Bilder!

omg Jag glömde bilder!!

Det blev stav fel och sånt men KOMMENTERA fall det blev tråkigt men i nästa kapitel kommer det bli spänande:

chapter 7 The choice

När vi landat på ön började vi gå mot huset där vi skulle bo, en som jobbade på flyget hade pekat ut vilket håll det var åt.

När vi kom ut på stranden såg man att det lyste i huset, mysko tyckte jag men mamma sa att det säkert bara var för att vi skulle känna oss välkomna eller något.

Vi kom fram till huset efter ett tag och gick fram till dörren och mamma låste upp med nyckeln som vi också fått av han som jobbade på flyget.

När vi gick in i hallen blev både jag och mamma skrämda, vi var inte ensamma i huset det stod en tjej med sin mamma där och kollade på oss, jag kände igen den där tjejen någonstans ifrån men kunde inte komma på var...

 

Justins perspektiv:
- Hej, jag heter Mia och är mamma till Isabella här, sa tjejens mamma och gick fram och hälsade på oss, ni måste vara familjen vi ska vara här med?
- Eh, ja alltså saken är den att vi bokat denna ön själva, utan en annan familj... sa mamma och la sedan till: " det har säkert bara blivit något missförstånd"
- Ja om du säger det så, men kom in så kan vi reda ut det här. sa Mia och visade mot en soffgrupp i rummet bredvid hallen.
Jag och tjejen, jag visste fortfarande inte vad hon hette..., stod kvar och kollade på varandra ganska länge när Mia och mamma gått, tillslut rodnade hon och slog ner blicken.
Vi stod tysta en stund men sen fråga jag vad hon hete.
- Isabella, sa hon lite tyst och blygt.
Då kom jag på att det var hon som inte ville bli min ollg.
- Var det du som inte ville bli ollg? Fråga jag isabella.
Jag frågade nog mest för att jag undra varför hon inte ville bli ollg.
- Ja sa hon.
Hon såg ut att skämas lite så jag fråga inte nåt mer om det.
- Ska vi gå in i vardags rummet? fråga jag
- visst...
När vi gick in i vadagsrummet sa mamma att hon råkat boka fel och fråga fall vi skulle byta ö.
- Vi kan stanna det är alltid kul att träffa nya personer, sa jag lite ironiskt.
- är du helt säker justin, vi kan byta ö.
- det är lungt vi stannar.
Isabellas Perspektiv:
När jag såg justin tänkte jag på mina kommpisar hur galna dom skulle bli fall dom varit här, jag tyckte det var lite pinsamt att han kände igen mig sen konserten.
Jag gick upp på övervåningen där två sovrum låg och tog ett rum och börja packa upp.
Mamma och Patti lagade mat till oss det såg faktiskt riktigt gott ut, mamma har inte lagat mat på nåt år nu vi har bara ätit snabb mat.
- Isabella kan du skicka saladen tack? frågade justin
- Visst.
- Men vad ska vi göra i morgon då kanske ta en tur med båten och ha picknic? frågade mamma
- mamma vi är inte 10 år längre! sa jag nästan lite arg i rösten
- okej. Men jag och Pattie tänkte alla fall utforska ön lite och då får ni ungdomar huset alldeles för er själva låter det bra?
- Ja vi kan väl bada lite också? frågade justin
- ja det e klart! det kändes som vi hade varit på ön i typ 4 dagar fast vi har bara varit på ön en dag.
Efter maten såg vi en film och sen vid halv tolv gick vi och la oss.
Jag vakna av att nån knackade på dörren till sovrummet det var mamma.
Justins Perspektiv:
Mamma väckte mej när vi skulle äta frukost.
-  upp och hoppa nu vi ska äta frukost.
Efter frukosten gick mamma och isabellas mamma ut för att utforska ön.
- Kan inte vi också kolla runt lite på ön?
- självklart! sa jag.
vi gick ut en stund sen blev det för varmt så vi gick och bada.
Vi bada ganska länge sen så ville Isabella sola så medans hon sola gick jag och hämta lite saft och vatten.
När jag kom ut låg hon nästan och sov så jag busade lite och hälde vatten på hennes magen!!:D
Hon flög upp och skrek.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja skrattade bara.
Sen hade vi vatten krig, Sen la vi oss i två sol stolar och pratade.
- kan vi inte ta en tur med båten? fråga jag
- ja. Jag kan gå och hämta nycklarna.
När Isabella kom tillbaka gick vi och satt oss i båten.
- Ska jag köra?
Isabellas perspektiv:
- Ska jag köra? fråga justin
Jag kolla in i Justins vackra ögon log och sa mm.
Han starta motor och körde iväg det gick ganska snabbt men det va kul.
Vi kom hem vid kl. 5 sen vid halv 7 åt vi.
Vi hade kul och dagarna gick fort vi hade bara en vecka kvar, jag frågade Justin lite om kändis livet vi satt säkert och snacka i 3 timmar.
- Vi har faktiskt aldrig kollat runt hela ön kan vi inte göra det? sa jag tillslut efter att ha sutit ner i 3 timmar och snackat.

Förlåt inget inlägg!!

Asså jag har börjat skriva nu (maria) men sry att det inte blir nåt inlägg har fastnat vet inte vad jag ska skriva så behöver lite hjälp av fredrika!! Men vi har fått rekord på besökare 28 stycken!! Men ett nytt inlägg av novellen i morgon:D

Fortsätt följa bloggen och kommenter!! :D

chapter 6 The choice

Tillslut avbröt Chaz och frågade om vi kanske skulle ta upp deras packning som stod kvar i hallen till mitt rum, det gjorde vi och fastnade sedan framför ett tevespel och spelade i jag vet inte hur länge, men när det började bli mörkt ute kom mamma in med tre pizzor och läsk till oss.

Vi åt och fortsatte spela tillslut orkade jag inte hålla kvar blicken på skärmen, mamma hade nog redan gått och lagt sig och jag märkte att Ryan och Chaz också var trötta så vi bäddade med madrasser på golvet och somnade nästan direkt.Isabellas perspektiv:

 

Veckan innan vi skulle till ön hade varit rätt sega men okej, ja hade inte gjort något speciellt liksom gått i skolan som vanligt och så...

Men nu stod jag i havet av kläder på golvet i mitt rum och försökte pressa ner locket över en smockfull resväska.

Sara och Lizzie skulle komma förbi senare i kväll och säga hejdå, vi skulle åka tidigt på morgonen nästa dag.

Efter ett tag började jag bli lite hungrig och gick ut i köket till mamma som höll på att laga mat, vad det var   hon lagade vet jag inte det såg ut som någon gryta, hon försökte i alla fall få med så många olika grejer som möjligt så att de inte skulle bli gamla.

- Hej gumman som du ser så blir det mat snart, ska Sara och Lizzie äta här eller? Frågade mamma mig och hällde i ytterliggare något i grytan.

- Nej men dom borde vara här snart... just som jag hade sagt det plingade dörr klockan till, jag gick och öppnade.

Det var Lizzie och Sara som kommit vi snackade i hallen i någon minut eller så men efter som att dom inte skulle stanna så länge kramade vi om varandra sa hej då och dom gick.

Efter några timmar när all vår pacning stod färdigpackad i hallen och jag låg i min säng började jag för första gången tänka på vilken familj vi skulle kunna hamna på den där ön med...                                                          Tänk om dom var helknäppa, eller hade en massa småbarn som de hoppades få hjälp att passa, eller om det var en familj med en kille i min ålder det skulle lätt kunna bli pinsamt...

 

Justins perspektiv:

Ryan och Chaz hade stannat fram tills igår och vi hade nog egentligen inte gjort så mycket, mest slappat hos mig och gått runt lite i stan med Kenny med oss förstås.                                                                                         Just nu höll jag på att packa för dom två kommande veckorna, mamma och jkag skulle ta flyget i eftermiddag vilket var skönt, jag hatar att gå upp tidigt...

När jag packat klart så hjälpte jag mamma med hennes packning, som vanligt när vi ska någonstans ska hon alltid packa ner dubbelt så mycket än vad man får ha med på planet.

 

Vid tre tog vi en taxi till flygplatsen, planet gick fem men som för det mesta när jag ska någonstans är det en massa fans som vill ha autografer och ta bilder så vi var tvungna att vara i god tid.

Tillslut satt vi i alla fall på planet på väg mot Karibien.

 

- Ska vi beställa något att äta Justin? Frågade mamma mig och tog fram en broschyr där det stod vad man kunde beställa.

- Visst, jag är faktiskt rätt hungrig sa jag så vi beställde två baguetter och cola.Isabellas perspektiv:


Vi hade gått upp riktigt tidigt typ vid fem på morgonen för att åka till flygplatsen.

När vi satt på planet fick nog både jag och mamma en flashback från när pappa levde, vi hade rest väldigt mycket på den tiden, jag såg att mamma nästan började gråta men höll det inne.

Vi landade vid 11 på vår egen ö, så fort planet lyft igen var vi dom ända på hela ön, den andra familjen skulle komma på kvällen.

När vi kom fram till huset på stranden där vi skulle bo fick vi en chock- det var enormt...!

Det bestod av 6 stora sovrum med ett badrum i varje, ett gigantiskt kök, två vardagsrum och ett biljardrum, det fanns också ett trädäck därute med en stor pool på.

Vi tillbringade dagen med bad, sol och lite mer bad. Vi ville egentligen gå och kolla runt lite på ön men bestämde oss för att vänta med det tills i morgon när den andra familjen också kommit.

 

När vi satt i köket och åt middag hörde vi en nyckel vridas om i dörren, det var nog den andra familjen trodde mamma så vi gick ut i hallen för att kolla.

Det var den andra familjen, men den bestod inte av vem som helst...

...den bestod av Justin bieber och hans mamma!

 

Justins perspektiv:


När vi landat på ön började vi gå mot huset där vi skulle bo, en som jobbade på flyget hade pekat ut vilket håll det var åt.

När vi kom ut på stranden såg man att det lyste i huset, mysko tyckte jag men mamma sa att det säkert bara var för att vi skulle känna oss välkomna eller något.

Vi kom fram till huset efter ett tag och gick fram till dörren och mamma låste upp med nyckeln som vi också fått av han som jobbade på flyget.

När vi gick in i hallen blev både jag och mamma skrämda, vi var inte ensamma i huset det stod en tjej med sin mamma där och kollade på oss, jag kände igen den där tjejen någonstans ifrån men kunde inte komma på var...

_______________________________________________________________________________________________

Nu börjar det hända grejer, haha nej men kanske lite stavfel och sådant, orkade inte läsa igenom den e lite sjuk...

/ Fredrika

 

 

 

 

 

 

chapter 5 The choice

- Vem var den där tjejen som inte ville bli min ollg? Frågade jag Marie som kom med en flaska vatten till mig.

- Jag vet inte hur så?

- Ähh ja bara undrade, lite konstigt att gå på min konsert om man inte vill bli det liksom...

- Mm kanske sa Marie och gick iväg.

- Va var det någon som sa nej till det? Utbrast Scooter.

- Haha ja, nästan så man vill träffa henne och höra varför. Sa jag

Efter ca en timme åkte jag och mamma hem, hon berättade att hon nu bokat ön, vi åt och sen somnade jag nästan direkt.

Huset Isabellas mamma vill köpa


Ryan, Justin och Chaz

Isabellas perspektiv

 

Jag vaknade tidigt, vet inte riktigt vad klockan var men tidigt var det i alla fall.

Och typiskt nog kunde jag inte somna om...

Jag ville inte väcka Lizzie och Sara så jag satte mig vid Saras dator och loggade in på Twitter.

Av någon anledning kollade jag Justin Biebers och såg hans senaste tweet:

Amazing consert last night, but i´ve heard that one girl from the public did´nt wanna be my ollg ;( wonder who it was...?”

 

Jag fattade direkt att det var mig han menade och kände hur jag rodnade fast det inte var någon mer i rummet.

    * rriiiiing rrriiiiing * jag ryckte till när min telefon ringde och såg hur Sara och Lizzie började vrida på sig där dom låg

-Ja hej det är Bella

- Hej gumman det är jag, väckte jag dig?

- Hej mamma! Nej jag var vaken, vad är det?

- Jo jag har hittat ett precis lagom stort hus till oss, det var rätt bra pris också.

- Ja ha det var ju jätte bra, ska vi köpa det? Hoppas det tänkte jag, skulle va skönt med ett större rum, det jag hade nu bestod typ av en säng, ett skrivbord och en minimal yta täckt med kläder.

- Jag tänkte det, det finns bara en hake...

- Vadå mamma? Det ligger väll i Sandy Springs, för flytta ifrån Lizzie och Sara gör jag inte.

- Ehh jo tyvärr gumman det ligger i Atlanta, men det är ju inte så långt härifrån så du kommer kunna träffa dom jätteofta!

- Jag lägger på nu och bara så du vet, jag tänker INTE flytta till Atlanta!!! sa jag argt och klickade henne.

 

 

- Vad var det om, du ska väll inte flytta!? Sara sov fortfarande men Lizzie satt nu yrvaket upp på sin madrass.

- Nej jag ska verkligen inte flytta men mamma vill det. Hon har tydligen hittat ett jätte fint hus, i Atlanta...!

- Okej men helt seriöst du får verkligen inte flytta, jag skulle typ dö då!

- Jag tänker inte flytta, okej!?

- Ja,ja jag menade inte så det fattar du va, men nu väcker vi Sara och gör frukost tycker jag.

- Mm.

Att väcka Sara var lättare sagt än gjort men till slut vaknade hon och vi åt frukost sedan skulle jag och Lizzie hem.

 

När jag kom till vår gata såg jag mamma sitta på vår balkong och sola, det var faktiskt väldigt varmt för att vara mars i år, nästan 20 grader, det kändes skönt i själen på något vis, att se henne sitta där som vilken normal mamma som helst, trots att hon bara en vecka tidigare suttit och skrapat lotter i någon halvsliskig morgonrock inte helt nykter vid den här tiden.

Mamma såg mig och vinkade, jag vinkade tillbaka och gick upp till lägenheten, när jag kom in stod hon vid dörren.

 

- Du, hela det här med flytten, jag förstår om det kom lite plötsligt men du kan väll tänka på det? Det är faktiskt så att jag funderar på att söka ett jobb där också- och verkligen dyka upp på intervjun den här gången... Sa mamma lite sorgset

- Jaja men du har väll inte redan köpt huset eller något? Frågade jag, något sådant skulle faktiskt vara väldigt typiskt mamma.

- Nej inte än men tänk på det.

- Ja, jag ska.

 

Hon gick tillbaka ut på balkongen och jag till mitt rum.

 

Justins perspektiv:

 

Även jag var ledig kändes det som att jag inte var det...

Eftersom att jag inte hinner träffa mina gamla kompisar så ofta så skulle jag göra det nu, fast inte alla bara Chaz och Ryan. Så nu höll jag på att städa huset, inte för att jag tyckte det var nödvändigt utan för att mamma faktiskt tvingade mig, man kanske inte kan tro det men även om jag är en av världens kändaste tonåringar så ger min mamma mig data förbud och sådant om jag gjort något, så ja nu höll jag på att städa huset medans hon åkte och mötte Chaz och Ryan på flygplatsen.

Efter kanske en halvtimme hörde jag nyckeln vridas om i låset och jag bestämde mig för att skoja lite med dom och gömde mig under ett bord med lång duk som vi har i hallen, när dom kom in så ropade dom på mig och jag hörde mammas klackskor mot golvet hon ropade på mig igen:

 

- Justin hallå var är du!? Ryan och Chaz är här, du ska väll inte låta dom vänta!

Då lyfte jag på duken, sträckte ut armarna och tog tag om Ryans och Chaz´s vrister, jag hörde dom skrika till och jag hoppade fram.

- Asså Justin det där var inte schyst...! sa Ryan men skrattade, vi gjorde vår hälsning sedan gjorde jag samma sak med Chaz som fortfarande såg ut att vara i chocktillstånd

eller något han andades jätte snabbt och såg helt blek ut.

- Du, ddu var undder duken hela tiden... så typiskt dig sa Chaz efter en stund.

- Hahaha ja, ni skulle sett era miner, Chaz du ser fortfarande ut som om du sett ett spöke eller något! Sa jag och började asgarva

- Är ni hungriga, det borde ni vara! Frågade mamma och gick in i köket för att fixa nått att äta.

Lite senare satt vi i köket och åt pannkakor, vi satt där i nästan tre timmar och bara snackade, om allt som hänt sen sist och så.

Tillslut avbröt Chaz och frågade om vi kanske skulle ta upp deras packning som stod kvar i hallen till mitt rum, det gjorde vi och fastnade sedan framför ett tevespel och spelade i jag vet inte hur länge, men när det började bli mörkt ute kom mamma in med tre pizzor och läsk till oss.

Vi åt och fortsatte spela tillslut orkade jag inte hålla kvar blicken på skärmen, mamma hade nog redan gått och lagt sig och jag märkte att Ryan och Chaz också var trötta så vi bäddade med madrasser på golvet och somnade nästan direkt.

_______________________________________________________________________________________________

Bättre eller sämre än förra? Kommentera!

Fortfarande lite seg kanske, men i nästa chapter börjar det roliga :)

/Fredrika

chapter 4 The choice

 

 

 

Jag mötte Lizzie och Sara ute på gatan, taxin kom efter ett tag och snart var vi på konserten.


- Asså hoppas att dom tar en one less lonley girl från publiken! skrek Sara till oss för att överrösta musiken och alla skrik.


- Ja lätt skrek Lizzie tillbaka, jag brydde mig inte så mycket men då kände jag en hand på min axel.

Jag tittade bakom mig och såg en kvinna med ett backtage pass runt halsen.

 

- Jag heter Marie och undrar om du skulle vilja bli Justins one less lonley girl om ca. 10 minuter? Frågade kvinnan som såg ut att jobba med konserten och drog med mig lite avsides så att vi kunde höra varandra.

- Ehm jag vet inte nu här på scenen in för alla eller?

- Ja just det på scenen med Justin inför alla, vill du det annars måste jag fråga någon annan...

- Jag tror inte det men tack för att du frågade. Sa jag, varför vet jag inte riktigt hade helt enkelt inte lust, jag var ju som sagt inte ett så stort fan av honom plus att jag har lite scenskräck.

- Okej. Sa kvinnan och jag såg hur hon gick och frågade en annan tjej några meter bort.

 

 

När jag kom tillbaka till Sara och Lizzie undrade dom såklart var jag varit, ”Äh det var bara någon som frågade om jag ville bli Justins one less lonley girl men jag pallade inte” sa jag och kände mig lite små cool så där

 

     

 

- Du skämtar va!? Ingen tjej på jorden skulle väll säga nej till det skrek Lizzie bestört

- Har du nog rätt i men jag ville helt enkelt inte sen har jag ju lite scenskräck också...

Resten av konserten var faktiskt helt okej, jag Sara och Lizzie hade väldigt kul.

 

Efteråt följde jag och Lizzie med Sara hem och vi sov över där.

 

Justins perspektiv:

 

 

Jag tittade ut över publiken medans jag sjöng love me och såg att Marie pratade med en tjej, förmodligen om om hon ville bli min ollg, hon var rätt söt men sen såg jag hur hon skakade på huvudet och gick därifrån, det hade nog aldrig hänt förut men jaja.

 

När jag sjöng one less lonley girl var det istället en annan tjej som satt på pallen, hon var inte lika söt men väldigt hyper, haha kanske inte så konstigt...

 

Efter konserten var jag helt slut och sjönk ner i en soffa backstage bredvid mamma och Scooter.

 

- Vem var den där tjejen som inte ville bli min ollg? Frågade jag Marie som kom med en flaska vatten till mig.

- Jag vet inte hur så?

- Ähh ja bara undrade, lite konstigt att gå på min konsert om man inte vill bli det liksom...

- Mm kanske sa Marie och gick iväg.

- Va var det någon som sa nej till det? Utbrast Scooter.

- Haha ja, nästan så man vill träffa henne och höra varför. Sa jag

 

Efter ca en timme åkte jag och mamma hem, hon berättade att hon nu bokat ön, vi åt och sen somnade jag nästan direkt.

_______________________________________________________________________________________________
Kort inlägg, vet... :(
Vi har fortfarande inte så många läsare så sprid gärna ut bloggen till era vänner så e ni jätte snälla ;)
Vet att den fortfarande är lite seg men den kommer bli mycket bättre sen, så fortsätt läsa...!
Fortfarande jag (Fredrika) som skriver Maria e visst lite seg haha nej men tror hon haft rätt stressigt eller något men hon kommer också skriva mer sen, plus att det typ va jag som kom på början...

chapter 3 The choice

Mm, men kan vi inte kolla med Scooter om ja kan ta ledigt i typ några veckor så kan du och jag göra något, kanske åka bort?


- Jo jag kan prata med honom i morgon men vart skulle du vilja åka?


- Jag vet inte men någonstans där det garanterat inte finns papparazzis skulle va rätt skönt...sa jag och menade det verkligen. Visst det är helt okej och till och med kul när fans vill ta bilder på eller med mig men bara jobbigt med papparazzis som följer efter en hela tiden.

- Mm det förstår jag, men nu går jag in till mig och sover, vi har ännu en lång dag framför oss i morgon, godnatt älskling. Sa mamma pussade mig på pannan.

- Godnatt mamma.

 

Jag och crewet satt på planet hem till Atlanta,jag skulle ha en konsert där ikväll sen skulle jag faktiskt få lite semester.

Mamma hade pratat med Scooter, han hade sagt att jag kunde ta semester i tre veckor från Konserten ikväll.

 

- Justin, kolla det här verkar väll mysigt sa mamma och räckte över en resekatalog hon tagit med sig från hotellet.

Jag läste uppslaget, det var om olika öar i Karibien som man kunde hyra i två veckor med en annan familj eller själva, ”helt avskilt från verkligheten”

 

- Nå vad tycker du om det? Sa mamma och tog tillbaka tidningen

- Det verkar as grymt, skönt med lite privacy också...!

- Men då bokar jag en ö till oss de sista två veckorna av din semester, jag antar att vi inte vill åka med en annan familj, eller vill du det? Frågade mamma

- Nej det skulle va nice att få va med dig och bara slappa utan en massa måsten, ja menar med middag och sådant med en annan familj... Sa jag och tänkte på hur länge sedan det faktiskt var jag och mamma gjorde något helt själva.

- Mm det har du rätt i sa mamma och lutade sig tillbaka, det såg nästan ut som att hon skulle somna.

 

Jag tog upp min mobil och skrev några tweets om London och min kommande semester till mina fans.

Sedan retweetade jag några och följde några, jag kunde fortfarande inte förstå att så många människor ute i hela världen satt och hoppades att jag skulle följa just dem...

Jag spelade lite kort med Kenny och Scooter men snart kände jag mig också lite sömnig och somnade snart.

 

Isabellas perspektiv:

 

Jag kände mig verkligen på topp just nu inget kunde gå fel.

Mamma och jag höll på att kolla på hus , (just nu bor vi i en liten lägenhet i Sandy Springs) vi skulle till Karibien om en vecka och jag hade precis bjudit Sara och Lizzie, två av mina bästa vänner på bio trots att det alltid brukar vara tvärtom, kändes skönt att kunna ge någonting tillbaka efter allt dom gjort för mig under året, efter pappas död och så.

Dom visste det inte än men jag hade en riktigt stor överraskning till dom för ikväll men det fick vänta lite nu skulle jag berätta om resan jag och mamma skulle på.

 

- Ni vet att jag och mamma vann så mycket pengar... sa jag och kollade på dom.

- Ja, sa dom, så jäkla bra för er, kändes verkligen som att han däruppe visste vad han gjorde när ni fick vinna för en gångs skull! Sa Lizzie och kramade min hand.

- Jo men i allafall så har mamma och jag bokat en ö i Karibien i två veckor så jag ska va ledig från skolan i två veckor om en vecka.

- Va, du skämtar en hel ö!? Sa Sara och gapade stort

- Japp och en motorbåt, jag kunde inte låta bli att skryta lite...

- Gud vad lyxigt, vi kommer att sakna dig som fan, du får lova att hålla kontakten med oss hela tiden!

- Ja men vi kanske inte ska ha med oss några teknik grejor så att det blir semester på riktigt liksom, dessutom tror ja inte att det finns någon täckning där...

- Okej men vi kommer i alla fall sakna dig.

- Mm och jag er! Men nu har jag en överraskning till er...Jag log hemlighetsfullt mot dom

- Vadå!? Sa båda två och såg väldigt förväntansfulla ut

- Jo asså jag vet ju att ni båda verkligen ääälskar Justin Bieber...

- Ja, vadå? Nästan skrek dom båda nu

- Jag har bokat biljetter för oss tre till hans konsert i Atlanta i kväll! Så ni får gå hem och göra er i ordning nu, en taxi hämtar upp oss om två timmar på min gata.

- Tack, tack, tack, tack, tack, du e bäääst!!! skrek dom och kramade nästan ihjäl mig.

- Mm jag vet men vi ses om två timmar då.

- Ja ses då!

 

Jag gick hem och plattade mitt bruna burriga hår, sminkade mig lite mer och bytte kläder, egentligen var inte jag ett så stort Bieber fan, jag hade knappt lyssnat på hans musik någonting men lite fin ville man ju ändå vara...

Jag mötte Lizzie och Sara ute på gatan, taxin kom efter ett tag och snart var vi på konserten.

- Asså hoppas att dom tar en one less lonley girl från publiken! skrek Sara till oss för att överrösta musiken och alla skrik.

- Ja lätt skrek Lizzie tillbaka, jag brydde mig inte så mycket men då kände jag en hand på min axel.
_______________________________________________________________________________________________
Bra eller dåligt!?
De här första inläggen har vi kommit på tillsamans men det är jag (Fredrika) som har skrivit dom.

 

 

chapter 2 The choice

Jag vet inte riktigt jag får se, ååhh herre gud det är inte sant sa hon sedan, vi har vunnit 20 miljoner!!!

Jag kunde inte tro att det var sant, skulle det här betyda att alla våra problem var över, alla kvällar jag hittat mamma liggande gråtandes på golvet med en flaska vin, skulle dom vara borta, skulle vi köpa ett fint hus och kanske till och med ha en fin bil...

Två dagar senare:¨

 

- Bella, det här låter väll bra: Hyr en egen ö i karibien, själva eller tillsammans med en annan familj, helt avskilt från verkligheten, bara ett hus på hela ön, en stor motorbåt att ha där ingår i priset.

 

- Det låter helt fantastiskt svarade jag mamma, men vad är priset då?

 

- 2 miljoner men det tycker jag att vi är värda, jag menar nu när banken hjälpt oss att placera de andra pengarna i aktier så kommer dom ju bara bli mer och mer... Sa mamma och slätade ut ett veck på sin blus, hon hade som jag hoppats på ryckt upp sig ordentligt och bland annat köpt nya fräscha kläder.

 

- Ska vi åka dit själva eller med en annan familj då? Frågade jag, faktum var att vi inte kände så många andra familjer, alltså jag hade ju kompisar i skolan och så men mamma hade ju varit rätt så nere efter pappas död så vi hade tappat kontakten med de flesta vi umgåtts med.

 

- Jag tycker vi ska åka med en annan familj, vi eller jag kan behöva lära känna lite nytt folk, det stod här att ,man kan ”slumpa” alltså att man bokar och det sedan blir en överraskning vilken familj vi ska vara där i två veckor med.

 

- Okej ska vi göra det då?

 

- Ja faktum är att jag redan har bokat, sa mamma och såg lite finurlig ut, jag ville bara kolla med dig att du också va med på det.

 

- Haha tur att jag var det då...

 

Justins perspektiv:

- Okej, London nu kör vi!!!

 

- * publik * JAAAA!!!!!!Det var riktigt bra stämning idag, fansen skrek som galningar som vanligt, men än så länge hade ingen försökt ta sig upp på scenen eller göra något annat olämpligt.

Jag började med one time sedan körde jag love me, one less lonley girl, down to earth och sedan till sist baby.

När konserten var slut  gick jag först till crewet backsatge sen skulle jag ut och skriva lite autografer och sånt.

Efter autograferna blev fansen lite för vilda, de sprang efter mig och typ nästan omringade mig så att jag och Kenny inte kunde komma därifrån, polisen fick komma och hjälpa till men sen så gick det bra.

 

- Senare på kvällen satt jag och mamma och pratade lite på hotellet.

 

- Men gubben jag ser ju hur hårt du jobbar, du måste unna dig själv lite semester! Sa mamma och tittade bekymrat på mig, vi hade haft den här diskussionen tidigare...

 

- Fattar du inte, mina fans skulle bli galna jag måste finnas där för dom, dessutom skulle jag nog mista många av dom, förresten så kallar jag inte ett halv år utan några konserter eller nya album för semester, det skulle vara hemskt!

 

- Ja,ja men du får ju inte jobba för mycket heller, jag menar det har faktiskt varit lite för mycket på sistone det har du ju själv sagt... Sa mamma och jag såg hur allvarlig hon faktiskt var.

 

- Mm, men kan vi inte kolla med Scooter om ja kan ta ledigt i typ några veckor så kan du och jag göra något, kanske åka bort?

 

- Jo jag kan prata med honom i morgon men vart skulle du vilja åka?

 

- Jag vet inte men någonstans där det garanterat inte finns papparazzis skulle va rätt skönt...sa jag och menade det verkligen. Visst det är helt okej och till och med kul när fans vill ta bilder på eller med mig men bara jobbigt med papparazzis som följer efter en hela tiden.

 

- Mm det förstår jag, men nu går jag in till mig och sover, vi har ännu en lång dag framför oss i morgon, godnatt älskling. Sa mamma pussade mig på pannan.

- Godnatt mamma. 
_______________________________________________________________________________________________
Ja här kommer då del 2, den e kanske lite seg i början men den blir mycket bättre sedan så fortsätt läsa den! :)
Kommentera!

chapter 1 The choice

vi vet att det inte stämmer med summan som hon vann men vi hittade ingen rosa som gjorde det...

Justins perspektiv:

- Jag älskar dig Sofie, du är mitt allt. Sa jag och tittade henne i ögonen, hon tittade tillbaka och det kändes verkligen äkta på något sätt.

- Jag känner likadant för dig sa hon och kysste mig

 

Ett år tidigare

 

Isabellas perspektiv:

 

Jag tittade mig omkring i vårat vardagsrum, det var verkligen i stort behov av en städning, sen tittade jag på mamma och konstaterade att den där städningen nog inte skulle bli av på ett tag.

 

Min mamma satt i en för stor morgonrock på golvet lutad mot soffkanten och skrapade lotter med en flaska vin bredvid sig.

 

- Skulle inte du på någon jobb-intervju idag mamma? Sa jag men visste redan svaret

- Ehm jo gumman men sen kände jag bara att det här var en riktig turdag, det är idag vi kommer att vinna våra miljoner, jag lovar gumman och då kommer allting att bli bra!

- Ja,ja men du har sagt det rätt i rätt så många dagar nu, inser du inte att du måste rycka upp dig, pappa har varit död i nästan ett år nu.

Jag ångrade att jag sagt det nästan direkt, jag såg hur mamma kurade ihop sig och fick tårar i ögonen.

 

- Förlåt gumman jag lovar jag ska fixa allt, jag lovar...! Sa mamma och gick fram till mig och kramade mig hårt.

 

Jag kramade tillbaka och tittade ner i golvet där en massa olika lotter låg utspridda.

Min blick fastnade på en rosa, var det inte 6 rutor med 20 000 000 i varje?

 

- Mamma har du kollat noga på den här? Sa jag och tog upp den rosa lotten

- Jag vet inte riktigt jag får se, ååhh herre gud det är inte sant sa hon sedan, vi har vunnit 20 miljoner!!!

Jag kunde inte tro att det var sant, skulle det här betyda att alla våra problem var över, alla kvällar jag hittat mamma liggande gråtandes på golvet med en flaska vin, skulle dom vara borta, skulle vi köpa ett fint hus och kanske till och med ha en fin bil...

_______________________________________________________________________________________________

Tycker ni att det verkar bra?

Nästa del får ni i morron, ni e väldigt schysta om ni sprider denna bloggen till folk :D

Ny blogg :)

Hej!
Vi heter Maria och Fredrika och e två tjejer som gillar justin bieber väldigt mycket, vi tänkte därför starta en novellblogg om honom.
Som ni nu ser att vi har gjort, hoppas att ni gillar den!
Det kommer att komma en design till bloggen som vi får hjälp med att göra (jätte snällt Ida!) men det viktiga e ändå inehållet, den första novellen heter The choice, kommer ni på något bättre namn sedan så kommentera!!!

Vi bjuder på några jb bilder till alla er belibers därute

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0