Bella flera gånger fast hon hade inte svarat men hon hade ju inte ringt och sagt att någto var fel heller så jag antog att inget var det.
Vid halv sju gick jag ut till min bil och skulle precis sätta mig och köra in till stan när någon kommer springandes uppför gatan och skriker mitt namn.
Först trodde jag bara att det var någon belieber, det händer nämligen rätt ofta att dom står utanför mitt hus i flera timmar och väntar på att jag ska komma ut och en del bryter sig till och med in när jag eller mamma inte är hemma och typ sitter där inne och väntar på att man ska komma hem det är faktiskt riktigt läskigt!
Jag pallade inte att skriva autografer och ta kort och sånt nu, jag hade redan fått göra det väldigt mycket idag för en massa fans hade kommit fram när jag var i stan för att fixa överraskningen, så jag satte mig i bilen och satte på säkerhetsbältet då såg jag att det var Bella som kom springandes så jag gick ur bilen och började gå mot henne.

- Justin, jag har varit hos polisen, jag såg honom så jag följde efter... och Lizzie var där och jag visste inte... Förlåt jag glömde jag såg du ringde och just det överraskningen och allt! Halvskrek Bella hystersikt när hon kommit fram till mig.
- Okej jag förstår ingenting men det med överraskningen är lugnt, det verkar som att du har lite att berätta, följ med. sa jag och vi gick tillbaka in i huset.

RSS 2.0