chapter 27 The choice

Jag hade verkligen riktigt tråkigt, när man inte träffat några kompisar på riktigt länge så förstår man verkligen hur mycket dom betyder för en...
Jag stängde av tv:n det var ända bara skit program på just nu och gick upp på mitt rum jag hade ju ändå inget bättre för mig så jag bestämde mig för att städa mitt rum.
Jag hade lite problem med att få fram alla städ sakerna ur vårat fullproppade städskåp men tillsut stod jag på golvet i mitt rum med dammsugaren och dammvippan i högsta hugg...!


Justin och Chloe på festen                      På konserten     

Justins perspektiv:

Vi stannade i över en timme med fansen så tillslut hade vi lite bråttom att hämta upp Chloe och mamma, vi hade så bråttom att jag fick byta om i bilen medans vi körde och det gick ju som det gick men kläderna satt i alla fall på som dom skulle och det var ju det viktigaste...
När vi kom till hotellet så stod redan Chloe och mamma utanför och väntade så det var bara för dom att hoppa in.
Vi stannade framför stället där festen skulle vara och klev ut ur bilen ut på röda mattan, efter att ha blivit fotade en stund gick vi in.
Det var en ganska stor lokal med högt i tak och det stod folk vid små höga bord lite här och var rätt många andra kändisar där också.
Vi minglade runt och hälsade på flera stycken sen såg Scooter någon film producent som han kände lite så han och mamma gick bort till honom medans jag och Chloe satte oss vid en soffgrupp i ena hörnet av rummet, Kenny följde också med men ställde sig en bit bort för att inte störa.
Efter ett tag kom en servitör med en bricka med glas och gav oss varsin alkohol-fri drink.

- Gick din intervju bra? frågade Chloe
- Ja, eller jag tror det, hade du och mamma det bra på stan då? sa jag och smuttade lite på drinken
- Mm, hon hittade i alla fall en klänning tillslut...
- Haha det var ju tur, hon kan ta lite tid på sig med sånt ibland hoppas du tycker det är okej att vara med henne så mycket, jag hade gärna varit med dig mer men ja du märker ju själv att det är väldigt mycket att göra hela tiden.
- Självklart är det okej hon är ju jätte schyst ju och det var ju faktiskt mitt eget val att följa med på turnén.
- I och för sig...
- Och vet du vad? frågade Chloe och väntade inte på mitt svar - Jag ångrar inte en minut av att jag valde det. Hon la sin hand på mitt lår och förde sitt ansikte långsamt närmare mitt, jag kände hennes parfym så starkt att jag nästan blev lite yr och först då kom jag att tänka på vad som faktiskt höll på att hända och puttade bort Chloe lite försiktigt.
- Inte här, någon kan se oss.
- Just det förlåt jag glömde, jag får väll vänta tills ikväll... sa hon flörtigt och blinkade, precis då såg vi att det stod en kille i vår ålder bredvid oss, jag blev lite orolig men det såg inte ut som att han sett eller hört något.
- Hej! är det okej att jag sätter mig här? Frågade killen och pekade på platsen bredvid mig.
- Visst. Jag heter Justin, och du är...? sa jag och han satte sig
- Jag heter Sam och du är Chloe va. sa Sam till Chloe.
- Japp hur visste du det? svarade Chloe
- Ehh hoppas ni inte tar illa upp eller så men det skrivs ju rätt mycket om er två så ja man har ju läst en del.
Vi pratade en stund och Sam var skådespelare och hade varit med i flera filmer tydligen, jag hade inte sett en enda av dom men Chloe kände visst igen någon av dem.
Servitören kom och bytte ut våra tomma glas mot nya och jag såg att Sam inte drack alkohol-fri utan med alkohol och efter kanske två timmar märktes det rätt tydligt på honom, han blev lite stimmig och pratade fortare. Han började också flörta rätt mycket med Chloe och på något vis hade han bytt plats så att han satt bredvid henne och inte mig, det störde mig och jag såg att Chloe inte heller gillade det så jag la armen om henne.
Men Sam verkade inte fatta och la nu handen på Chloes ben och sa något om hur fint hennes hår var, då fick jag nog och tryckte bokstavligen mina läppar mot hennes och kysste henne.
- Ojojoj, jag trodde inte det var sant att ni två hade något på gång! utbrast Sam efter kyssen
- Men det har vi, och vi skulle föredra om du inte sa det till någon, eller rättare sagt du kommer få problem om du säger det till någon. Sa jag och spände ögonen i honom.
- Okej, okej chilla lite! Trevligt att snacka med er men jag tror jag måste gå nu. sa Sam och reste sig upp och gick.
- Tänk så såg någon det. sa Chloe och kollade sig runt men alla var upptagna med sitt.
- Jag tror inte det och jag pallade inte med att han skulle sitta och hålla på med dig...! Men du kanske gillade det. Sa jag och lät surare än vad jag menade.
- Klart jag inte gillade det sluta säga så, förresten orkar jag inte vara kvar här kan vi inte åka tillbaka till hotellet?
- Sorry menade inte att vara sur, jag är inte heller så sugen på att stanna vi kollar med Kenny om han kan köra hem oss.

Det var rätt mycket trafik så det tog ett tag att komma till hotellet men när vi väl gjorde det så åkte Kenny tillbaka till festen, Scooter och mamma skulle stanna lite längre och dom behövde ju bilen hem sedan.
Varken jag eller Chloe hade någon lust att sitta inne på varsitt hotellrum själv så Chloe tog sina saker alltså täcke, kudde och en liten väska med sig in på mitt rum.
Det blev lite pinsamt om vi skulle dela säng eller inte, jag hade inte precis haft något emot det men om mamma, Kenny eller Scooter skulle väcka oss i morgon... så det slutade med att vi bäddade på en maddrass på golvet till Chloe.
När vi bäddat klart satte vi oss i min säng och satte på tv:n det gick en film som Chloe sa skulle vara bra men eftersom att vi började kolla i mitten så fattade ingen av oss någonting så vi satt mest och snackade bland annat om Chloes familj, hon hade ju inte träffat dem på väldigt länge nu.
Jag satt och pillade i hennes hår med ena handen och Chloe tog min andra och flätade in sina fingrar.
- Jag hade verkligen tur att jag valde att följa med på just din turné och inte någon annans... sa Chloe och log mot mig, hon satte sig i mitt knä och började kyssa mig på halsen och lite överallt i ansiktet jag tryckte henne mot mig och drog med händerna över hennes rygg ner mot hennes rumpa.
-  Jag hade också tur att du valde min turné Bella. sa jag och kände hur Chloe stelnade till.
- Vad är det? frågade jag
- Vem är Bella!? sa Chloe ilsket
- Hurså? sa jag och fattade ingenting menade hon den Bella, bara inte mamma sagt något...
- Du sa "Jag hade också tur att du valde min turné Bella" och jag undrar vem denna Bella är!?
- Ehm det är ingen jag råkade nog bara säga fel, du vet jag hör så många tjej-namn, alla mina fans och så... sa jag lite smått panik artat, hur fan lyckades jag blanda ihop deras namn...!
- Okej, men jag vill helst inte att du blandar ihop din flickväns namn med något fans om det är okej?
- Absolut! Det ska jag inte.

Även om Chloe sa att det var okej så verkade hon lite sur för hon flyttade ner till sin madrass och somnade eller i alla fall låtsades hon sova.
Jag vaknade halv nio av att mamma hällde ett glas iskallt vatten på mig, hon hade visst försökt väcka mig i en kvart...
Idag skulle jag ha en stor utomhus konsert på film och musik festivalen och den skulle börja halv 11 så vi hade lite bråttom.
Chloe hade redan gjort sig i ordning och satt och åt frukost sa mamma och efter tjugo minuter satt jag också i frukost matsalen och åt.

- Det beräknas komma ca. två tusen till konserten men vi får räkna med upp till tusen till eftersom att det är utomhus och gratis så Kenny du får jobba hårt. Sa Scooter när vi satt i bilen på väg till parken där konserten skulle vara.
- Ja men det kommer finnas en massa säkerhetsvakter och även två livvakter till till Justin som kommer hjälpa till med säkerheten, inte en chans att jag skulle klara av två tusen skrikande tonårs tjejer vars högsta önskan är att komma upp på scenen tillsamans med Justin... sa Kenny och skrattade lite
Och mycket riktigt när vi kom fram såg det ut att redan stå minst tre tusen tjejer och faktiskt några killar framför scenen fastän konserten inte skulle börja förens om tre kvart.
Jag och Chloe värmde upp våra röster backstage med min röst coach, Chloe skulle sjunga overboard med mig nu också och jag hoppades verkligen att hon inte skulle sjunga fel.
Jag sjöng några låtar först och sedan var det dags för overboard och Chloe kom ut till mig på scenen.
"It feels like we’ve been out at sea
So back and forth that’s how it seems
Whoa and when I want to talk
You say to me"
Började Chloe och det lät riktigt bra och det gjorde resten av låten också, hon kom ihåg all text och sjöng inte fel en ända gång...!
Sedan sjöng jag down to earth och på slutet av den har ju Dan sitt långa gitarr solo så då stod jag precis bakom scenen och hade en liten paus, när jag stått där ett tag kom mamma och ställde sig bredvid mig.
- Jag har något jätte viktigt att berätta... sa mamma allvarligt
- Vadå?
- Jo det är så här att jag, började mamma men blev avbruten av Marie:
- JUSTIN! Dan´s solo är slut nu, du ska upp på scen och sjunga baby, skynda, skynda! dom väntar...! Ropade hon och gav mig en knuff i ryggen så jag kom ut på scenen.

Vad tror ni det var Pattie skulle säga...?
Ni får se i morgon ;)
// Fredrikachapter 26 The choice

Jag och Chloe gick in på mitt hotel rum och jag satte på datorn fall hon ville göra nåt själv tog jag upp min iphone och twittra lite och sen kom jag på att jag inte tat bort Bella från facebook det var bäst att jag gjorde det för vi fick ju inte håla kontakt och vi skulle ju få svaret om nån vecka.
-har du varit i eiffeltornet? fråga jag Chloe
- ja en gång förut! men du har väl inte varit i frankrike? sa hon och skratta lite då börja jag också skratta.
  
Justin på intervjun                                    En del av Bellas rum
Justins perspektiv:

Jag och Chloe hade nu varit tillsamans i lite över en månad och i lika lång tid hade jag alltså försökt att glömma bort Bella vilket var ganska svårt, jag blev ju påmind om henne varje gång mamma eller någon annan sa att dom där test-resultaten skulle komma snart.
Chloe visste ingenting om Bella och så ville jag att det skulle förbli det skulle bara bli väldigt jobbig stämmning om hon visste om det.
Vi hade nu lämnat Paris och Frankrike för länge sedan och just nu befann vi oss i en hotell-matsal i Ungerns huvudstad Budapest.
- Ni vet om att vi ska på en stor fest ikväll va, direkt efter Justins intervju? sa Scooter medans han lassade in stora bitar ägg och bacon i munnen.
- Just det, Chloe har du hittat någon klänning än? Jag har nämligen inte det så jag tänkte kolla på stan idag, ska du följa med? frågade mamma Chloe
- Jag har redan en men jag kan följa med ändå. svarade Chloe och log, hon och mamma hade faktiskt kommit ganska bra överens och gjorde saker tillsamans lite då och då
-  Bra, Justin en taxi kommer och hämtar oss till intervjun om två timmar, du får ta med ombyte dit för vi sticker direkt till festen därifrån. sa Scooter
- Okej men har Ryan fixat vilka kläder jag ska ha på mig på den där festen för jag har ingen aning... frågade jag, det skulle bli en riktigt stor fest, i allla fall tillräckligt stor för att vi skulle bli fotade på röda mattan och många andra kändisar var också inbjudna, jag tror det var en stor ungersk musik och film festival som skulle invigas.
Ryan hade fixat kläderna jag skulle ha på festen till mig och efter att vi bestämt att vi skulle hämta upp mamma och Chloe utanför hotellet vid halv sju gick mamma och Chloe gick ut på stan.
Jag, Scooter och Kenny satt kvar i matsalen rätt länge sen bytte jag om till kläderna jag skulle ha på intervjun, jag hade inte på mig något speciellt bara jeans t-shirt och en hoodie men jag hade liksom haft mjukisbyxor och en lakers-tröja när vi åt...
Efter två timmar kom taxin och vi åkte mot stället där vi skulle vara.

På intervjun:

- Så, Justin vad tycker du om Ungern än så länge? Frågade hon som intervjuade mig.
- Jag tycker att det verkar vara ett väldigt fint land och alla fansen här är helt fantastiska! svarade jag och flashade ett leende
- Vad kul då kanske du kommer tillbaka någon gång...! Ska du vara med på invignings-festen av film och musik festivalen ikväll eller film éz zenei fesztivál som det heter på ungerska?
-
Ja, jag ska åka direkt dit härifrån. jag antog att det måste vara samma fest, hur många sådana festivaler kan invigas samtidigt liksom...
- Vad roligt! Förresten hur går det med Chloe Valliére, efter att bilderna då ni kysser varandra kom ut sa ni ju att ni bara är vänner är det fortfarande så eller har det kanske blivit något mer mellan er?
- Öhm, vi är fortfarande bara vänner.
- Okej, ni sjunger ju overboard tillsamans på dina konserter nu, tror du att hon kan ha en karriär inom artist yrket?
- Ja absolut Chloe har en vädligt bra sång röst så det tror jag defenitivt.

Jag svarade på en massa fler frågor och efter några timmar (det var en paos på en halvtimme i mitten av intervjun) var vi klara.
Det stod nog nästan 500 fans utanför lokalen där intervjun varit och skrek som galningar när jag kom ut, som jag sagt mina ungerska fans var faktiskt helt fantastiska.
Scooter sa att vi hade rätt mycket tid på oss så vi stannade där en stund så jag hann skriva lite auotografer och ta bilder med några av dem.

Isabellas perspektiv:

Jag darrade lite på handen och kände att hela jag skakade men efter några djupa andetag drog jag med rakhyvlen över huden, det blev ett rött streck tvärs över handledens undersida och blodet pumpade ut och jag kände mig verklig på något sätt...
Blodet droppade från jacket ner på golvet i duschen och jag fick plötsligt lite smått panik, vad fan hade jag gjort...
Jag la tillbaka rakhyvlen och satte på vattnet, blodet på dusch-golvet rann ner i avloppet och efter ett tag slutade det att blöda från jacket.
När jag sedan stod framför spegeln i badrummet kollade jag på jacket igen, det verkade inte vara så djupt men jag satte ändå på ett plåster.
Mamma var på en konferans med sitt jobb och var alltså inte hemma så jag tog på mig mjukiskläder, tinade en pizza-slice i micron och satte mig framför tv:n

Vid åtta tiden smsade Megan mig om jag ville komma till henne och ha spa men jag valde att inte svara, om jag var tvungen att välja mellan Lizzie och Sara eller Megan så valde jag Lizzie och Sara och om att inte prata med Megan var vad som krävdes för att få tillbaka dem var jag beredd att offra det jag hade trots allt knappt pratat med Megan alls i över en månad...

Jag hade verkligen riktigt tråkigt, när man inte träffat några kompisar på riktigt länge så förstår man verkligen hur mycket dom betyder för en...
Jag stängde av tv:n det var ända bara skit program på just nu och gick upp på mitt rum jag hade ju ändå inget bättre för mig så jag bestämde mig för att städa mitt rum.
Jag hade lite problem med att få fram alla städ sakerna ur vårat fullproppade städskåp men tillsut stod jag på golvet i mitt rum med dammsugaren och dammvippan i högsta hugg...!

Förlåt, förlåt, förlåt!!! för den dåliga uppdateringen... det är faktiskt bara mitt fel för ja sa till Maria att jag skulle skriva del 26 men efter våran klassresa blev jag as förkyld (kan bero på att vi badade i iskallt hav...) så jag har helt enkelt inte orkat skriva men ja nu kommer den och en del till ikväll tror jag :)
// Fredrika

chapter 26 i morgon

Ja, rubriken säger ju det mesta men anledningen till den kassa uppdateringen dom senaste dagarna är att både Maria och jag varit på klassresa.
Men jag försöker skriva två delar i morgon och om jag inte hinner det så får ni iaf en :)
// Fredrika

Bilder

här får ni bilderna!!! Svar på kommentar tack:)

Chapter 25 The choice

Jag pallade inte bara sitta på min säng och tänka på allt skit nu så jag gick och satte mig i soffan och satte på tv:n jag zappade mellan kanalerna men inget bra var på så jag kollade på en film jag var ganska trött fast hon typ bara var 10 så efter typ halva filmen kände jag hur mina ögon lock sjönk ner över mina ögon och så somna jag.

Isabellas perspektiv:

Mamma väckte mej kl. 10 hon hade ställt fram frrukosten och köpt nybakt bröd.
Egentligen var jag inte hungrig alls men jag ville inte göra mamma ledsen så jag åt en macka.
- Hur är det Bella? du vet att om 2 veckor får vi prov svaren på vem som är din biologiska pappa! mamma lätt väldigt glad jag var inte så glad som jag trodde det kände som justin inte gillade mej längre.
- mm va kul. jag ställde min talrik på disk bänken och tog min mobil från soffan och såg att jag hade 2 missade samtal från Megan och 7 sms men jag orkade inte läsa dom utan gick in på datorn och twittra lite jag ville bara kolla på justins twitter för att se va han gjorde (kanske lite för jag var avundsjuk på Chloe) jag skrollade igenom alla mina vänner men jag hittade inte Justin jag kände hur arg jag börja bli men sen kollade jag på alla som jag följde tryckte på Justin Bieber och kollade på alla som han följde men de va sant han hade raderat mej!
Jag gick  in på facebook bara för att kolla fall han hade raderat mej där också det kanske var självklart för han hade ju slutat följa mig på twitter och raderat mitt nr!
Men jag fans kvar jag blev lite gladare och gick ut en liten promenad.
- mamma jag går ut en liten stund
- okej hejdå.
Jag gick två kvarter och sen förbi Justins hus jag kände verkligen hur mycket jag saknade han jag började nästan gråta så jag sprang snabbt där ifrån.
Jag kände mej så ensam nu Lizzie och Sara var jätte sura på mej Justin ja han var väl besat av Chloe och Megan ja jag kanske borde prata med henne men det känns liksom inte rätt mot Sara och Lizzie.
Jag satte mig på en bänk och satte i mina hörlurar i telefonen och satte på Justins musik jag lyssna på overboard och mitt i sången sjöng han åt om att han kunde rädda ett krossat hjärta men jag tyckte precis att han krossat mitt hjärta!!
När jag kom hem åt jag lite lunch och sen gick jag in på facebook och kollade fall jag  fortfarande va vän med Justin klart hade han raderat mej!
Jag gick för att duscha, när jag skulle ta schampot såg jag en rakhyvel jag börja se massa dumma saker jag såg när Justin och Chloe hade sex när Sara och Lizzie ignorera mej att Justin dumpa mej.
Jag tog rakhyvel och satt den mot min hud och.....

Justins perspektiv:

Jag hade ingen konsert i dag så jag hade sovmorgon fast jag blev väckt 11 av Usher och sa att jag nog skulle upp och äta frukost.
Under frukosten prata vi om fall vi skulle åka upp i Eifeltornet, vi bestämde att vi skulle ditt efter lunch.
Jag och Chloe gick in på mitt hotel rum och jag satte på datorn fall hon ville göra nåt själv tog jag upp min iphone och twittra lite och sen kom jag på att jag inte tat bort Bella från facebook det var bäst att jag gjorde det för vi fick ju inte håla kontakt och vi skulle ju få svaret om nån vecka.
-har du varit i eifeltornet? fråga jag Chloe
- ja en gång förut! men du har väl inte varit i frankrike? sa hon och skratta lite då börja jag också skratta.

_________________________________________________________________________

ja här har ni kapitel 25 inga bilder förlåt nåt strul:S
// maria

glömsk!!

chapter 24 The choice

"Vi är riktigt besvikna på dig, du sa inte något till dina bästa kompisar som du dessutom vet är riktiga bieber-fans, vad tänkte du med egentligen!? Men inte nog med det, när du inte ville säga något till oss gick du istället och pratade med första bästa tjej du känt i två veckor typ... När vi frågade vem du vart på ön med så ljög du oss rakt upp i ansiktet, när du sedan fick veta att du och Justin Bieber kan vara halvsyskon så säger du ingenting, det är riktigt dålig stil så förvänta dig inte att vi ska vara så trevliga mot dig i gengäld, du kan i alla fall glömma att få komma hit någon gång dom närmsta månaderna... / Lizzie och Sara"

Det kändes riktigt olustigt att dom uppenbarligen suttit tillsamans och skrivit det här, vi tre hade aldrig haft något riktigt stort bråk alltså sådant som varat mer än några dagar typ och jag hade verkligen ingen aning om hur det skulle bli mellan oss efter detta.


justin och usher i hotell lobbyn                     Bella i soffan

Justins Perspektiv:

Jag försökte att inte tänka på Bellas sms under konserten, j
ag kände mej peppad när jag gick ut på scenen och alla fans skrek lika mycket som vanligt.
Jag började sjunga baby sen never say never och sen overboard och då kom Chloe in på scenen och sjöng med mej.
Plötsligt mitt i låten börja hon sjunga lite fel!
Jag ville inte förstöra konserten så jag slutade sjunga och lät Chloe sjunga själv hon sjöng faktiskt bra när hon kom rätt igen började jag också sjunga och resten av konserten gick bra.
- Sjöng jag bra!? frågade Chloe efteråt, hon lät lite hysterisk men glad.
- Ja. jag ville inte riktigt säga att hon sjungit fel.
- Tack. sa hon och pussa mej på kinden
jag gick till min louge och satte mig och vilade lite i en fåtölj men efter någon minut knackade det på min dörr och in kom Scooter och sa att vi skulle upp på scen igen för att säga det om att Chloe bara var en vän så vi sprang och hämtade Chloe och gick upp på scenen.

Efter att vi snackat med fansen åkte vi tillbaka till hotellet, när vi kom fram sa både Chloe och mamma att dom var väldigt trötta så dom gick in till sina rum direkt.

Jag, Scooter och Kenny satte oss i hotellets bar.
Efter en stund satte någon sig bredvid mig jag kollade inte så noga men tyckte det var lite konstigt att inte Kenny gjorde något, när jag vände mig om såg jag ett det var Usher som satt sig bredvid mig.
- Hej! sa jag glatt och kramade om honom.
- Hej, hej! det tog visst en stund innan du märkte att jag var här haha... sa Usher och hälsade på Scooter och Kenny fast dom såklart redan kände varandra 
- Ja du var nog en av dem jag minst väntade mig här, jag menar ska inte du vara hemma i USA du har väll konserter och sådant...? 
- Jo men ingen i morgon eller i övermorgon och det var ju ett tag sedan vi sågs så då tänkte jag att jag lika bra kunde åka hit.
- Men visste ni att han skulle komma? frågade jag Scooter och kenny
- Ja men Usher ville överraska dig lite så vi lovade att inte säga något. sa Kenny och skrattade lite
- Okej. Jag är väldigt trött så jag går nog upp till mitt rum men vi ses i morgon. sa jag och reste mig upp
- Ja det är nog dags att bryta upp nu det är ju en dag i morgon också... sa Scooter, hans rum och Kennys låg inte på samma våning som mitt och Ushers så dom tog en hiss och vi en, rummet bredvid mitt hade varit upptaget när vi bokade men blivit ledigt när Usher gjorde det så han hade tagit det.
När vi passerade våning tre gnisslade hissen till och stannade med ett ryck. Både jag och Usher blev lite oroliga och jag började trycka på alla knappar man kunde trycka på i jakt efter en sådan alarm-knapp det brukar finnas, tillslut hittade jag den, den satt väldigt högt upp på ena väggen mysko ställe att ha en sådan knapp på, jag tryckte på den men inget hände.
- Shit tänk så blir vi fast här och får vi ingen mat kommer vi ju tillslut svälta ihjäl och...
- Äh vi kommer inte att bli fast här, det kommer säkert någon och fixar det snart! avbröt Usher mig lugnande.
- Jag vet men jag hatar så trånga utrymmen som det här, det känns som att man är levande begravd eller något. sa jag och började sedan skratta åt hur dramatiskt det lät.
- Vi får helt enkelt vänta här tills någon kommer och fixar problemet med hissen vad det nu är, vi kanske kan ringa någon? Jag tog upp min iphone men varken jag eller Usher hade någon täckning så typiskt...!

Jag satte mig ner på hiss golvet och Usher gjorde detsamma.
- Jaha rullar livet på som vanligt annars eller? frågade Usher
- Ja det är det väll bara lite jobbigt nu innan vi vet om jag och Bella är halvsyskon eller inte, jag antar att någon berättat för dig om det va? sa jag
- Jo eller Scooter nämde det bara snabbt men det måste vara riktigt jobbigt, du var väll lite intresserad av henne också om jag förstod det rätt...
- Vi var typ tillsamans så det känns lite konstigt nu, det var ju hon och hennes mamma som vi var på den där ön med du vet. sa jag
- Men gillar du hon Chloe då, hon hette så va? Jag har sett bilder på er i tidningar men man vet ju aldrig vad för skit dom kan hitta på!
- Det gör jag nog eller det gör jag vi är typ tillsmans, men...
- Vadå?
- Jo alltid när jag är med Chloe så blir jag bara påmind om Bella hela tiden och det värsta är att jag saknar henne, alltså inte bara saknar henne utan saknar att vara tillsamans med henne och du fattar inte hur äcklig jag går runt och känner mig hela tiden...! sa jag och det kändes faktiskt väldigt skönt att säga allt jag gått runt och funderat på till någon.
- Jag fattar att det måste vara grymt jobbigt för dig men om du saknar Bella så mycket så borde du kanske inte vara tillsamans med Chloe.
- Jag vet men jag gillar ju henne också och när jag är med henne så känner jag mig i alla fall inte äcklig...
- Men satsa på henne då! Det verkar ju vettigt att du försöker att inte tänka på Bella så mycket, i alla fall tills vi vet om ni är syskon. sa Usher
- Mm du har nog rätt... sa jag och precis då ryckte hissen till igen och fortsatte åka uppåt som om inget hänt.
- Du vet att du alltid kan prata med mig! Men det verkar som att hissen fungerar nu, jag sa ju att dom skulle fixa det snabbt... sa Usher och reste sig upp från golvet.
När hissen tillsut stannade på sjunde våningen gick vi till våra rum och jag kände hur trött jag verkligen var, jag somnade nästan direkt.

Isabellas perspektiv:

Jag mådde faktiskt skit dåligt, först och främst det med Justin var riktigt jobbigt att se honom och den där tjejen på en massa bilder överallt, visst vi kunde ju vara halvsyskon men ändå efter 2 veckor plötsligt kyssa nån och så får jag reda på det genom tidningen och dessutom är det ju inte ens säkert att vi är halvsyskon!
Och sen är jag ovän med Lizzie och Sara för att jag inte berättade för dom om Justin men för Megan och att jag ljugit för dom.
Dom hade ju på sätt och viss rätt om att jag bara hade känt Megan i typ 2 veckor men det kändes ändå som jag kunde lita på henne.
Men det kanske skulle vara bättre att inte prata med någon av dom nu alls, om jag skulle snacka med Megan så skulle dom bara bli ännu mer sura och jag vill faktiskt det bästa för dom jag har liksom känt dom sen vi va typ 1 eller nått.
Jag pallade inte bara sitta på min säng och tänka på allt skit nu så jag gick och satte mig i soffan och satte på tv:n jag zappade mellan kanalerna men inget bra var på så jag kollade på en film jag var ganska trött fast hon typ bara var 10 så efter typ halva filmen kände jag hur mina ögon lock sjönk ner över mina ögon och så somna jag.

Nu kommer äntligen del 24 då...!
Den här delen har vi skrivit lite på båda men det var Maria som började på den om ni undrar :)
// Fredrika

Förlåt!!

det blev inget inlägg igår men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för justin ska ha ett litet snack  med usher ( ooups råka avslöja ) och ja vet  inte hur jag  ska få n de och allt:( vi får se fal det kommer ut idag!!

// maria

inlägg imorgon

Asså förlåt för inga inlägg!! Som sagt så är det fredrika som skriver mest men vi hr redan gjort hela novellen så på så sätt så är väl jag lite mer inblandad fall man sejer så men hinner inte så mycket men min dator har hackat sej så det kommer inget inlägg ikväll men i morgon  kommer det  ett nytt inlägg men fortsätt kommentera!!!

// Maria


Alltid lika söt!!!!!!!<3


Update: Maria menade alltså inte att vi redan skrivit allt, utan att vi har kommit på nästan allt men vi skriver inläggen efter hand...
//Fredrika

chapter 23 The choice


Resten av natten hade jag svårt att sova, jag drömde hela tiden att jag stod med ett ben på varsin sida om ett högt stup och att Bella stod på ena sidan och Chloe på andra båda räckte ut sina händer mot mig men precis när jag skulle ta tag i någon av dom så vaknade jag och detta upprepades om och om igen...

Justin och Chloe

Justins perspektiv:

Idag skulle jag ha min sista konsert i Frankrike vilket skulle bli lite sorgligt, jag skulle sakna landet det var väldigt kul att få vara här lite längre tid än innan då hade vi bara stannat i max tre, fyra dagar.
En annan sak som var kul var att Chloe skulle vara med och sjunga i kväll och när konserten var slut skulle vi gå ut på scen tillsamans med Scooter och några till och förklara för fansen att jag och Chloe bara var vänner, hoppas att dom skulle tro på det annars kunde Chloe få det riktigt jobbigt.
Bara inte någon papparazzi ser oss kyssas eller så någon annan gång, det vill säga om det nu blir någon annan gång...

Vi spenderade största delen av dagen på hotellet jag och Chloe satt inne på mitt rum och kollade på film.
När vi sett kanske halva av den tredje,  Charlie st cloud pausade Chloe filmen och vände sig mot mig.

- Asså hur är det mellan oss? frågade hon
- Öhm jag vet inte riktigt, hur vill du att det ska vara?
- Det är just det, jag gillar dig Justin. Mycket.
- Jag gillar dig också. Men som du kanske fattar så är det lite svårt för mig att vara tillsamans med någon, vi skulle liksom inte kunna träffas alls ofta efter den här turnén och jag vill inte kasta bort vår vänskap ifall vi skulle bråka eller något annat... sa jag och kände mig lite taskig för det var inte riktigt sant, vi skulle ju kunna träffas så ofta som möjligt och hålla kontakt på skype och twitter, men jag ville inte gå för fort fram jag hade nog inte kommit över Bella riktigt heller.
- Jag förstår. Men varför kysste du mig då? frågade Chloe lite sorgset.
- Jo alltså jag gillar dig, alltså som mer än en vän fast ja som jag sa så kan det bli lite jobbigt med avståndet och dessutom skulle det bli grymt jobbigt för dig med alla beliebers...
- Jag vet men... äh skit samma jag finns här för dig i vilket fall om du skulle ångra dig eller så, bara så du vet. sa Chloe och satte på filmen igen

Jag kollade på henne, hon hade fått tårar i ögonen men försökte blinka bort dom.
- Är du säker på att det är okej? sa jag
- Ja jag bara, jag har aldrig gillat någon så mycket som dig och jag var rätt säker på att du kände likadant och nu när du inte gör det så känns det lite jobbigt bara men det är okej. sa hon och torkade bort en tår som rullat sig ner längs med kinden med tröj-ärmen.
Hon var verkligen söt men såg liksom så uppgiven ut liksom lite ensam, då kunde jag inte låta bli att flytta mig lite närmare henne och ta hennes ansikte mellan mina händer och slutligen kyssa hennes läppar.

- Oj, du ändrade dig snabbt eller? sa Chloe förvånat efter kyssen
- Ja, jag tror det om du vill alltså... sa jag men kunde inte låta bli att tänka på Bella, hon hade också låtit ledsen och ensam när hon frågat om jag älskade Chloe och jag saknade henne, det gjorde jag ju...
- Klart jag vill! sa Chloe glatt och kramade mig. sedan stängde vi av filmen och frågade Scooter om vi kunde åka till Arenan lite tidigare, Chloe ville köra igenom det en gång till på plats, allt det här hade gjort henne extra nervös sa hon och det fick vi så Kenny körde oss dit och hjälpte oss förbi fansen utanför.
Vi hann köra igenom låtarna några gånger innan det var dags för soundcheck efter det var Chloe lite mindre nervös och kunde slappna av lite mer.
Låten hon skulle sjunga med mig var overboard så hon skulle inte vara själv på scenen eller något, nu satt hon i min louge och fläktade sig själv med en tidnig som hon vikt ihop som en solfjäder.
- Vad gör vi om jag börjar sjunga jätte falskt eller om jag glömmer texten...? frågade hon oroat
- För det första så kommer inte det att hända och OM det skulle det så... äh det kommer inte hända! sa jag lugnande och klappade henne lite lätt på axeln.
- Okej vi får väll hoppas det...
- Mm, men du kommer i håg att vi ska upp på scenen efter konserten  och prata med fansen va?
- Ja, men tycker inte du också att det känns lite konstigt att stå där och säga att vi bara är vänner när vi öhm inte bara är det? sa Chloe fundersamt
- Jo det är klart men det är sådant man får vänja sig vid, man kan inte vara helt ärlig precis hela tiden, men vi ljuger ju inte heller precis vi är ju vänner också...
- Jo det har du ju rätt i. sa Chloe

Sedan satt vi bara och väntade, ska jag vara ärlig var jag också lite nervös i alla fall för att prata efter konserten.
Efter några minuter plingade min mobil som låg på bordet framför mig till och jag tog upp den för att kolla från vem sms:et var från.
Det stod bara ett nummmer, alltså var det inte från någon på min kontaktlista jag öppnade det men anade redan vem det var ifrån och mycket riktigt:
" Jag ville bara säga ursäkta för att jag la på i örat på dig och så. Det var dumt av mig att ringa överhuvudtaget, men jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig mycket...  / Isabella "
Jag märkte att jag skakade lite och fick lite handsvett, jag sneglade på Chloe för att se om hon märkt något det såg inte ut som det.

- Justin, du ska upp på scen om minder än tio minuter, börja göra dig redo! ropade Marie från korridoren utanför lougen.
Jag kollade att mikrofonen satt på som den skulle och kollade håret snabbt i spegeln innan jag önskade Chloe lycka till och gick iväg mot scenen.

Isabellas perspektiv:

När jag vaknade i morse låg jag i soffan med en filt över mig, jag kunde inte komma på varför jag låg där men så fort jag gjorde det blev jag genast illa till mods.
Jag kunde inte höra något skrammel från köket så mamma var förmodligen inte vaken än, jag gick till köket och gjorde frukost till mig själv.
När jag ätit kom jag på att jag nog borde höra av mig till Lizzie och Sara, Megan hade ju sagt att dom blev ganska sura...
Jag skickade sms till båda två:

"Förlåt för att jag stack iväg sådär igårkväll, allt blev bara för mycket... Megan sa att hon berättat om mig och Justin för er hoppas ni inte tog åt er för mycket av att jag berättade för henne och inte er, det bara blev så...
/ Bella <3
"

Sedan satt jag spänt och väntade i en stund men när jag inre fått något svar från någon av dem efter tio minuter gick jag upp till mitt rum och gjorde mig i ordning.
När jag precis kom ut från duschen kom ett  långt sms från Lizzie:

"Vi är riktigt besvikna på dig, du sa inte något till dina bästa kompisar som du dessutom vet är riktiga bieber-fans, vad tänkte du med egentligen!? Men inte nog med det, när du inte ville säga något till oss gick du istället och pratade med första bästa tjej du känt i två veckor typ... När vi frågade vem du vart på ön med så ljög du oss rakt upp i ansiktet, när du sedan fick veta att du och Justin Bieber kan vara halvsyskon så säger du ingenting, det är riktigt dålig stil så förvänta dig inte att vi ska vara så trevliga mot dig i gengäld, du kan i alla fall glömma att få komma hit någon gång dom närmsta månaderna... / Lizzie och Sara"

Det kändes riktigt olustigt att dom uppenbarligen suttit tillsamans och skrivit det här, vi tre hade aldrig haft något riktigt stort bråk alltså sådant som varat mer än några dagar typ och jag hade verkligen ingen aning om hur det skulle bli mellan oss efter detta.

Vad tror ni kommer hända, kommer dom att lösa det eller fortsätta vara o vänner...?
Och vad gör Chloe och Justin om det kommer ut att dom är tillsamans...?
// Fredrika

chapter 22 The choice

"Bieber hittad kyssandes på glassbar i Frankrike med Chloe Vallieré" Och underrubriken var:
"kan hon vara popsensationens hemliga flickvän..?"
Jag stelnade till och hela kroppen spändes, jag bläddrade fram till sidan det stod att artikeln var på och tänkte hela tiden " Det är inte sant, det är inte sant, tidningarna skriver så mycket skit..."
Det stod inte så jätte mycket i artikeln mest lite om var någonstans man sett dom tillsamans och att tjejen i fråga visst skulle vara med på Justins turné och jag var nästan säker på att det inte var sant när jag kom till sista sidan i artikeln, på den var det ingen text över huvud taget, men det behövdes inte för vad är det man säger, en bild säger mer än tusen ord eller? Det var en stor bild på Justin och den där Chloe-tjejen som kysstes och man såg tydligt att den var äkta.Isabellas perspektiv:

Jag släppte tidningen och kände hur jag fick svårt att andas, hur fan kunde han!? Jag som trott att han kanske saknat mig, jag menar även om vi kunde vara syskon så kan man väll inte gå från att vara tillsamans om vi nu varit det till att gå runt och kyssa andra hej vilt på typ två veckor...!
Jag kunde inte stoppa mig själva och när jag kände att tårarna kom var det helt hopplöst att försöka hindra dom så jag satte mig ner med ryggen mot Lizzie´s säng och grät, först lite tyst men sedan högre och högre - tur att Lizzie´s föräldrar inte var hemma...

- Oj, shit vad har hänt!? Frågade Lizzie förskräckt, jag hade inte hört när hon kommit men nu gick hon fram och satte sig bredvid mig och la ena handen på min rygg.
- Det är *snyft* det *snyft* här. sa jag och visade med handen mot tidnigen och bilden där dom kysstes.
- Oj inte visste jag att du också fått bieber-fever men du vet att han gillar sina fans jätte mycket ändå...! sa Lizzie lugnande och strök med handen över min rygg.
- Jag har inte bieber-fever det är en annan sak... sa jag lite mer samlat.
- Vadå var det inget med Justin Bieber, har det hänt något? du vet att du kan säga allt till mig och Sara.
- Ja, det kan man säga, förlåt för att jag inte sagt något men jag visste inte hur ni skulle ta det men... jag kände hur gråten var på väg igen så jag reste mig upp - Megan kan förklara. sa jag och sprang ut ur Lizzie´s rum, ut från hennes hus och bort från hennes gata.

Jag fortsatte springa så långt jag orkade och stannade tillslut vid ett stort träd.
Där satt jag en stund och grät, när jag lugnat ner mig lite tog jag upp min mobil från min lilla väska jag hade över axeln, tur att jag fått med den...

Jag funderade en stund men bestämde mig tillslut för att ringa Justin.
Några signaler gick fram utan att han svarade men tillsut så...

- Hej det är Justin.
-
Hej... var det ända jag fick fram
- Ursäkta men vem är det? Hade inte det synts på telefonen vem det var när jag ringde, eller hade han raderat mitt nummer...
- Det är Bella, ehh jag bara undrar...
- Jaha, du jag tror inte att det är en så bar idé att vi pratar vi fick ju inte det innan provsvaren kommit.
- Jag vet men jag bara undrar en grej...
- Vadå?
- Ehh, älskar du henne...? sa jag väldigt tyst
- Vad sa du? Jag sa det igen lite högre den här gången.
- Menar du Chloe eller? För jag antar att du sett det i någon tidning eller så...
-
Ja, älskar du henne? sa jag och kunde inte undslippa en snyftning
- Jag vet inte, inte nu men jag kanske kommer att göra det, men du jag tycker verkligen inte att det är bra att vi pratar för
Jag la på så fort han sa "jag kanske kommer att göra det" fan för Justin, fan för allt...! Och nu kommer säkert Lizzie och Sara hata mig för att jag inte sa något till dom.

Då såg jag någon komma springande mot mig först blev jag liute rädd, det hade ju hunnit bli ganska mörkt ute nu men sedan såg jag att det var Megan.

- Där är du, du fattar inte vad jag har letat efter dig jag trodde du blivit kidnappad eller något...! sa Megan och pustade ut bredvid mig.
- Förlåt för att jag sprang i väg så där, men att se honom kyssa den där tjejen i tidningen blev bara för mycket...
- Jag förstår, jag berättade om dig och Justin för Sara och Lizzie och dom blev rätt sura över att du inte sagt något till dom eller över att du sagt det till mig först typ...
- Tack för att du sa det till dom hoppas att dom inte blev sura på dig bara! Men visste du om det med hon Chloe?
- Ehm ja det gjorde jag men jag ville inte säga något till dig, förlåt men när du började bli som vanligt igen ville jag inte förstöra det! sa Megan snabbt och tittade ursäktande på mig.
- Det är lugnt, men är det okej om vi inte går på festen för dig? frågade jag, mitt fest humör var liksom inte riktigt på topp just nu om man säger så...
- Självklart, jag ringer efter en taxi direkt så sticker vi hem, här jag tog med dina saker. sa Megan och räckte mig min kasse samtidigt som hon tog upp sin mobil och ringde efter en taxi.

När vi kom tillbaka till Atlanta följde Megan mig hem och gick sedan hem till sig, mamma satt framför tv:n och jag satte mig brdvid henne.

- Var inte festen kul eller? klockan är bara halv nio... frågade mamma
- Vi gick aldrig dit. sa jag och riktade blicken mot tv:n mamma förstod att jag inte ville prata mer om det så hon sa inget mer.

Justins perspektiv:

Hon la på i örat på mig, jag la ner telefonen och la mig i sängen igen.
Bella hade ringt mitt i natten, eller först visste jag ju inte att det var hon jag hade faktiskt raderat hennes nummer men bara för att slippa se hennes namn när jag skulle sms någon, hon börjar ju på b så hon var ganska högt upp på kontakt listan och jag ville helt enkelt inte tänka på henne för gjorde jag inte det så kunden jag alltid låtsas att jag inte saknade henne. Vilket jag gjorde. Enormt. 

Resten av natten hade jag svårt att sova, jag drömde hela tiden att jag stod med ett ben på varsin sida om ett högt stup och att Bella stod på ena sidan och Chloe på andra båda räckte ut sina händer mot mig men precis när jag skulle ta tag i någon av dom så vaknade jag och detta upprepades om och om igen...


Vad tycker ni ska hända nu? vi har lite idéer men behöver fler, kommentera!!! :D

// Fredrika

fort. chapter 21 The choice


- Mamma!
- Ja, vad är det nu då? frågade mamma trött, veckan hade segat sig fram och nu var det torsdag kväll och jag höll på att leta fram vilka kläder jag skulle ha på mig på festen i morgon.
- Vet du var min svarta klänning är!? Det var evigheter sedan jag hade den sist och nu kan jag verkligen inte hitta den...! sa jag lite smått desperat, jag hade bestämt att jag skulle ha på mig den nästan så fort jag fått höra om festen och om jag inte hittade den var det lite kört.
- Den korta ska du verkligen ha på dig den...? Du ska ju åka taxi hem själv sedan och så...
- Ja det ska jag men jag åker ju inte hem själv, Megan ska också följa med så vi har självklart sällskap hem!
- Okej, jag tror jag såg den någonstans i tvättstugant för ett tag sedan.
- Tack, här är den! ropade jag från tvättstugan som jag sprungit ner till. Den låg i hopvikt i ett skåp med handdukar, haha konstigt den var ju inte precis lik en handduk aja.
Jag gick tillbaka till mitt rum och packade ner allt jag skulle ha på mig på festen i en väska, jag och Megan skulle åka till Lizzie direkt efter skolan i morgon, vi hade bestämt i går att vi skulle vara hos henne och göra oss i ordnig tillsamans allihop alltså jag, Megan, Lizzie och Sara.
När jag var klar med det gick jag och la mig och somnade ganska snabbt.
  
tidningen                                                bilden i tidningen                                   Bellas fest outfit
Isabellas perspektiv:

Den här morgonen vaknade jag i tid i alla fall, nästan för tidigt så nu satt jag i lugn och ro och åt frukost.
Vid tio över åtta stack jag till skolan efter att ha lovat mamma typ en miljon gånger att ta det försiktigt i kväll och inte göra något dumt, hon hade inte varit lika orolig av sig förut eller innan pappa dött kanske jag ska säga fast nu bodde vi i och för sig i en ny stad också...

Första lektionen var matte i det hade vi Mr. Petersen och han är faktiskt rätt okej, ger inte kvarsittning för ingenting som lärarna på min gammla skola liksom.
Resten av lektionerna var engelska, idrott och tillsist bild.
Bild är nog mitt favorit ämne och typ det enda jag kände mig riktigt bra på, jag har alltid gillat att rita och på senare tid har jag fått mycket beröm av vår bild fröken.
När dagen var slut tog jag och Megan en taxi till Sandy Springs, den var lite försenad så vi kom fram vid fyra.

- Hej, hej! välkomna välkomna! sa Lizzie när hon öppnade dörren och kramade både mig och Megan
- Haha tack så mycket. svarade jag och vi hängde av oss våra kläder på galgar och gick tillsamans med Lizzie in i köket där Sara höll på att baka en kladd-kaka.

- Heej! där är ni ju, trodde nästan att vi skulle bli tvugna att äta upp allt själva...! sa Sara och hällde i smeten i en form som stod på köksbänken.
- Ja, taxin kom lite sent men inte en chans att vi skulle låta er äta den själva! - Sara är bäst på kladd-kakor. sa jag förklarande till Megan
- Aha, ja den ser riktigt god ut! sa Megan och vi satte oss vid bordet för att vänta på att kakan skulle bli klar.
När den var det och vi hade ätit upp nästan hela skulle vi börja göra oss i ordning för festen.

- Jag tänkte att vi kunde vara i det stora badrummet här nere, om det är okej för er? sa Lizzie, hon hade sitt rum på övervåningen men det är rätt litet och dom har ett grymt stort badrum här nere, ni vet ett sånt med typ fyra handfat på rad och en jätte stor spegel.
- Absolut klart det är! sa jag och Sara och Megan höll med.

Vi gick till badrummet och alla bytte om och smminkade sig.
Jag hade på mig den svarta klänningen jag skulle ha plus ett par klackskor och några armband, Megan hade på sig ett vitt linne och en midje hög tajt rosa kjol, Sara skinn leggings och en vit blus och Lizzie hade en likadan klänning som mig fast blå, jag tror att vi köpt dom tillsamans någon gång.

- Fan jag har glömt örhängen...! utbrast jag efter att ha rotat runt i min påse efter dom ett tag.
- Men skit i dom då, du är as fin utan också. sa Megan medans hon la på lite ljus ögonskugga.
- Tack, men jag hade verkligen tänkt ha på mig det idag, dom stora silvriga ringarna ni vet? sa jag
- Men du kan låna några av mig, dom är nog inte likadana precis men jag har säkert några liknande... sa Lizzie
- Åh tack, du är verkligen bäst! sa jag och gav Lizzie en hård kram.
- Haha, dom ligger på mitt skrivbord tror jag, du vet ju var mitt rum är. sa Lizzie
- Ja jag går upp och hämtar dom är strax tillbaka!

Jag sprang upp för trappan till Lizzie´s rum och om jag hade glömt bort att hon och Sara var så Bieber galna så blev jag genast påmind, hela hennes rum var täckt av affischer med Justin på och det kändes llite skumt var ju första gången jag ens såg en bild på honom på veckor...
Örhängena låg inte någonstans på skrivbordet så jag drog ut den översta skrivbords-lådan för att kolla där, men där fanns bara några skrivblock och pennor.
Jag drog ut den andra också och överst i den låg en tidnig, något tonårsmagasin av något slag och självklart pryddes framsidan av Justin Bieber men bredvid honom stod inte vilken rubrik som helst utan "Bieber hittad kyssandes på glassbar i Frankrike med Chloe Vallieré" Och underrubriken var:
"kan hon vara popsensationens hemliga flickvän..?"
Jag stelnade till och hela kroppen spändes, jag bläddrade fram till sidan det stod att artikeln var på och tänkte hela tiden " Det är inte sant, det är inte sant, tidningarna skriver så mycket skit..."
Det stod inte så jätte mycket i artikeln mest lite om var någonstans man sett dom tillsamans och att tjejen i fråga visst skulle vara med på Justins turné och jag var nästan säker på att det inte var sant när jag kom till sista sidan i artikeln, på den var det ingen text över huvud taget, men det behövdes inte för vad är det man säger, en bild säger mer än tusen ord eller? Det var en stor bild på Justin och den där Chloe-tjejen som kysstes och man såg tydligt att den var äkta.

Det kommer en del till snart :)

// Fredrika

chapter 21 The choice

Vi satt och snackade och jag kände att jag spillde lite glass på min kind, innan jag hann reagera stod Chloe väldigt nära mig och tog bort glassen med sitt pekfinger sedan slickade hon bort den från fingret och förde sitt huvud närmare mitt och kysste mig, jag besvarade kyssen men kunde inte låta bli att tänka på Bella, hon hade också tagit bort något från min kind och kysst mig åh jag saknade hennes kyssar... fan tänk inte så Justin ni kan ju fan va syskon, jag puttade bort dom tankarna och koncentrerade mig på att kyssa Chloe, herregud jag kysste Chloe gillade jag ens henne? Jo det gjorde jag nog men det var inte som med Bella, fan nu tänkte jag på henne igen...

Jag kände att Chloe hoppade upp i mitt knä och fortsatte kyssa mig men sedan kände jag något annat, eller hörde något annat nämligen en massa kamera blixtar och jo, när Chloe drog sig undan såg jag en massa papparazzis stå utanför fönstret och fotografera oss, skit! Hur fasen hade dom kommit hit...

Justins perspektiv:

Jag ringde Kenny som kom direkt och med hans hjälp kom vi ut från glassbaren och satte oss i bilen.
Jag och Chloe satt i baksätet medans Kenny körde, jag tittade på Chloe och hon såg lite orolig ut vilket jag förstod.
Varje gång jag sågs tillsamans med en tjej och någon fotade det så blev många beliebers galna och började hota tjejen i fråga, och nu kysstes vi ju till och med på bilderna så jag förstod verkligen om hon var orolig eller kanske rädd men jag bestämde mig för att göra vad jag kunde för att hindra att bilderna skulle komma ut.
När vi kom tillbaka till hotellet vi bodde på stod mamma och Scooter och väntade på oss i lobbyn och dom såg inte så glada ut.

- Justin, Chloe så bra att ni kom, kan ni följa med lite här vi skulle vilja visa er en sak. sa mamma och föste oss mot ett bord med en dator på.
- Är det här ni? sa hon sedan och pekade på ett stort foto som täckte hela skärmen av mig och Chloe när vi kysstes på glassbaren.
- Ja, det är vi. sa jag lite tyst och såg hur Chloe skruvade på sig.
- Hur tänkte ni!? Det här fotot ligger redan ute på jag vet inte hur många fansites om dig Justin och det skulle inte förvåna mig om skvallertidningarna i morgon har en extra bilaga om det här...! sa Scooter dramatiskt och tog sig för pannan, jag sneglade på Kenny som stod bakom oss, också han såg väldigt allvarlig ut.
- Men det var i alla fall inte Chloes fel, hon kan ju inte hjälpa att en massa papparazzis följer efter mig hela tiden! muttrade jag argt.
- Nej det har du kanske rätt i, Chloe ursäkta att jag var sur på dig du kan gå till ditt rum om du vill jag tror att vi måste prata lite med Justin i enrum
Chloe nickade mot mig och gick upp till sitt rum.
- Alltså Justin du har säkert redan förstått att vi är besvikna på dig så vi tänker inte tjata om det men du MÅSTE tänka på vad du gör och framförallt på var du gör det! sa mamma och klickade ner fotot på oss.
- Ja jag vet men det var typ helt öde där och sedan bara ploppade dom upp utanför fönstret...
- Okej men nu måste vi fokusera på hur vi ska göra med dina fans, jag vet ju inte men gillar du Chloe så mycket att vi ska presentera henne som din flickvän? frågade Scooter fundersamt
- Nej, eller jo eller jag vet inte... svarade jag
- Jag tycker att vi väntar med det tills vidare så kan vi säga som det är så länge. Att hon är din vän och ska vara med på turnén, eller vad tycker du Justin? sa mamma
- Jo, bara alla beliebers inte blir för våldsamma mot henne eller hotar henne för mycket, då kommer hon ju defenitivt bli avskräckt från artist-yrket...! sa jag
- Bra, då avvaktar vi tills i morgon för att se hur stor grej det blir av alltihop och om det blir något stort så bokar jag in en presskonferans så vi kan förklara lite. avslutade Scooter och vi gick alla till våra rum

Isabellas perspektiv:

- Mamma!
- Ja, vad är det nu då? frågade mamma trött, veckan hade segat sig fram och nu var det torsdag kväll och jag höll på att leta fram vilka kläder jag skulle ha på mig på festen i morgon.
- Vet du var min svarta klänning är!? Det var evigheter sedan jag hade den sist och nu kan jag verkligen inte hitta den...! sa jag lite smått desperat, jag hade bestämt att jag skulle ha på mig den nästan så fort jag fått höra om festen och om jag inte hittade den var det lite kört.
- Den korta ska du verkligen ha på dig den...? Du ska ju åka taxi hem själv sedan och så...
- Ja det ska jag men jag åker ju inte hem själv, Megan ska också följa med så vi har självklart sällskap hem!
- Okej, jag tror jag såg den någonstans i tvättstugant för ett tag sedan.
- Tack, här är den! ropade jag från tvättstugan som jag sprungit ner till. Den låg i hopvikt i ett skåp med handdukar, haha konstigt den var ju inte precis lik en handduk aja.
Jag gick tillbaka till mitt rum och packade ner allt jag skulle ha på mig på festen i en väska, jag och Megan skulle åka till Lizzie direkt efter skolan i morgon, vi hade bestämt i går att vi skulle vara hos henne och göra oss i ordnig tillsamans allihop alltså jag, Megan, Lizzie och Sara.
När jag var klar med det gick jag och la mig och somnade ganska snabbt.


Jag hade egentligen skrivit mycket längre men allt bara raderades och jag orkar inte skriva om allt så ni får det här nu och så skriver jag resten i morgon, alltså i morgon kommer fortsättnigen på del 21.
Och juste inga bilder nu heller, dom raderades också och jag orkar inte lägga upp dom igen...

// Fredrika


chapter 20 The choice

Efter en stund kom Scooter in för att checka några saker med mig och jag passade på att fråga varför han inte sagt att Chloe skulle vara med.

- Ojdå sa jag inte det? förlåt jag måset ha glömt det men ja nu vet du ju att hon ska det hoppas att det är okej? sa Scooter ursäktande
- Ja visst det är lugnt, hon verkar jätte trevlig.

Jag körde igenom låtarna jag skulle sjunga en gång och hela tiden satt Chloe och tittade på och antecknade lite i ett block hon bar med sig.

Lizzie, Bella och Sara när dom var små

Isabellas perspektiv:

Efter bowlingen var både jag och Megan helt slut så vi gick hem och jag somnade nästan så fort jag la huvudet mot kudden.

Jag fortsatte att vara sur på mamma i några dagar men bestämde mig tillslut för att försöka bli sams med henne igen så vi satt ner och pratade en lång stund och hon fick en chans att förklara lite mer om varför hon gjort som hon gjort.


Jag var ganska deppig, trots att mamma och jag blivit sams så kände livet rätt allmänt piss och fastän jag knappt ville erkänna det så saknade jag Justin som in i helvete och det värsta var känslan av att vara äcklig som förföljde en hela tiden, undrar om Justin också kände så...
Både Lizzie, Sara och Megan hade försökt att muntra upp mig men det var såklart svårare för Lizzie och Sara som inte visste vad det var med mig, jag hade fortfarande inte berätatt för dem om Justin och allt det.

Jag gick i skolan som vanligt och inget speciellt hände, Megan följde med mig hem eller jag henne nästan varje dag, även om Lizzie, Sara och jag sagt att vi skulle träffas typ varjde dag så gjorde vi såklart inte det -vad hade jag väntat mig liksom...
Jag började faktiskt ganska snart känna mig lite som en robot, jag gick upp på morgonen, stack till skolan, var med Megan och gjorde kanske lite läxor, åt, kollade på tv och sov.

Det hade snart gått två veckor sedan den kvällen och livet började kännas lite mer som det var innan jag ens träffat Justin, även om det fortfarande var jobbigt jag hade inte velat se eller göra något som påminde för mycket om honom så jag hade inte läst eller ens kollat på någon skvaller tidning eller varit inne på varken twitter eller facebook.
Mamma hade först varit lite orolig över att jag var så nere hela tiden men mest över att mina prestationer i skolan bara blev sämre och sämre och det var något mamma såg väldigt allvarligt på, hon var nog lite den typen "Skolan är absolut ALLT skiter man i skolan skiter livet sig sedan" och delvis har hon väll rätt antar jag men det kändes bara så meningslöst att sitta i någon jäkla bänk och plugga in en massa saker jag inte förstod ett skit av...
Hon var i alla fall så orolig att hon försökte få mig att gå till en psykolog vilket jag sa blankt nej till, bara själva tanken på att någon jag inte kände ett dugg skulle sitta och säga åt mig hur jag kände och hur jag mådde kändes olustig på något sätt.
När hon fattade att psykolog idén aldrig skulle funka så bad hon mig att i alla fall att spendera lite mer tid med Lizzie och Sara, mamma tyckte nog att Megan och Dan hade lite "dåligt inflytande" på mig och även om hon hade fel om det så gick jag med på att spendera mer tid med dem så nu stod jag ute på gatan och väntade på en taxi till Sandy Springs, efter ett tag kom den och efter ytterliggare ett tag var jag framme.

- Heej! känns som en evighet sedan sist ju! skrek Lizzie och sprang fram och kramde mig så fort jag steg ur taxin framför hennes hus.
- Ja, verkligen! sa jag Sara kom också ut och kramade mig, jag betalade taxin och vi gick in till Lizzie

- Men hur är livet i Sandy Springs nu då, allt som vanligt eller? frågade jag när vi satt och fikade i köket
- Ja i stort sett som vanligt. sa Lizzie
- Är det ju inte, berätta nu! sa Sara och puffade till Lizzie lätt i sidan
- Vadå? vad har hänt? frågade jag
- Äh inget stort egentligen, men du vet han nya killen som jag sa att jag gillade lite, vi är tillsamans nu. sa Lizzie och såg väldigt glad ut.
- Åhh, va kul!
- Men det är inte allt, han ska ha en as stor fest på lördag! ropade Sara uppspelt
- Jaha, det var ju också kul ska ni gå? frågade jag
- Inte ni, VI ska gå! Glenn sa att vi kunde ta med dig om vi ville. sa Lizzie
- Okej, det låter ju kul var länge sedan jag var på någon fest men jag vet inte om jag kan, ska kanske göra något med Megan...
- Men ta med henne då, hon var ju schyst! Det verkade verkligen som att dom ville att jag skulle va med och om nu Megan kunde följa med så varför inte?
- Visst, jag kommer. sa jag
- Toppen! men vi träffas här hos mig vid 8 så går vi dit tillsamans. sa Lizzie

Efter några timmar åkte jag hem och vi hade faktiskt gjort några läxor så mamma skulle nog bli glad...

Justins perspektiv:

Vi hade nu varit i Frankrike i en vecka och tre dagar fast vi var inte längre kvar i Paris.
Chloe hade såklart fått en egen louge och Scooter trodde att hon kunde vara med och sjunga på någon låt väldigt snart, hon hade sjungit för mig och hon sjöng verkligen jätte bra.

- *knack knack* Är du där Justin? frågaed Chloe och öppnade dörren till min louge utan att vänta på svar, haha typiskt henne...
- Jag är här som du ser. sa jag
- haha bra, kan inte vi hitta på något idag? frågade Chloe, jag hade inga konserter eller intervjuer idag så vi var lediga.
- Visst, men vad?
- Jo jag tänkte, det finns en väldigt fin strand inte så långt härifrån som jag har varit på några gånger med mina föräldrar dit kanske vi kan gå? Det brukar inte vara så mycket folk där heller. sa Chloe och tittade frågande på mig, hon var faktiskt rätt snygg och jag tror att hon gillade mig lite, hon hade i alla fall varit lite flirtig de senate dagarna och jag hade inte direkt något emot det tvärtom så var det rätt skönt att ha någgot annat att tänka på än allt det med Bella hela tiden...
- Okej det låter bra, ska kolla med Kenny om han kan följa med så kan vi sticka. Jag ropade på Kenny som jag såg gå förbi precis utanför, han kunde så jag sa bara till Scooter så stack vi.

Det tog en stund att komma dit men det var verkligen fint och det var nästan inga andra där förutom några pansionärer som spelade boul i sanden.
Jag och Chloe la ut våra handdukar en bit ner mot vattnet och Kenny gick iväg till en glassbar han sett vid motorvägen, han sa att han kunde se oss därifrån och eftersom att det nästan inte var någon här så skulle nog inget hända ändå.

- Jaha, hur tycker du att det har varit hittills, trivs du? frågade jag Chloe och skuggade med handen över ögonen för att kunna se henne
- Det har varit super! Jag har lärt mig massor av dig och trivs verkligen, hela ditt crew är jätte snälla ju! sa Chloe
- Vad bra, det är jätte kul att du ska vara med på hela turnén tycker jag, hoppas du kan vara med och sjunga snart också bara. sa jag och menade det.
- Kul att du tycker det, jag hoppas också att jag kan det snart och jag längtar verkligen tills jag har spelat in min egen skiva och kan åka på min egen turné, om den säljer bra alltså...!
- Det kommer den, jag kommer i alla fall köpa en! sa jag, sedan badade vi lite och Kenny kom tillbaka och badade lite han också.
Efter några timmar blev vi också sugna på glass så vi gick till den där glassbaren vid motorvägen.

- Det blir 90 € tack. sa killen vid disken, jag betalade och vi fick våra glassar och satte oss vid ett fönsterbord, det var knappt något folk här heller och i alla fall inga fans.

Vi satt och snackade och jag kände att jag spillde lite glass på min kind, innan jag hann reagera stod Chloe väldigt nära mig och tog bort glassen med sitt pekfinger sedan slickade hon bort den från fingret och förde sitt huvud närmare mitt och kysste mig, jag besvarade kyssen men kunde inte låta bli att tänka på Bella, hon hade också tagit bort något från min kind och kysst mig åh jag saknade hennes kyssar... fan tänk inte så Justin ni kan ju fan va syskon, jag puttade bort dom tankarna och koncentrerade mig på att kyssa Chloe, herregud jag kysste Chloe gillade jag ens henne? Jo det gjorde jag nog men det var inte som med Bella, fan nu tänkte jag på henne igen...

Jag kände att Chloe hoppade upp i mitt knä och fortsatte kyssa mig men sedan kände jag något annat, eller hörde något annat nämligen en massa kamera blixtar och jo, när Chloe drog sig undan såg jag en massa papparazzis stå utanför fönstret och fotografera oss, skit! Hur fasen hade dom kommit hit...

Sorry för as dålig uppdatering!
Har egentligen ingen bra ursäkt men som ni märker är det mest jag som skriver och jag har helt enklet inte haft tid eller ork, men jag ska skärpa mig och nu kom i alla fall en riktigt lång del och det kommer en till lång i morgon tror jag :)

// Fredrika


Ingen ny del idag...

Tyvärr så hinner jag inte skriva klart del 20 som jag börjat på idag så den får ni imorgon, kanske skriver Maria klart den ikväll annars får ni den som sagt i morgon.


// Fredrika

chapter 19 The choice

- Jo, Justin Bieber du vet...? Började jag
- Ja, vad är det med honom?
- Jag och mamma var på en semester på en ö i Kariben för ungefär två veckor sedan, men vi var inte där själva utan med en annan familj, nämligen Justin och hans mamma Pattie... Jag berättade allt för henne om mig och Justin och att vi nu inte visste om vi var sykon eller inte. 
- Stackare, jag kan inte säga att jag vet hur det känns för det vet jag inte, men jag kan säga att jag alltid finns här om du behöver prata! sa Megan och kramade om mig sedan gick vi tillbaka till bowling hallen där det nu fanns en ledig bana som vi fick.

Justins perspektiv:

Mamma och jag höll på att packa, fast det mesta var ändå redan packat jag hade ju knappt hunnit packa upp från att vi kom hem från den lilla turnén....
När klockan närmade sig två kom Kenny och Scooter och hämtade upp oss, Scooter hade stannat rätt länge igår kväll och han, jag och mamma hade suttit och kollat på film.
- Vi börjar hela turnén med en extra insatt konsert i Paris. sa Scooter i bilen på väg till flygplatsen.
- Okej, det låter bra! sa jag och började känna mig lite mer pepp på den här turnén trots omständigheterna

När vi kom fram till flygplatsen så mötte vi mitt crew där men såklart var inte dom dom ända där, det var en massa fans där också som ville ta bilder och dom skrek som galningar, men vi hade ganska bråttom så Kenny och några säkerhets vakter fick fösa bort dom som kom för nära så att vi kunde ta oss till vårat plan.

Jag satt och halvsov med musik i hörlurar nästan hela flygresan förutom när jag åt, jag pasade på att uppdatera min twitter några gånger också, jag hade varit rätt kass på det de senate dagarna så jag bad om ursäkt till alla mina fans och skrev att jag varken dött eller glömt bort dom...
När vi landade i Paris hade jag inte en aning om hur mycket klockan var på grund av tidsskillnaden men det var i alla fall natt.
Vi kom till våra hotellrum, mamma och jag hade två olika fast bredvid varandra och jag tror att nästan alla somnade direkt, även fast man inte gör särskilt mycket så blir man riktigt trött av att flyga...

Någon timme efter en väldigt sen frukost nästa morgon åkte vi till stället där konserten skulle vara, jag skulle hinna köra igenom låtarna jag skulle sjunga och jag kände mig faktsikt riktigt taggad, jag kände på mig att det här skulle bli toppen...!
Utanför arenan var det massa franska fans som stod och väntade på mig när dom såg mig började dom skrika och några försökte ta sig över kravall-staketet den här gången hade vi tid att stanna och skriva lite autografer och ta bilder så det gjorde jag.
När vi tillslut kom in till arenan var det fullt med folk som höll på att fixa klart scenen och allt annat.
Jag blev visad till min louge och utanför den stod Marie med en tjeje i min ålder tjejen hade mörk brunt hår, jeans, t-shirt och en stor väska.
- Hej Marie och vem är du? frågade jag, förmodligen var det något fan som hade vunnit backstage pass eller så...
- Har du inte hört, det här är Chloe, hon ska vara med på din turné för att lära sig mer om livet som artist, förhoppningsvis kommer hon på slutet av turnén också kunna sjunga några låtar tillsamans med dig på scen. sa Marie
- Ehm nej det hade jag inte hört, Scooter måste ha glömt att nämna det... sa jag
- Jaha, men här har jag lite mer information om Chloe och hennes tidigare erfarenheter av musik, jag måste gå och fixa några saker så ni två kan väll bekanta er lite med varandra så länge, och Chloe du får dela louge med Justin tills vi fixat en till dig, okej? sa Marie, hon gav mig papperna och skyndade iväg.

Jag och Chloe gick in till min louge och det uppstod en väldigt pinsam tystnad efter som att vi inte visste något om varandra så visste ingen av oss vad vi skulle säga tillslut sa Chloe:

- Jag heter alltså Chloe som du förstod, Chloe Valliére. sa Chloe och jag märkte att hon hade en fransk accent.
- Okej, kul att ha dig här, kommer du härifrån Paris eller? frågade jag
- Nej, jag är från USA från början men jag flyttade hit med min familj för några år sedan.
- Aha, hur började du med musik då, för jag antar att du håller på med det på något sätt. sa jag
- Jag har alltid gillat att sjunga och när jag var 15 alltså för ett år sedan så ställde jag upp i en talang tävling här i Paris som jag kom trea i och efter det har jag jobbat hårt för att få ett skivkontrakt och för ungefär en månad sedan så fick jag det.Men min manager tyckte att det var bra om jag följde med på en annan artists turné innan så att jag vet lite vad jag ger mig in på och jag gillar din musik väldigt mycket och så skulle ju du påpassligt nog komma hit till Frankrike nu. ja allt det och lite till står nog i de där papperna sa Chloe och pekade på papperna i min hand.
- Okej, jag antar att du redan vet lite om mig men ja jag heter ju då Justin Bieber kommer från Canada och är 16 år, men nu måste jag nog börja göra mig i ordning för konserten men du får sjunga något för mig vid något annat tillfälle! sa jag
- Visst.
- Du kan ta den där halvan så länge. sa jag och pekade på ena halvan av rummet där det stod ett långt bord mot väggen, en fåtölj och två klädhängare.
Hon packade upp några av sina saker och gick sedan ut ur lougen för att leta upp Marie igen jag tror att hon idag skulle vara i publiken och kolla på konserten.
Efter en stund kom Scooter in för att checka några saker med mig och jag passade på att fråga varför han inte sagt att Chloe skulle vara med.

- Ojdå sa jag inte det? förlåt jag måset ha glömt det men ja nu vet du ju att hon ska det hoppas att det är okej? sa Scooter ursäktande
- Ja visst det är lugnt, hon verkar jätte trevlig.

Jag körde igenom låtarna jag skulle sjunga en gång och hela tiden satt Chloe och tittade på och antecknade lite i ett block hon bar med sig.

Lite konstigt slut, jag vet... men nästa del kommer i morgon då blir det Isabellas pespektiv också.

chapter 18 The choice

När dom gått satt jag och mamma kvar vid bordet i nästan en timme vi satt tysta och jag tror att vi båda tänkte rätt så mycket, tiullslut avbröt mamma tystnaden och sa:

-Justin du vet att du kan prata med mig om du känner för det, jag förstår verkligen att det här måste vara jobbigt för dig... Hon hade rätt, det var jobbigt jag hade fan nästan legat med en tjej som kunde vara min syster men det värsta var att jag fortfarande kände mig alldeles varm i magen och knäsvag när jag tänkte på henne.Justins perspektiv:

När jag vaknade nästa morgon hade jag först glömmt bort vad som hänt kvällen innan och när jag kom på det kände jag mig riktigt illa till mods...
Jag hade ingen stor lust att göra några saker så efter att ha ätit frukost la jag mig i sängen igen, jag somnade till och när jag vaknade stod Mamma och Scooter vid sängen och tittade på mig.

- Hallå där sömntuta! sa Scooter
- Hej, inte för att vara taskig eller så men vad gör du här? Frågade jag och menade då Scooter såklart
- Jag bjöd hit honom, jag tänkte att vi kunde prata lite om den kommande turnén och jag tyckte att du kunde behöva muntras upp lite...! sa mamma
- Precis, Pattie berättade om hela det här med Isabella, som vanligt kan du prata med mig om det är något, men vi tänkte att vi kanske kunde åka lite tidigare än planerat. sa Scooter
- Eh, okej men kan inte jag få ta på mig något så kan vi prata där nere sedan? frågade jag, jag hade bara basket shorts på mig och satt i min säng...
- Visst vi sätter oss i vardagsrummet. sa mamma och dom gick ner.

Jag tog på mig en t- shirt och mjukis byxor och gick ner i vardagsrummet.

- Jo, vi tänkte att om du vill så kan vi åka på turnén lite tidigare, då hinner vi åka till de platser vi prioriterat bort förut, till exempel några städer i Frankrike,  du sagt att du ville åka till. sa Scooter
- Ja det låter väll bra... svarade jag
- Om du inte vill så lkan vi ju åka det datumet vi planerat, jag menar du har ju knappt hunnit vara hemma någonting alls... sa mamma lite bekymmrat
- Det gör inget, skulle faktskt vara rätt skönt att komma ifrån allt ett tag. Men när skulle vi åka i så fall?
- Redan i morgon eftermiddag om det är okej? sa Scooter
- Visst. sa jag

Scooter skulle ringa några samtal så att allt om turnén blev bestämt och mamma och jag gick in i köket för att fixa till något att äta.

- Du, har Isabella hört av sig något till dig efter igår kväll? frågade mamma mig medans hon tog fram ett paket kyckling från frysen.
- Nej, vadå då? svarade jag
- Jag bara tänkte att det är nog inte så bra om ni pratar med varandra över huvudtaget tills vi vet hur det är, ni har ju känslor för varandra och det är ju inte så bra om det får fortsätta när vi inte vet hur det är än...
- Du har nog rätt, hela grejen känns så konstig bara, och tänk om det skulle komma ut i tidnigarna! Jag hade inte tänkt på det än men shit, vilka rubriker det skulle bli en riktig skvaller-skandal...!
- Det kommer det inte att göra, Mia lovade att inte hon eller Bella skulle läcka ut det till någon och vi kommer ju inte precis göra det, men det rör sig bara om tre månader, jag pratade med Jeremy och han skulle lämna in testet idag och svaret från sjukhuset skulle komma ca. två månader efter det.
- Okej bra fast tre månader är ändå rätt lång tid. sa jag och hjälpte mamma klart med maten.

Isabellas perspektiv:

Jag pratade inte med mamma på resten av kvällen och fast hon kom med frukost på sängen till mig nästa morgon så sa jag inte ett pip.
Istället tog jag ut min ilska på kudden som hade fått utstå både tårar och slag under natten och hela tiden ekade tanken " varför just jag, varför ska allt hända mig..." i mitt huvud.
Och det ver verkligen så det kändes just nu, först så dog pappa och både mitt och mammas liv slogs i spillror och sedan precis när allt börjat bli bra igen så händer detta...

Vi hade studiedag och jag fick flera sms från Megan som undrade om vi skulle göra något men jag orkade inte svara, jag satt mest i min säng i mjukiskläder och gjorde inget alls.
Plötsligt knackade det på min dörr och jag visste att det inte var mamma för hon knackade aldrig, jag gick fram och öppnade och där stod just Megan.

- Hej du svarade inte på mina sms och jag hade ändå inget för mig så jag stack som du ser hit. sa hon och slog sig ner i min soffa, mamma måste ah släppt in henne tänkte jag.
- Förlåt för att jag inte svarat, känner mig inte precis på "topp" om du förstår vad jag menar? sa jag
- Okej, det är lugnt, har det hänt något speciellt eller? frågade hon och såg lite orolig ut
- Ja men jag känner inte för att prata om det just nu om det är okej? sa jag
- Visst såklart det är. Men vill du göra något eller om du vill kan jag gå hem igen...

Jag tänkte efter lite men bestämde mig sedan för att jag ville ut och hitta på något, jag var lite trött på att gå runt här hemma och undvika att prata med mamma....

- Vi kan väll göra något nu när du ändå är här, kan vi inte gå och bowla det var jätte länge sedan jag gjorde det! sa jag och kände mig lite gladare nu.
- Absolut var länge sedan jag gjorde det också. sa hon, jag bytte kläder och vi gick mot stan och bowlinghallen.

När vi kom dit så fanns det såklart ingen ledig bana så vi satte oss på ett kafé utanför och väntade.
Efter ett tag satte dom på kaféet på musik och det verkade som att dom var riktigt stora Justin Bieber fans för dom spelade nästan bara hans låtar och när "one less lonley girl" kom så kände jag att jag fick tårar i ögonen, när vi varit på ön hade Justin retat mig lite för att jag inte velat vara hans ollg på hans konsert här i Atlanta och på den sista dagen när vi lagat mat tilsamans hade han sjungit den för mig.

- Vad är det, är du okej? Du ser lite ledsen ut... sa Megan
Jag tvekade lite på om jag skulle berätta allt för henne, även om jag inte pratade med mamma så hade hon sagt till mig att vi inte fick läcka ut det till någon, då kunde pressen få reda på det, plus att jag inte riktigt visste om jag själv ville men sedan bestämde jag mig för att göra det ändå, jag litade på Megan och hon skulle aldrig berätta det för någon tidning och jag behövde nog någon att prata med.
- Jo, Justin Bieber du vet...? Började jag
- Ja, vad är det med honom?
- Jag och mamma var på en semester på en ö i Kariben för ungefär två veckor sedan, men vi var inte där själva utan med en annan familj, nämligen Justin och hans mamma Pattie... Jag berättade allt för henne om mig och Justin och att vi nu inte visste om vi var sykon eller inte.
- Stackare, jag kan inte säga att jag vet hur det känns för det vet jag inte, men jag kan säga att jag alltid finns här om du behöver prata! sa Megan och kramade om mig sedan gick vi tillbaka till bowling hallen där det nu fanns en ledig bana som vi fick. 
Hoppas ni inte tycker att den är seg nu men jag kan säga att vi har rätt mkt planer för vad som ska hända när Justin är på turné som nog kommer vara lite mer spännande att läsa...

// Fredrika

chapter 17 The choice

Jag la på, herregud tänk om de var halvsyskon, Justin som sagt att dom typ var tillsamans....

- Mia jag måste prata med dig om en sak...
- Visst vadå? frågade hon och tittade på mig
- Jag pratade precis med Justins pappa Jeremy, han sa att ni två träffats på en klubb för 15 år sedan och haft ett "one night stand" och att han kunde vara Isabellas pappa, stämmer det?

Dom i bilen på väg till Justin

Patties perspektiv:

Mia såg alldells chockad ut när jag sa det

- Va vilken Jermey? Hur ser han ut?
Jag började förklara hans utseende men tillslut kom jag på att jag kunde visa ett foto så det gjorde jag, när Mia såg det blev hon helt blek ocg tog sig för pannan.

- Herregud, herregud...! sa hon för sig själv
- Var det den här Jeremy som du träffade på nattklubben? Frågade jag henne
- Ja, det var det men det var så länge sedan, jag har nästan inte tänkt på det sedan kanske tio år tillbaka jag har försökt intala mig själv att det aldrig hänt, att Liam är eller var Bellas pappa, och jag hade ingen aning om att ni är ett par han bor ju inte här eller så...
- Vi skilde oss ett tag efter att Justin fötts så för min skull gör det inget, det är i så fall för Isabellas och Justins skull dom verkar ju ha känslor för varandra, tänk om dom faktiskt är halvsyskon...
- Men hur ska vi säga det till dem, jag var ju tillsamans med Bellas pappa vid den tiden också så det är egentligen lika stor chans att han är pappan, och det är ju det jag sagt till honom medans han levde och det är ju det Bella alltid trott, hon skulle aldrig vilja prata med mig igen om jag sa det!
- Vi måste berätta för dem så fort som möjligt, de kan ju inte vara tillsamans och göra gud vet vad om de är syskon, det säger ju sig självt...! Jeremy måste göra ett faderskaps test så att vi får reda på sanningen.
- Ja du har rätt, men jag känner mig så dum, hur kunde jag ha sex med en man jag knappt kände och dessutom samtidigt som jag var tillsamans med Bellas pappa.
- Vi gör alla misstag,  sedan är vissa större än andra så är livet och du var nog inte helt nykter precis som Jeremy nog inte heller var, dessutom är det ju lika mycket hans fel, eller hur han och jag hade ju inte skilt oss än när han träffade dig även om vi inte var så kära längre...
- Okej du har kanske rätt.
- Ja, men nu borde vi se till att få hit Justin och Isabella så fort som möjligt, det är nog inte så bra att dom träffas tills vi fått svaren från faderskaps testen. jag tänkte på hur ledsen Justin skulle bli, men samtidigt skulle det ju vara helt sjukt om de skulle fortsätta vara tillsamans om det nu visade sig att de var syskon.

- Jag ringer till Jeremy nu och sedan till Justin och ber honom och Isabella komma hit på en gång. sa jag och tog upp telefonen och knappade in Jeremys nummer, han sa att han kunde göra ett faderskaps test och sedan ringde jag till Justin han svarade inte först så jag ringde igen och sa att dom skulle komma.

Isabellas perspektiv:

Justin la på, han såg lite skärrad ut.

- vi måste åka hem till mig. Nu. Det har hänt något tror jag det lät i alla fall så på mamma... sa han och tog också han på sig sin tröja.
- Okej, sa hon inte vad det var? frågade jag
- Nej men det lät verkligen allvarligt så vi sticker på en gång. sa Justin och började gå mot ytterdörren jag följde efter och vi satte oss i hans bil fast det bara var två kvarter men nu hade vi ju lite bråttom.

Efter en minut parkerade Justin framför deras hus, även om vi gick in väldigt snabbt så la jag märke till att det var ett väldigt stort och fint hus, men vad hade jag väntat mig han var ju ändå Justin Bieber...
Mamma och Pattie satt vid ett bord som stod precis utan för köket i ett litet rum mellan det och vardags rummet.

- Sätt er. sa Pattie allvarligt, nu blev jag lite orolig
- Vad är det? Ingen som har dött eller så va? frågade Justin, han var nog minst lika orolig som jag
- Ta det lugnt ingen har dött, Justin din pappa ringde förut och jag berättade att vi varit på ön med Mia och Isabella och det visade sig att... sa Pattie och drog efter andan
- Ja hallå vad visade det sig!? Frågade Justin
- Att han och Mia träffats på en nattklubb för nästan 16 år sedan och ja, vill du fortsätta Mia? sa Pattie och tittade på mamma
- Visst. Jo jag och Liam hade precis haft ett gräl och jag var på en nattklubb själv där träffade jag din pappa Justin och vi hade, ja ni förstår kanske själva...?
- Va hade du sex med Justins pappa!? skrek jag argt
- Ja, jag hade väll det. sa mamma tyst
- Så vad vi menar är att ni kan vara syskon då detta hände i ungefär samma tid som Mia blev gravid med dig Bella... förklarade Pattie, som om vi inte redan fattat och det äcklade mig, hur fan kunde mamam göra så mot pappa, eller mot mannen jag trott var min pappa.
- Men det är lika stor chans att det är Liam som är din pappa Bella, Jeremy ska göra ett faderskaps  test så att vi får veta. sa mamma - Och om det nu skulle vara så att Jeremy är din pappa biologiskt så är det ändå Liam som var din pappa, det var han som var med när du föddes, det var han som lärde dig cykla, det var han som snickrade ihop din säng, ja du fattar så tänk inte något annat! la hon sedan till
- Men vad ska vi göra tills vi vet? sa Justin och jag undrade detsamma
- Vi har bestämt att ni inte får träffas förens vi vet, och det passar ändå rätt bra, du ska ju på turné i tre månader snart. sa Pattie mest till Justin
- Så Bella vi går hem nu. sa mamma och reste sig upp, egentligen ville jag inte följa med henne jag var riktigt sur men jag var ju så illa tvungen, jag kunde ju inte precis stanna här med killen som kunde vara min bror som jag dessutom nästan haft sex med...
Så vi gick hem, mamma försökte prata med mig på vägen men jag ignorerade henne, det här skulle jag inte förlåta hur som helst hon hade ju ljugit för mig i hela mitt liv!

Justins perspektiv:

När dom gått satt jag och mamma kvar vid bordet i nästan en timme vi satt tysta och jag tror att vi båda tänkte rätt så mycket, tiullslut avbröt mamma tystnaden och sa:

- Justin du vet att du kan prata med mig om du känner för det, jag förstår verkligen att det här måste vara jobbigt för dig... Hon hade rätt, det var jobbigt jag hade fan nästan legat med en tjej som kunde vara min syster men det värsta var att jag fortfarande kände mig alldeles varm i magen och knäsvag när jag tänkte på henne.

Vet att den inte var så lång men hinner inte mer, men ni får nog iaf en del till av mig i morgon :)

// Fredrika

chapter 16 The choice

När jag kom hem satt mamma i köket och väntade på mig.

- Var har du varit? frågade hon men lät inte sur jag hade ju bara varit borta typ 20 minuter...
- Jag träffade Isabella, dom har ju flyttat hit. sa jag och gjorde i ordnig en macka
- Har dom, vad roligt då har jag ett förslag....

Jeremy Bieber
Justins perspektiv:

- Vadå för förslag? frågade jag mamma
- Jag tycker att vi borde bjuda hit dom på middag! sa mamma entusiastikst -Eller vill du kanske hellre göra något själv med Isabella? la hon sedan till, jag och mamma kunde prata om allt så hon visste att jag gillade Bella
- Öhm, ja jag tror att vi vill göra något själva. svarade jag
- Okej, men då tror jag att jag bjuder hit Mia på middag själv då, jag saknar faktiskt henne lite hon var riktigt trevlig.
- Visst men då kanske jag och Bella kan vara hos henne så kan ni vara själva här? sa jag och åt lite på min macka
- Ja det låter bra, men nu går jag och lägger mig och jag tycker att du ska göra detsamma så du är pigg i morgon! sa mamma och gick till sitt sovrum.

Jag gick också och la mig ganska snart och när jag vaknade nästa morgon var klockan bara åtta, jag ville inte ringa Bella så här tidigt och riskera att väcka henne så jag väntade två timmar och ringde sedan.

- Hej Justin! svarade Bella glatt
- Hej! Skulle vi hitta på något idag eller?
- Ja såklart, men kan vi inte bara vara hemma och slappa, jag är rätt trött efetr igår...
-
Visst, men är det okej att vi är hos dig? mamma tänker bjuda hit din mamma på middag så om vi inte vill sitta och prata med dom hela kvällen....
- Absolut, kan inte du komma hit om typ en timme, du vet ju var jag bor va?
-
Japp, jag är hos dig om en timme!

Vi la på och jag tog en dush och bytte kläder, jag blev klar alldeles för snabbt så jag satt och väntade i en kvart innan jag stack.

Bellas perspektiv:

Mamma och jag hade gått upp rätt tidigt och städat efter festen igår så nu såg det faktiskt helt okej ut, jag skulle bara byta om sedan kunde Justin komma.
Efter ett tag plingade dörrklockan till och jag öppnade, det var Justin.

- Hej hej! sa jag och kramade honom.
- Hej på dig själv! sa han och kramde tillbaka sedan fick jag visa honom huset och han hälsade på min mamma.

- Okej vad vill du göra? frågade jag Justin en stund senare när vi satt i varsin sackosäck i mitt rum.
- Jag vet inte, vad vill du göra?
- Hm, vi kanske kan göra våfflor, jag blev grymt sugen på det...! sa jag och min mage kurrade, jag hade inte hunnit äta någon ordentlig frukost eftersom att mamma och jag städat.
- Visst, jag är alltid sugen på våfflor! sa Justin och reste på sig, vi gick ner i köket och gjorde våfflor.

Dom tre första blev lite konstiga men dom andra blev riktigt bra, vi dukade fint med servetter och ljus och sedan åt vi.

- Haha du har en massa grädde runt munnen! skrattade jag och pekade på Justin
- Är jag väll inte! sa jhan och kände med msin hand, han var verkligen kladdig...
- Men det finns inget som vi inte kan göra något åt... sa jag och flyttade närmare Justin och kysste honom sedan slickade jag bort grädden, när jag slutade kollade Justin på mig och bet sig i läppen.

- Vet du hur snygg du är? frågade han och jag kände hur jag rodnade
- Tack, fast du är  snyggare! svarade jag
- haha tack men du är fortfarande snyggast! Men kan vi inte typ sticka och köpa några filmer som vi kan se sedan?
- Jo visst, har du din bil här eller?
- Ja, jag kände mig lite lat i morse....
- Okej men jag säger bara till mamma.
- Visst.

Jag gick ut till mamma som satt i trädgården på baksidan.
- Du, jag och Justin sticker och köper några filmer bara, det är okej va? frågade jag henne
- Ja visst, det passar faktiskt väldigt bra för Pattie har precis bjudit hem mig till henne så om det är okej för dig så får ni vara här själva ikväll.
- Okej men vet Justin det?
- Ja han och Pattie hade visst pratat om det, men köp något som ni kan äta till middag också vi har inte så mycket hemma.
- Absolut. Mamma gav mig lite pengar och jag gick ut till Justin som redan satt i bilen och väntade

Vi köpte tre filmer, två skräck och en romantisk komedi tror jag sedan köpte vi pizza till ikväll och massa godis.

När vi kom hem igen så satte vi oss ute på baksidan där mamma suttit förut och snackade om Justins lilla europa turné.

- Vilket land var bäst då? frågade jag

- Hm, svårt att säga men jag gillade Italien för där har dom så god mat, massa pasta och sådant! sa Justin och slickade sig lite om munnen.
- Okej, jag skulle också vilja åka till europa någon gång...! sa jag lite avundsjukt
- Skulle du? Vi kanske kan åka dit någon gång...
- Det skulle vara toppen! sa jag och vi fortsatte snacka i någon timme eller så sedan var det lite för kallt att sitta ute så vi gick in och bestämde oss för att spela lite tv spel, Justin var visst grym på det sa han.

- Hörni, jag går bort till Pattie nu! ropade mamma till oss från hallen när vi suttit och spelat i kanske tre timmar fast dom två första hade inte jag fattat hur man gjorde så Justin hade fått förklara och typ styra båda kontrollerna...
- Okej, när kommer du hem? skrek jag tillbaka
- Jag vet inte riktigt men inte senare än elva till tolv tror jag, men ni kan inte sitta där och spela hela kvällen ni får inte glömma bort att äta!
- Nej nej hejdå! ropade jag och jag hörde dörren slå igen efter henne.

- Ska vi kanske äta nu? frågade Justin som hade pausat spelet medans mamma och ja pratade.
- Visst, jag är faktiskt rätt hungrig. sa jag och vi gick in till köket och tog fram tallrikar, glas och bestick och dukade.

När vi ätit så fixade vi i ordnig i vardagsrummet med en massa kuddar, popcorn och godis sedan satte jag in den första filmen och satte mig bredvid Justin i soffan.

Vi hade börjat med en skräck-film den var rätt äcklig faktiskt med väldigt mycket blod och så, Justin verkade inte heller tycka att det var så jätte kul för jag märkte att han mest satt och tittade på mig, efter ett tag kändes detb lite pinsamt så jag vände mig mot honom och frågade vad det var.

- Jag vet inte jag bara tänkte på att jag gillar dig väldigt mycket...
- Jag gillar dig också väldigt mycket, det vet du va? svarade jag

Justins perspektiv:

- Jag gillar dig också väldigt mycket, det vet du va? sa Bella och jag kände hur jag ryste till på ett skönt sätt när hon sa det, hon kändes väldigt äkta på något sätt många andra tjejer ville bara vara med mig för att jag var känd och så men jag visste att hon inte var sån.
Bella kollade tillbaka mot tv:n, precis när hon kollade styckades en tjej upp så det stänkte blod och inälvor överallt, Bella ryckte till och lutade sig mot min axel jag kände hur hon darrade lite.

- Du vet att det inte är på riktigt va? sa jag lugnande och smekte hennes rygg med min hand
- Ja det ser bara så äckligt ut. sa hon
- Okej men vi kan ju alltid göra något annat... jag puttade ner henne lite i soffan, la mig ovanpå henne med mina armar på varsin sida om henne så att hon inte skulle få all min tyngd på sig och kysste henne.
Hon besvarade kyssen och jag tog mina händer under hennes rygg och drog med dom längs med hennes rygg ner mot hennes rumpa.
Jag kände hur hon spände sig lite så jag satte mig upp och frågade om det var okej om hon inte ville mer så kunde vi kolla på filmen i stället men hon svarade inte utan lutade bara sig över mig och kysste mig igen.

Nu låg hon lite över mig och började kyssa min hals, jag sneglade på henne, damn så het hon var...!
Jag tog av hennes tröja och hon min, nu kunde jag inte slita blicken från henne och jag såg hur hon märkte det och henne kinder blossade upp hon var så söt när hon rodnade!
Vi fortsatte kyssas och det blev lite vildare hon tog sin hand längs med mitt lår och jag ryste till igen och kände hur mycket jag verkligen ville ha henne nu..
Då ringde min telefon och vi båda ryckte till.
- Äh vi skiter i det jag kan ringa upp sedan. sa jag och vi fortsatte efter några sekunder ringde det igen

- Du borde nog svara tänk om det är något vitkigt...! sa Bella och reste sig upp
- Mm okej sa jag. och svarade

- Hej det är Justin
- Hej det är jag, kom hit nu! ta med dig Bella
-
Varför det mamma? sa jag och kände mig lite irríterad
- Bara kom, skynda er!

Patties perspektiv en halvtimme tidigare:

Precis när jag stod  i käket för att hämta lite vin, ost och kex till mig och Mia så ringde telefonen, jag svarade:

- Hej det är Pattie
- Hej det är Jeremy!
- Hej! ville du något speciellt, jag har en gäst...
- Jag bara undrade om Justin var där, ville bara fråga hur ni haft det på semestern och turnéen.
- Nej, han är inte hemma men jag kan be honom ringa dig sedan.
- Visst, men hade ni det bra på semestern? Det var i karibien ni var va?
- Ja det var jätte skönt varmt och så, vi var där med en annan familj dom var jättetrevliga, det är faktiskt mamman där som är här nu, Mia Wilsson.
- Sa du Mia Wilsson? Hur gammla var hennes barn?
- Ja det sa jag, Isabella är 15 tror jag men varför undrar du, känner du henne eller?
- Eh ja det kan man väll säga, du får inte bli sur nu men ett tag innann vi skilde oss så träffade jag henne på en nattklubb, vi blev båda rätt fulla och hamnade i säng, hon hade en pojkänn då men dom hade visst bråkat tror jag och jag hade ju dig så nästa morgon bestämde vi oss för att inte säga något och om hennes dotter var 15 så måste det varit ungefär vid tiden jag träffade henne som hon blev gravid...
- Okej jag ska inte bli sur men det var dåligt gjort av dig i alla fall, men menar du att du kunde vara pappa till Isabella!?
- Ja, jag vet ju inte men rent tekniskt sett så ja fast du får väll prata med Mia...
- Ja det ska jag, jag ringer dig sedan, hejdå!

Jag la på, herregud tänk om de var halvsyskon, Justin som sagt att dom typ var tillsamans....

- Mia jag måste prata med dig om en sak...
- Visst vadå? frågade hon och tittade på mig
- Jag pratade precis med Justins pappa Jeremy, han sa att ni två träffats på en klubb för 15 år sedan och haft ett "one night stand" och att han kunde vara Isabellas pappa, stämmer det?

Oh-o spännande...!
det kommer en del till ikväll då får ni se hur det går :)

// Fredrika

Sorry...

Jag kommer inte hinna bli klar med del 16 ikväll, har massa läxor tills i morgon jag måste göra...
Men den kommer bli riktigt bra och ni får den i morgon, det lovar jag!

// Fredrika 

chapter 15 The choice


Jag berättade att jag skulle flytta till atlanta men att vi skulle träffas jätte ofta.
Lizzie blev väldigt ledsen och sa att jag hade lovat att inte flytta men jag berätta att mamma fått jobb där och att jag blit väldigt arg.
Dom förstod mej.
sen satt vi bara och snacka och drack saft.
_______________________________________________________________________________________________
Isabellas perspektiv:

Nu låg nästan alla våra saker i flytt kartonger och det var kvällen innan flytten.
Jag och mamma satt på golvet i köket lutade mot en vägg och åt pizza direkt från kartongen, vi hade ju packat ner alla våra tallrikar och bestick...

- Hur känns det? frågade mamma och kollade allvarligt på mig
- Vadå med vad, flytten eller? sa jag
- Ja.
- Det är väll okej, det känns i alla fall bättre nu.
- Bra, du jag tänkte att vi kunde ha en liten inflyttningsfest, kanske på nästa lördag då har vi ju bott där i en vecka?
- Visst men vilka ska vi bjuda?
- Jag tänkte fråga några nya kollegor, du kan väll fråga Lizzie och Sara och deras familjer?
- Okej men jag tror jag går och lägger mig nu, är ganska trött...

Jag gick och la mig men innan det så skickade jag sms till Sara och Lizzie att dom kunde komma till mig på lördag nästa vecka, sedan skickade jag ett till Justin där jag skrev vilken adress vi skulle bo på och det visade sig att vi skulle bo bara två kvarter från varandra!

Nästa dag vid tio tiden kom det en massa gubbar från någon flyttfirma och med deras hjälp gick allt ganska fort och klockan ett satt vi i det nya huset med en massa flyttkartonger omkring oss.

En vecka senare

Idag skulle vi ha inflyttnings fest, Lizzie och Sara var redan här för att hjälpa till lite och dom andra skulle komma klockan åtta.
Jag hade åkt till Sandy Springs tre gånger under veckan för att träffa Lizzie och Sara så det kändes rätt okej.
Den nya skolan var verkligen mycket bättre och klassen verkade schyst, speciellt en tjej, Megan och en kille, Dan dom var tvillingar och hade en pappa från Italien så dom hade väldigt mörkbrunt hår.
Jag och Justin hade sms:at väldigt mycket under veckan och nu satt han på planet på väg hem fast flyget var försenat så han visste inte om han skulle vara hemma idag eller i morgon. 

- Ska jag blåsa upp alla ballongerna eller bara några? frågade Sara

-Äh, ta allihop! Lizzie kan du hjälpa mig med girlangerna?

- Okej. sa Sara, Lizzie gick fram till mig och vi hängde upp girlanger i taket.

Jag hade frågat Megan och Dan om dom ville komma och det ville dom så klockan åtta kom dom, mammas kollegor och Lizzie´s och Saras föräldrar.
Vi grillade och jag och mamma fick visa alla runt i huset, vi hade som tur var hunnit packa upp och möblerat i nästan alla rum, jag var väldigt nöjd med mitt rum det var stort och luftigt med en stor säng, eget badrum med dusch och en walk in closet äntligen skulle jag ha plats med alla mina kläder...
Självklart hade jag också med mig sakerna från mitt gammla rum, min byrå, mitt skrivbord och min matta, plus några saker jag och mamma handlat bland annat en lampa, två sackosäckar och en liten soffa.

När festen pågått i några timmar var stämmningen lite väl glad kanske, mammas kollegor verkade vara rätt lättpåverkade men mamma hade inte druckigt något alls, hon sa att hon inte ville riskera att "falla tillbaka"
Vi, alltså jag, Sara, Megan, Lizzie och Dan satt i mitt rum och snackade när Lizzie föreslog att vi skulle gå ut och ta lite luft så det gjorde vi.

- Hur länge har ni känt varandra då? frågade Dan och syftade på Lizzie, Sara och mig

- I evigheter... Ehm hur länge kan det vara, vi var kanske fyra fem år när vi träffades första gången. svarade Sara

- Ja något sådant var det nog. sa Lizzie

Sedan stod vi där och snackade i kanske en kvaret sedan blev det lite för kallt, klockan var ändå halv 11...
Dom verkade komma bra överens allihop och nu gick dom upp till mitt rum för att sätta på någon film, jag kom på att jag glömt mitt glas därute så jag gick tillbaka ut för att hämta det.
När jag kom ut så ropade någon på mig, jag kollade mig runt om och såg en bekant kille stå och vifta med händerna lite längre ner på gatan, jag sprang fram och slängde mig om halsen på Justin.

Efter att vi stått och kramats i en stund la han sina armar runt min midja, drog mig intill sig och kysste mig flera gånger.
När vi tillsist slutade kyssas sa Justin:

- Fan vad jag har saknat dig!
- Jag har saknat dig också, om du bara visste hur mycket känns som att vi inte träffats på flera månader typ...
- Ja absolut! Men kan inte du följa med mig hem nu så kan vi göra något?
- Tyvärr, vi har inflyttnings fest, dessutom är klockan typ 11...  Men vi kan väll träffas i morgon?
- Sure, just det ni har ju nytt hus men vi hörs i morgon då. sa Justin, kramade om mig och gick.
Jag gick tillbaka upp till dom andra, såklart undrade de varför jag tagit så lång tid men jag ville inte berätta om Justin i alla fall inte för Sara och Lizzie dom gillade ju honom så mycket, det kändes fel på något sätt så jag sa att gaset gått sönder.

Justins perspektiv:

Så fort jag och mamma kom hem stack jag till Bella, hon hade skrivit sin adress i ett sms och det var inte så långt ifrån mig så jag sprang hela vägen.

När jag kom till hennes gata så såg jag henne stå utanför sin dörr, hon hämtade visst något, jag ropade på henne och hon sprang fram och slängde sig om halsen på mig...!
Vi stod och kramades en lång stund tillslut stod jag inte ut längre, som jag hade väntat på det här, jag drog henne intill mig och kysste henne om och om igen.

Sedan sa jag att jag saknat henne och hon sa samma sak, vi bestämde att vi skulle ses i morgon och sedan gick jag, hon hade inflyttnings fest så hon kunde inte ses nu som jag hade hoppats på.

När jag kom hem satt mamma i köket och väntade på mig.

- Var har du varit? frågade hon men lät inte sur jag hade ju bara varit borta typ 20 minuter...
- Jag träffade Isabella, dom har ju flyttat hit. sa jag och gjorde i ordnig en macka
- Har dom, vad roligt då har jag ett förslag....

Nu är jag hemma igen så ni får del 15 nu, jag är strax klar med del 16 också så den kommer om en stund tror jag.

// Fredrika 


Chapter 14 The Choice

- Jag hade tänkt vänta med att säga det här tills efter middagen men jag säger det nu istället, jag fick jobbet, vi flyttar till helgen! sa
- Wow, vad kul mamma, men till helgen redan? sa jag det var ju onsdag idag så i så fall var det ju bara typ tre dagar kvar
- Ja, dom sa att dom behövde mig direkt och jag ringde en flyttfirma och dom kunde nnu till helgen så varför inte? sa mamma, hon var verkligen glad det liksom strålade om
- Okej då antar jag att vi får börja packa ner våra saker snart. sa jag, hela flytt grejen kändes faktiskt lite bättre nu det ända jag var orolig över var hur Sara och Lizzie skulle ta det jag hade ju lovat dem att jag inte skulle flytta..
- Ja men först ska vi ut och fira! sa mamma och när jag kollade lite nogrannare på henne såg jag att hon hade en ny klänning och högklackat på sig.
- Ehm okej, men jag måste byta om först. sa jag och gick in på mitt rum.
Väl inne på mitt rum bestämde jag mig för att ringa Sara och säga att vi skulle flytta, Lizzie ville jag vänta lite med det var nog hon som skulle ta det hårdast trodde jag, jag tog telefonen och ringde.
- Hej det är Sara


- Hej Sara det är Bella, det är en sak jag måste säga....
Isabellas Perspektiv:
- Hej Sara det är Bella, det är en sak jag måste säga... Sara avbröt mej snabbt
- Vadå?!
- jo asså ehh mamma har fått ett jobb i atlanta och vi ska flytta ditt till helgen.
- Men.... jag trodde inte ni skulle flytta. jag hörde att Sara var ledsen hennes röst lät nästan lite gråt färdig ut.
- men vi kan väl fortfarande träffas? frågade Sara
- klart vi ska. vi ska träffas varje kväll! jag kanske överdrev lite men jag skulle göra Sara lite gladare.
- men kan vi kanske träffas i morgon efter skolan? frågade Sara faktiskt lätt hon lite gladare
- javisst men vi ses i morgon, puss hejdå!!
- puss, hej.
Jag stängde av och la telefonen på sängen.
Jag väntade en stund men sen ringde jag Lizzie hon var också tvungen att veta fast hon skulle ta det hårdare.
Men jag visste inte hur hon skulle reagera och vad jag skulle säga.
- Hej det är Lizzie! hördes det i telefonen jag blev stum jag visste inte fall hon skulle bli arg.
- Hallå vem är det?
- Hej Lizzie det är Bella
- Hej Bella!! Lizzie var väldigt glad nästan lite underligt glad men jag visste att hon skulle vara glad fall jag  berättade så jag sa inte riktigt det jag skulle säga.
- värst vad du var glad då Lizzie, har det hänt nåt roligt?
- nä men jag såg en interview med Justin Bieber och han sa att han kommer hem till Atlanta om typ 1-2 veckor och tänk så skulle du bot där nu då kanske du hade kunnat träffa han det är sååååååå coolt, fast du ska ju inte flytta till atlant, du ville väl hellre stanna med mej och Sara eller?
- jo det klart men...
- Bra. jag måste sticka nu men vi ses i morgon i skolan hejdå!!
Nu hade jag bara fått mer problem men jag fick lösa det i morgon för nu skulle jag  och mamma ut och äta på restaurang jag kläde på mig och sminkade mej lite mer sen gick jag ut till mamma som stod i hallen klar att gå.
Justins Perspektiv:
Min konsert gick bra fansen var lika galna i mig som vanligt och jag var trött.
Men det kändes som jag saknade Bella jätte mycket så jag ringde henne.
- Hej det Bella.
- Hej det är Justin!:) har du tid och prata?
- Hej Justin! jag hörde att hon blev glad och överraskad.
- jo asså mamma och jag ska ut och äta nu och "fira" att vi ska flytta till atlanta.
- Vad kul det har du inte berättat!!
- nä jag vet men vi visste inte först men ja...
- men då kan vi väl träffas hos nån när jag kommer hem från Europa!!:)
- Ja!:) men jag måste lägga på nu men vi hörs!
- ja puss hejdå!
Jag blev faktiskt väldigt glad när jag fick veta att Bella skulle flytta till atlanta, då kunde vi liksom träffas ganska ofta:)
Isabellas perspektiv:
Jag vaknade ganska sent så jag fick lite bråttom till skolan.
Skoldagen var väl som vanligt men jag mådde dåligt för flyttenn och allt sånt.
Jag pratade med Lizzie och sa att vi skulle mötas halv fyra på ett kafé och Sara ska också vara där jag behövde verkligen snacka.
Jag berättade att jag skulle flytta till atlanta men att vi skulle träffas jätte ofta.
Lizzie blev väldigt ledsen och sa att jag hade lovat att inte flytta men jag berätta att mamma fått jobb där och att jag blit väldigt arg.
Dom förstod mej.
sen satt vi bara och snacka och drack saft.
_______________________________________________________________________________________________
det kanske inte sluta så spännande men nästa kapitel kommer det hända grejor när hon flyttar till atlanta:)

KOMMENTERA!!      Kapitel 15 kommer antingen ut i kväll eller i morgon:)!

//Maria

svar på kommentar

Sara :) om chapter 13 The choice:
bajs på dig :( ska bårde du och "maya" bort i helgen då kmr jag ju inte ens läsa en :( ni sviker mig :( skojja <3


Ja tyvärr ska båda bort men jag tror att Maria skriver någon del här.
Men jag kan tipsa om flera andra bra Justin Bieber novellbloggar här kommer några:

http://bieberdream.blogg.se/
http://mybieberstory.blogg.se/
http://justindrewbeebs.blogg.se/
http://bieberbook.blogg.se/
http://justinbstories.blogg.se/
http://meheartjustin.blogg.se/


//Fredrika

Inlägg på gång!

som sakt så ska Fredrika bort i helgen men jag (maria) stannar hemma och skriver. håller på med kapitel fjorton nu men kommer antagligen ut i morgon:D hoppas ni inteblir ledsna att det inte kommer ut kapitel 14!!
chapter 13 The choice

När jag skulle byta om till scenkläderna upptäckte jag att min mobil fattades, skit jag måste ha tappat den medans vi sprang, förmodligen låg den kvar därute, helt krossad någon av alla springande fans måste ju ha trampat på den...
Jag hann inte tänka mer på det för Marie, hon i crewet aom var ansvarig för att alla människor var på rätt plats vid rätt tid kom och hämtade mig jag skulle börja konserten om mindre än 10 minuter.

Justins perspektiv:

Konserten gick bra och efteråt var jag helt slut så vi åkte direkt till hotellet och beställde upp mat till rummet, i morgon skulle vi åka till Italien.
När jag vaknade nästa morgon kom jag plötsligt på att jag fortfarande inte hört av mig till Bella eftersom att jag blivit av med mobilen...
Så jag loggade in på twitter och skickade ett dm till henne: " Hej sötste <3 Förlåt för att jag inte hört av mig till dig, men jag har INTE glömt dig om du trodde det... vi kom till Tyskland mitt i natten sedan sov jag nästan hela dagen idag och när jag vaknade och skulle till arenan blev jag av med min mobil, hoppas du har det bra, det har jag fast längtar efter dig! <3 ;) "


Jag twittrade lite och sedan började jag packa, planet vi skulle ta till Italien gick vid ett.

Isabellas perspektiv:

När jag vaknade hade jag fortfarande inte hört något från Justin, hoppas det inte hänt något bara, men då hade det nog stått på någon rubrik.
Jag startade datorn för att kolla upp om Justin var i Tyskland och att han var okej, när jag skulle logga in på twitter så funkade det inte, jag kom på att jag bytt lösenord i går kväll och nu kunde jag verkligen inte komma ihåg vad det var.
Vi hade sovmorgon till nio idag men när jag suttit i en halvtimme och försökt komma ihåg mitt lösenord var jag så illa tvungen att ge upp...
Mamma hade lagat pannkakor till frukost, lite som kompensation för att hon kom hem när jag somnat i går kväll tror jag.
- God morgon gumman! Sovit gott? sa mamma och la upp två pannkakor på en tallrik till mig.
- Ja, har jag väll men var var du i går kväll? sa jag lite surt, hon skulle inte tro att allt var frid och fröjd på grund av några ynka pannkakor...!
- Ehm, jag var på en jobbintervju.
- Så sent...? sa jag
- Ja, den var i Atlanta och det tog ett tag tills jag hittade en taxi hem... sa mamma och det syntes att hon skämdes lite
- Men du lovade ju att inte söka något jobb där förens vi bestämt om vi ska flytta eller inte! skrek jag
- Ta det lugnt, det är ju inte säkert att jag får det eller hur? Dessutom tycker jag faktiskt att vi borde flytta och som vuxen kan jag ta det beslutet! sa mamma, åhh jag blev galen detta var såå typiskt henne...
- Vem är det som varit den vuxna det senate året då, du eller jag!? skrek jag till henne
- Säg inte så! Du vet lika väl som jag att jag varit en usel mamma det senate året men som sagt så vet jag redan det och nu har jag ju bättrat mig så du behöver ju inte påminna mig om det hela tiden....
- Okej förlåt, men jag är faktiskt 15 år och det är väldigt taskigt av dig att ta ett sådant stort beslut helt ovan för huvudet på mig! Kan du inte söka ett jobb här istället?
- Jag vet hur gammal du är, men jag tror att vi båda eller i alla fall jag skulle må bra av en nystart någon annan stans och i Atlanta har inte någon av arbetgivarna sett mig berusad i affären eller hur!? sa mamma och jag såg hur hon verkligen mådde dåligt av att tänka på tiden som varit.
- Okej, jag tycker inte att det är någon bra idé men får du jobbet så flyttar vi, men då vill jag ha ett eget större rum än det jag har nu och senare ute tider så att jag kan träffa Lizzie och Sara på kvällarna.
- Det får du, men du inser att du måste byta skola också va?
- Ja men den kan ju inte precis bli sämre!
Skolan jag går på nu är rätt ökänd när det gäller lärarna, dom är inte så pedagogiska kan man säga vissa av dem har nog likadana lektioner med oss som dom haft med sina gammla elever ända tillbaka till 70-talet...
- Vad bra, dom ska ringa mig i morgon om jag får jobbet. sa mamma och tog upp dagens tidnig och började bläddra i den.
Jag åt mina pannkakor och kastade ett öga på klockan, shit den var kvart i nio och jag satt i pyamas!
Efter att ha gjort mig i ordning på fem minuter sprang jag till skolan.
Inte heller den här dagen hörde jag av något från Justin, nu var jag nästan helt säker på att han hade glömt mig eller inte brydde sig om mig, jag hade skickat tre sms men inte fått något svar så jag ville inte skicka några fler.
Efter middagen, mamma hade ansträngt sig extra mycket nu också hon hade lagat någon avanserad gryta med hasselbacks potatis till, så satte jag mig vid datorn och försökte logga in på twitter igen.
Jag satt i tio minuter utan att komma på lösenordet, tillslut gav jag upp och la mig ner på golvet då såg jag en liten lapp som låg under mitt skrivbord, jag tog upp den och läste:
" Nytt twitter lösen: imissjustin"

Så typiskt mig att komma på ett sådant lösenord tänkte jag.
Jag satte mig vid datorn igen och skrev in imissjustin och mycket riktigt så fungerade det.
Jag hade ett nytt dm från @justinbieber jag läste:
Hej sötste <3 Förlåt för att jag inte hört av mig till dig, men jag har INTE glömt dig om du trodde det... vi kom till Tyskland mitt i natten sedan sov jag nästan hela dagen idag och när jag vaknade och skulle till arenan blev jag av med min mobil, hoppas du har det bra, det har jag fast längtar efter dig! <3 ;) "


Det var från i morse, när jag läst det kändes det som att en sten lyftes bort från mitt hjärta, han hade inte glömt mig!
Han skrev att han längtade efter mig!
Jag svarade snabbt:
"Det är lugnt, jag har det väll bra vi ska förmodligen flytta till Atlanta om mamma får ett jobb hon sökt där, men när du får en ny mobil har du samma nummer då? <3"

Efter ett tag svarade han:
"Vad bra om ni flyttar då kan vi ju tyräffas oftare när jag är hemma, jag har precis köpt en ny mobil men har samma nummer såg sms:en du skickat nu, vi är i Italien nu och bara så du vet har jag en överraskning till dig när jag kommer hem <3"

Jag svarade och skrev sedan att jag skulle sova så jag stängde av datorn och la mig i sängen, efter en stund somnade jag och drömde att jag och mamma flyttade till Atlanta och jag sprang runt och letade efter Justin i varenda hus men hittade honom aldrig.
Jag vaknade helt kallsvettig precis när jag drömde att pappa stod i hallen i ett av husen och sa att han inte var död utan alltid bott här, jag gick upp åt frukost gjorde mig i ordning och gick till skolan.
När jag kom hem vid 7 tiden efter att ha träffat Sara och Lizzie så stod mamma i hallen och väntade på mig, hon såg väldigt glad ut.
- Jag hade tänkt vänta med att säga det här tills efter middagen men jag säger det nu istället, jag fick jobbet, vi flyttar till helgen! sa hon
- Wow, vad kul mamma, men till helgen redan? sa jag det var ju onsdag idag så i så fall var det ju bara typ tre dagar kvar
- Ja, dom sa att dom behövde mig direkt och jag ringde en flyttfirma och dom kunde nnu till helgen så varför inte? sa mamma, hon var verkligen glad det liksom strålade om henne
- Okej då antar jag att vi får börja packa ner våra saker snart. sa jag, hela flytt grejen kändes faktiskt lite bättre nu det ända jag var orolig över var hur Sara och Lizzie skulle ta det jag hade ju lovat dem att jag inte skulle flytta...
- Ja men först ska vi ut och fira! sa mamma och när jag kollade lite nogrannare på henne såg jag att hon hade en ny klänning och högklackat på sig.
- Ehm okej, men jag måste byta om först. sa jag och gick in på mitt rum.
Väl inne på mitt rum bestämde jag mig för att ringa Sara och säga att vi skulle flytta, Lizzie ville jag vänta lite med det var nog hon som skulle ta det hårdast trodde jag, jag tog telefonen och ringde.
- Hej det är Sara

- Hej Sara det är Bella, det är en sak jag måste säga....

Undrar hur dom reagerar på flytten...
Jag ska till min kompis landställe till helgen (hon som har bloggen bieberwishes vi har länkat till den här uppe) och där finns nästan aldrig internet så det blir väldigt dålig eller ingen uppdatering alls av mig den här helgen :(
Men ni fick iaf en lång del nu :)
// Fredrika

Mysko...

I förra inlägget kom det med en massa mysko punkter längst till vänster, hoppas ni kan ignorera dom...!

chapter 12 The choice

Sedan kom Justins och Patties flyg och dom gick ombord, bara några sekunder efter att jag sett Justins ryggtavla försvinna plingade det till i min mobil.
Jag tog upp den och kollade, ett sms från "Justindenabsolutbästa" det var han själv som valt namn...
så här stod det: " Hej sötaste, saknar dej redan längtar tills vi ska ses<3 " och även om det bara var ett sms så blev jag alldelles varm inombords av att läsa det...

Isabellas perspektiv:

Jag svarade på Justins sms : " Aww, desamma <3 "
Mitt och mammas plan kom strax efter Justins och Patties, efter några timmar, runt 6 var vi hemma i lägenheten i Sandy springs igen.
.
Jag höll på att packa upp när jag kom på att jag lovat att höra av mig till Lizzie och Sara så fort jag kommit hem så jag ringde upp Lizzie
.
- Hallå det är Lizzie
.
- Hej det är jag, Bella
.
- Åh, hej är du hemma?
.
-Ja, kan vi intre träffas på något café typ snart, med Sara också?
.
- Jo vi måste ju få veta allt om Karibien, jag är ändå med Sara nu, ska vi säga starbucks om en halvtimme?

- Det blir bra ses då!
.
- Ja ses!
.
Vi la på och jag gick bort till mamma som stod i sitt sovrum och packade upp.
- Du, är det okej om jag träffar Sara och Lizzie nu? frågade jag mamma
- Men skulle det inte vara rätt skönt att bara vara hemma nu, vi har ju flängt runt hela dagen...?
.
- Nej, snääälla? Jag har ju inte träffat dom på två veckor ju!
.
- Jaja, men du får va hemma senast nio.
.
- Okej, tack så jätte mycket! sa jag och kramade mamma
.
Sedan insåg jag att jag hade rätt bråttom, jag kände mig rätt ofräsch efter allt bad i havet trots att jag duschat där så jag tog en snabb dusch, bytte kläder sminkade mig lite lätt, och gick sedan mot starbucks, det ligger bara tio minuter från vår lägenhet om man går snabbt.
.
Dom stod redan utanför och väntade när jag kom, vi kramades och gick sedan in tillsamans.
Efter att ha beställt och satt oss vid vårt bord där vi alltid brukade sitta, längst in i ett hörn liksom lite avskilt så började dom bombadera mig med frågor om semestern.
.
- Asså du måste berätta hur du har haft det! sa Sara och tittade uppfordrande på mig.
.
- Ja, du fattar inte hur mycket vi tänkt på dig när vi gått runt i skolan och haft tråkiga lektioner som vanligt... sa Lizzie
.
- Haha okej vad vill ni veta? frågade jag och dom såg ut som att jag var dum eller något.
.
- Allt, såklart!!! sa dom båda
.
- Ehh ja, det var väll som vilken semester som helst, mycket sol och bad det var väldigt varmt minst 30 grader varje dag tror jag.
.
- Åhh, fy vad skönt men vilka var den andra familjen ni var där med? frågade Lizzie
Först tänkte jag bara säga " Justin och Pattie hette dom, det var Justin Bieber ni vet" men sedan gjorde jag inte det, varför vet jag inte riktigt det kändes som att jag ville ha det för mig själv liksom... så jag sa:
.
- Äh, det var en vanlig familj precis som vilken som helst, vi lärde inte känna varandra så bra faktiskt kommer knappt i håg vad dom heter...
.
- Okej, synd. sa Sara och drack små små snabba klunkare av sitt kaffe som bestod av hälften mjölk en fjärdedel socker och resten kaffe, hon ville verkligen gilla det...
.
.
Vi satt där inne i nästan tre timmar, vi fortsatte prata om min semseter i ett tag men jag nämde inte att det var Justin Bieber vi varit där med.
Sedan pratade vi om allt mellan himmel och jord som vanligt, det hade visst börjat en ny kille i klassen som Lizzie gillade, sedan skulle alla hem  och eftersom att det var söndag så skulle vi ju till skolan i morgon...
.
Nästa morgon vaknade jag halv 7 av mitt alarm, fan det skulle verkligen kännas konstigt att gå till skolan var ju två veckor sedan sist.
Men jag gick i alla fall upp, gjorde mig i ordning och åt frukost, mamma låg fortfarande och sov och jag ville inte väcka henne så när klockan var 8 smög jag försiktigt ut ur lägenheten.
Hela skoldagen kändes rätt seg, vi börjar 8.20 och slutar 16.00 på måndagar så det är en rätt lång dag, den nya killen såg väll helt okej ut han var verkligen inte lika snygg som Lizzie sagt men, helt okej.
Jag gick runt och höll ett krampaktigt tag om min mobil hela dagen, jag hade inte fått något mer sms från Justin och väntade på det.
Jag fick inget sms från honom på hela dagen.
.
Efter skolan var jag tvungen att gå hem och göra läxor direkt eftersom att jag varit bortrest så hade jag ganska mycket att ta igen, mamma var inte hemma som jag trodde att hon skulle vara så jag gjorde middag själv, åt och satte mig vid datan efter ett tag tröttnade jag och gick ochh la mig fast klockan bara var nio.
Jag somnade med mobilen vid min sida, jag ville ju inte missa om jag fick sms...
.
Justins perspektiv:
.
Jag och mamma hade landat på flygplatsen i Tyskland mitt i natten, Scooter, Kenny och några till från crewet var där och mötte oss och vi åkte till hotellet.
Nästa dag hade jag en konsert vid 6 på kvällen så jag tillbringade hela dagen med att ligga på hotelrummet och sova, varken jag eller mamma hade kunnat sova så mycket på flyget...
.
Halv fem väckte mamma mig, vi skulle åka till arenan där konserten skulle vara, när vi satt i bilen på väg dit kom jag på att jag inte hört av mig till Bella, fan nu kanske hon trodde att ja inte brydde mig om henne...
Så jag började skriva ett långt sms till henne, när vi stannade utanför arenan höll jag fortfarande på att skriva jag släppte inte mobilen med blicken förens Kenny puttade till mig i sidan.
.
- Du släpp den där och var beredd på att springa! sa han
.
- Va, varför? jag kollade runt mig och då fattade jag, det var fans exakt överallt och dom sprang mot mig och Kenny
.
- När jag säger tre, okej? sa Kenny och började räkna ner, på tre började vi springa mot ingången efter några sekunder var vi inne i arenan med fansen bakom oss, på andra sidan dörren.
.
När jag skulle byta om till scenkläderna upptäckte jag att min mobil fattades, skit jag måste ha tappat den medans vi sprang, förmodligen låg den kvar därute, helt krossad någon av alla springande fans måste ju ha trampat på den...
Jag hann inte tänka mer på det för Marie, hon i crewet aom var ansvarig för att alla människor var på rätt plats vid rätt tid kom och hämtade mig jag skulle börja konserten om mindre än 10 minuter.

Mår lite bättre nu så här fick ni del 12, del 13 får ni förmodligen senare i eftremiddag eller i kväll :)
Vad tycker ni om den? Det kommer mycket mer drama sedan...!   Kommentera :D
// Fredrika

Sjuk... :(

Jag hade tänkt att skriva del 12 idag men jag är sjuk och har as ont i huvudet så kan knappt skriva något alls...
Kanske så skriver Maria den, men jag ska vara hemma från skolan i morgon så om jag mår lite bättre så kommer det en kanske två delar då :)
Bara för jag älskar hans leende... <3
// Fredrika

chapter 11 The choice

Nästa dag var jag ju "frisk" igen så jag och Justin gick ner till havet och badade sedan låg vi lite vid poolen och slappade och så var dom andra dagarna i stort sett också...
Nu var det den sista eftermiddagen på ön, i morgon vid lunch tid skulle vi åka hem igen.
Jag och Justin hade bestämt att vi skulle laga middagen i kväll så nu stod vi i köket och förberedde lite, plötsligt sa Justin:
- Du Bella jag fick ett sms från min manager Scooter idag...

Isabellas perspektiv:

- Vadå då? frågade jag och kollade på Justin, han såg ganska så allvarlig ut
- Ehh, jo han sa att jag ska ut på turné i lite mer än två veckor direkt efter den här semestern...
Va, då kommer vi ju inte kunna träffas förens om typ as länge tänkte jag, nu kommer han garanterat glömma bort mig vad han än säger.
- Ojdå, då kommer vi ju inte träffas på ganska länge ju. sa jag, jag skippade delen om att jag trodde att han skulle glömma mig, jag visste ju redan vad han skulle svara.
- Jag vet, hatar det men jag har ju varit ledig i snart tre veckor och jag har ju faktiskt mina fans att tänka på också även om jag hälst av allt skulle vilja stoppa tiden och stanna här med dig! Jag såg att han verkligen menade det han sa och även om det gjorde mig ledsen så förstod jag.
- Jag förstår, men vi får träffas direkt när du kommer hem, förresten vart är det du ska? frågade jag och gick bort till Justin som gått och ställt sig vid spisen och börjat fräsa upp lite lök.
- Ja, självklart måset vi det! Det är några länder i Europa, Tyskland, Italien, Frankrike och Spanien. Svarade Justin
- Okej, men nu borde jag nog fokusera lite mer på  middagen om det ska bli någon...! sa jag och tog fram köttfärs ur kylen som jag formade till biffar.
Vi gjorde klart middagen, köttfärs biffar med lök, potatisklyftor och sallad. Sedan ropade vi till mamma och Pattie som satt på trädäcket och solade att maten var klar, jag tror att dom båda jobbade på en "sista minuten bränna"...
Vi åt och pratade lite om hur semestern varit, alla var nog lite vemodiga över att vi skulle hem i morgon men sista kvällen var ändå riktigt trevlig!
Efter maten ville Pattie och mamma ta en promenad så jag och Justin hade huset för oss själva för i alla fall en timme.
Justins perspektiv:

Mamma och Mia gick ut på en promenad så jag föreslog att jag och Bella skulle kolla på en film, jag hade ju med mig ganska många med hade inte hunnit kolla på nästan några av dem...
Vi bestämde oss för att se en skräck film friday the 13th men när vi satt in filmen började dvd-spelaren låta konstigt.
- Den är nog sönder tror jag, sa Bella och tog ut filmen, ska vi kolla på den någon annan stans?
- Ja visst, har du en dvd i ditt sovrum eller? Frågade jag
- Nej, har du? sa hon, det hade jag men det skulle bli rätt pinsamt om vi skulle kolla i mitt sovrum jag hade inte brytt mig om att lägga tillbaka något jag tagit ur väskan jag brukade inte göra det på semestrar så nu låg det saker över hela mitt golv...
- Öhh, ja det har jag nog men det är rätt så stökigt så vi kanske ska göra något annat...? sa jag lite tveksamt
- Äh, skit samma, du skulle se mitt rum där hemma! sa Bella och började gå mot mitt sovrum
Jag är rätt snabb så jag sprang förbi henne in i mitt rum och började ösa in saker i en garderob som jag inte ens öppnatt, när Bella kom in så var i alla fall golvet fritt från saker...
- Du hade ju inte alls så stökigt! sa hon och gick fram till dvd:n och satte in skivan
Vi satte oss på min säng och började kolla, Bella verkade tycka att den var ganska läskig för då och då borrade hon in sitt huvud mot mitt bröst, men det var ju inte något problem precis jag började stryka henne över håret igen men den här gången somnade hon inte utan satte sig upp lite mer och kysste mig, hennes läppar var precis lagom fuktiga och mjuka, jag trodde jag skulle dö, jag gillade verkligen henne väldigt mycket...!
Efter ett tag så slutade vi kyssas och Bella reste sig upp.
- Har du någon tjocktröja som jag kan få låna? frågade hon
- Ja, det har jag säkert kolla i garderoben därborta. sa jag och pekade mot garderoben, shit precis när hon öppnade kom jag på att ja bara proppat in massa saker där...
Självklar så trillade alla saker ner rakt på Bella som liksom begravdes under en massa kläder och andra grejer.
- Ojdå, är du okej? sa jag och gick bort till henne och tog bort en tröja som lagt sig på hennes huvud.
- Jadå, så det var därför det inte var så stökigt eller, haha du är konstigt du... sa Bella och skrattade lite
- Kanske, men inte konstigare än dig! svarade jag och puttade ner henne på klädhögen under oss sedan lutade jag mig över henne och kysste henne, hon tog tag om min nacke och kysste mig tillbaka, just då hörde vi mamma och Mia komma tillbaka.
- Ehm, vi kanske borde resa oss? sa Bella och puttade bort mig lite försiktigt
Vi gick ut till mamma och Mia och åt lite kakor i köket med dom sedan gick alla in till sig.
Isabellas perspektiv:

Jag vaknade klockan åtta av att mamma skakade mig.
- Gumman, det är dags att gå upp! Vi måste hinna packa planet går om fem timmar...
- Jaja, sa jag och satte mig sömnigt upp i sängen.
Sedan åt vi frukost och packade.
När vi stod på trappan framför huset fick jag en klump i halsen, det kändes väldigt sorgligt att åka härifrån...
Vi gick tillsammans alla fyra till flygplatsen men vi skulle med olika flyg, Justin och Pattie skulle direkt till Tyskland medans vi skulle till Atlanta för att sedan åka vidare med taxi till Sandy Springs.
Pattie och mamma stod några meter från oss och pratade och kramadea om vartannat, dom hade nog också kommit varandra ganska nära.
Jag  och Justin kramade om varandra men ville inte göra något mer när mamma och Pattie stod så nära, sedan lovade vi varandra igen att hålla kontakten tills vi skulle träffas.
Fast precis som förut så tvivlade jag lite på att han skulle komma ihåg mig eller i alla fall på om han skulle gilla mig lika mycket.
Sedan kom Justins och Patties flyg och dom gick ombord, bara några sekunder efter att jag sett Justins ryggtavla försvinna plingade det till i min mobil.
Jag tog upp den och kollade, ett sms från "Justindenabsolutbästa" det var han själv som valt namn...
så här stod det: " Hej sötaste, saknar dej redan längtar tills vi ska ses<3 " och även om det bara var ett sms så blev jag alldelles varm inombords av att läsa det...
____________________________________________________________________________________________________
Vad tycker ni? Tror ni att dom kommer hålla kontakten som dom lovat eller kommer någon av dom hitta en annan bara jag & Maria vet ;)
// Fredrika

chapter 10 The choice

Jag vet inte var jag fick orden ifrån, de bara kom till mig så jag sa allt precis som jag kände och drog sedan efter andan för att se hans reaktion.
Justin bara stod still och nickade, sedan sa han något liknande som jag sagt, tog mig i handen och vi gick in i huset till mamma och Pattie.
Dom satt i köket med varsin använd tallrik framfär sig.
- Värst vad ni ser ut att ha haft trevligt då, sa Pattie och kollade på våra händer som fortfarande höll i varandra, förstår ni inte att vi suttit här och varigt oroliga...
- Klockan är faktiskt tio! La mamma till och kollade förebrående på mig, det är alldeles mörkt ute och gud vet vad som skulle kunnat hända, ni kunde ha drunknat eller något...!
Ignorera personen i bakgrunden (dom e ju själva på ön)
Justins perspektiv:

När vi kom in i köket satt mamma och Mia där och såg inte glada ut...
- Värst vad ni ser ut att ha haft trevligt då, sa mamma och jag såg hur hon sneglade ner på våra händer, förstår ni inte att vi suttit här och varit oroliga...
- Klockan är faktiskt tio! Det är alldeles mörkt ute och gud vet vad som skulle kunnat hända, ni kunde ha drunknat eller något...! Sa Mia och blängde på oss
- Men mamma, nu drunknade vi ju inte, eller hur? Dessutom hade vi faktiskt en anledning! sa Bella lite argt till sin mamma.
- Okej, vilken andlening då? svarade Mia och ställde in sin och mammas tallrikar i diskmaskinen
- Det hände något med båten, så vi fick lämna kvar den några km bort och gå tillbaka... sa jag
- Vänta lite här, lämnade ni båten mitt ute i ingenstans!? sa mamma surt, verkade som att både mamma och Mia bestämt sig för att vara sura på oss idag
-  Inte mitt ute på öppet hav så klart men en bit ut, ja, sa jag, men jag ersätter den såklart till rese-företaget!
- Men då är det väll ute ur världen, eller hur? sa Mia, nu går i alla fall jag och lägger mig, godnatt! Hon gick upp för trappan där hennes och Bellas sovrum låg.
- Vill ni kanske se en film...? Frågade mamma.
- Ja det skulle vara mysigt. sa Isabella,vad ska vi se?
- Kan vi inte se titanic, var verkligen evigheter sedan jag såg den... sa jag och gick bort till min stora väska och började rota runt, jag hade tagit med mig ganska så många filmer och trodde att titanic var en av dom.
- Okej, var faktiskt rätt länge sedan jag såg den också. sa Bella
- Jag kollar om det finns lite popcorn eller så. sa mamma och började rota i köksskåpen
Efter ett tag hittade jag titanic, mamma poppade popcorn, vi satte oss i soffan, mamma mellan oss typiskt henne... och började kolla på filmen.
När unge fär halva filmen gått sa mamma att hon var trött så hon gick och la sig hon också.
När mamam gått så flyttade jag mig lite närmare Bella, jag såg att det rullade tårar längs med hennes kinder så jag torkade bort dom med handen och frågade vad det var.
- Äh inget det är bara filmen, gråter varje gång jag ser den den är så himla sorglig... hon skrattade lite åt sig själv och sa - Jag vet faktsikt inte en ända gång jag sett den här filmen utan att gråta. sedan tittade hon på mig och såg plötsligt lite ledsen ut igen.
- Är du okej? frågade jag och la min arm om hennes axlar.
- Ja jag bara tänkte, på hur det ska bli med oss och så sedan, jag menar det är klart att du inte kommer att komma i håg mig även om du säger det... Hur många tjejer träffar inte du varje dag liksom och...
och jag vet inte hur jag skulle klara mig då...!
- Jag trodde vi redan bestämt det, vi håller kontakten och träffas så ofta vi kan. Jag måste erkänna att jag faktiskt blev lite sårad när hon sa så, litade hon inte på mig eller?
- Okej, lova det förresten jag har inte ditt nummer än... sa Bella och såg lite gladare ut
- Mm jag lovar, såklart! Jag tog upp min mobil och vi bytte nummer.
I slutet av filmen tyckte Bella att det var så sorgligt att hon inte ville se så hon lutade huvudet mot mitt bröst, jag strök henne över håret och tillslut så somnade hon så.
Hon var så söt när hon sov, jag ville inte väcka henne så jag bar upp henne till hennes sovrum och la henne försiktigt ner på sängen och drog en filt över.
Sedan gick jag också ner och la mig.
Isabellas perspektiv:
Jag vaknade av att det var alldeles varmt och klibbigt, jag satte mig upp i sängen, jag hade vanliga kläder på mig och en varm filt över mig, måste varit mamma eller Justin som burit upp mig efter filmen jag brukade ofta somna till långa filmer, just det mamma hade gått och lagt sig tidigt då var det alltså Justin som burit upp mig, hoppas han inte tyckt att jag var för tung...!
Efterso att jag var så varm så tog jag en dusch och gick sedan ner för att äta frukost, ingen annan än jag var vaken så jag gjorde i ordning en macka och tog ett glas juice med mig ut på soldäcket, det var nog 30 grader redan trorts att klockan bara var halv nio.
Efter en stund kom mamma också ut och satte sig i en solstol bredvid mig.
- Den här semestern har varit ganska lyckad hittills va? frågade mamma mig och tog ett bett av sin macka
- Ja verkligen, det var tur att du bokade den! svarade jag.
- Mm, du och Justin verkar ju komma bra överens i alla fall... du gillar honom lite va? sa mamma och kollade så där finurligt på mig.
- Ehm, alltså han är ju väldigt snäll och så, ja jag gillar honom men snälla det skulle bli så pinsamt om du sa det till Pattie, så gör inte det.
- Vad ska du inte säga till mig? Sa Pattie, hon hade kommit ut precis när jag sa " om du sa det till Pattie, så gör inte det"
- Ehh bara att hon tror att hon är lite sjuk så hon villl inte följa med på utflykten idag. Sa mamma, snygg räddning i och för sig men nu var ju jag tvungen att stanna hemma...
- Jaha okej det var ju synd men om du känner dig dålig är det klart du inte ska följa med. sa Pattie, mamma mimade ett förlåt till mig och sedan gick jag tillbaka in i köket.
Toppen nu skulle jag vara tvungen att stanna här hela dagen... då kom Justin, jag såg nog ganska sur ut för han frågade vad det var.
- Inget jag ska bara inte följa med på utflykten idag, jag kände att om nu mamma sagt en liten vit lögn så var det lika bra att jag fortsatte, jag känner mig lite dålig så jag stannar här och tar det lugnt.
- Synd, kommer inte bli lika kul utan dig, men jag kanske kan stanna här om du vill?
- Nej det är lugnt, följ du med vi ses ju ikväll. sa jag
-  Okej men vila upp dig ordentligt nu, det är ju bara några dagar kvar och dom  måste vi ta till vara på. sa Justin och pussade min panna sedan gick han också ut på soldäcket och jag gick upp till mitt sovrum.
Resten av dagen var faktiskt helt okej, jag badade lite i poolen och läste på kvällen när dom andra kom tillbaka så åt vi middag tillsamans.
Senare på kvällen när mamma och jag var själva så bad hon om ursäkt för att inte jag kunnat följa med på deras utflykt.
Nästa dag var jag ju "frisk" igen så jag och Justin gick ner till havet och badade sedan låg vi lite vid poolen och slappade och så var dom andra dagarna i stort sett också...
Nu var det den sista eftermiddagen på ön, i morgon vid lunch tid skulle vi åka hem igen.
Jag och Justin hade bestämt att vi skulle laga middagen i kväll så nu stod vi i köket och förberedde lite, plötsligt sa Justin:
- Du Bella jag fick ett sms från min manager Scooter idag...
____________________________________________________________________________________________________
Vad stod det i sms:et...? Ni får se i morgon!      Kommentera!!! :D
// Fredrika

chapter 9 The choice

Jag lutade mig lite över henne för att kolla om hon var okej, just som jag gjorde det försökte hon dra ner mig igen men den här gången höll jag emot så jag kom bara ner en bit, nu var jag väldigt nära hennes ansikte och hon var väldigt söt, speciellt nu när hennes hår och ja hela hon var helt blöt...
Utan att jag tänkte på det så förde jag mitt ansikte närmare hennes och kysste hennes läppar, först var jag lite spänd, tänk om hon skulle putta bort mig...! Men det gjorde hon inte, tvärtom så besvarade hon kyssen.
Isabellas perspektiv:
I ena sekunden försökte jag dra ner Justin under vattnet och i den andra så kysste han mig eller jag honom eller både och jag vet faktiskt inte riktigt själv vad som hände men jag vet att det kändes väldigt bra inom mig, som att mitt undermedvetna hade längtat efter det här eller något.
Efter kyssen lutade sig Justin tillbaka och kollade på mig.
- Oj, hoppas det där var okej. sa han och såg lite generad ut
- Ja det var det, faktiskt mer än okej. svarade jag och reste mig upp sedan sträckte jag ut min hand till Justin som också reste sig upp.
Jag släppte inte hans hand medans vi gick och jag kände mig faktiskt lite stolt över att jag sagt att det var "mer än okej" jag var inte direkt typen som brukade säga sådant och jag såg hur glad JUstin blev när jag sagt det.
Efter en stund såg vi huset ganska tydligt, kändes nästan lite sorgligt att vi snart var framme det var så mysigt att gå här med Justin sedan kom jag att tänka på båten, vi hade ju bara lämnat den...
- Du, hur ska vi göra med båten, ska vi gå tillbaka i morgon och försöka ta med den tillbaka, vad ska vi säga till mamma och Pattie liksom...? Frågade jag Justin
- Ehm vi kan nog lämna den därjag menar skulle du hitta tillbaka till den?
- Det skulle jag nog inte men den är väll ändå värd ganska så mycket...
- Jo det har du rätt i men det är inte precis ett problem, jag kan ersätta rese-företaget med pengar eller en ny båt  om dom vill. Sa Justin och flinade lite, jag hade faktiskt glömmt bort att han har så mycket pengar och så, här på ön kändes han så vanlig på något sett, fast positivt "vanlig" då.
Sedan gick vi resten av biten fram till huset under tystnad, jag funderade på hur det skulle vara mellan Justin och mig nu, jag menar vi kysste ju faktiskt varandra... jag tror att Justin tänkte på ungefär samma sak för när vi stod på trappan till huset sa han:
- Du, jag hoppas verkligen att den där kyssen inte gör så att något blir spänt eller så mellan oss, jag gillar verkligen att vara med dig och ja jag gillar dig... När Justin sa det fladdrade det liksom till i magen och jag kände hur mina kinder hettade till.
Jag kollade på Justin han såg lite förväntansfull ut, som att han verkligen undrade vad jag skulle svara, då fick jag en plötslig inpuls- jag tog ett steg närmare honom och kysste honom, lite längre och mer passionerat den här gången. Efter ett tag kom jag på att Pattie eller mamma kunde se oss så jag släppte Justin, han kollade med stora ögon på mig och sa
- Öhh, jag antar att det där gav svar på min fråga eller?
- Ja, jag gillar verkligen dig också som du kanske förstår, fast vi inte känt varandra så länge så känns det som att vi har det, med dig kan jag verkligen vara mig själv liksom jag gillar dig Justin, väldigt mycket...!
Jag vet inte var jag fick orden ifrån, de bara kom till mig så jag sa allt precis som jag kände och drog sedan efter andan för att se hans reaktion.
Justin bara stod still och nickade, sedan sa han något liknande som jag sagt, tog mig i handen och vi gick in i huset till mamma och Pattie.
Dom satt i köket med varsin använd tallrik framfär sig.
- Värst vad ni ser ut att ha haft trevligt då, sa Pattie och kollade på våra händer som fortfarande höll i varandra, förstår ni inte att vi suttit här och varigt oroliga...
- Klockan är faktiskt tio! La mamma till och kollade förebrående på mig, det är alldeles mörkt ute och gud vet vad som skulle kunnat hända, ni kunde ha drunknat eller något...!
_______________________________________________________________________________________________
ojojoj, stor utskällning på gång, eller? Nu verkar dom iaf va tillsamans eller vad tror ni...?
// Fredrika

chapter 8 The choice

- Ska jag köra? fråga justin
Jag kolla in i Justins vackra ögon log och sa mm.
Han starta motor och körde iväg det gick ganska snabbt men det va kul.
Vi kom hem vid kl. 5 sen vid halv 7 åt vi.
Vi hade kul och dagarna gick fort vi hade bara en vecka kvar, jag frågade Justin lite om kändis livet vi satt säkert och snacka i 3 timmar.
- Vi har faktiskt aldrig kollat runt hela ön kan vi inte göra det? sa jag tillslut efter att ha sutit ner i 3 timmar och snackat.

Isabellas perspektiv:

- Jo visst, kan vi inte ta båten och köra runt hela ön så kan vi gå av på några ställen och kolla? sa Justin, han hade verkligen gillat att köra den där motorbåten och hade snackat om den rätt mycket...
- Men kan inte du höra med Pattie och mamma om det är okej så gör jag lite matsäck vi kan ta med oss.
- Sure! Sa Justin och gick i väg till Pattie och mamma som låg vid poolen och solade.
Jag gjorde i ordning lite mackor och dricka och la i en väska sedan kom Justin tillbaka.
- Det var okej men vi ska vara tillbaka här vid sju. sa Justin och kastade upp båt-nycklarna och fångade dom
igen.
- Bra då sticker vi då! Sa jag och vi gick ner till bryggan där båten låg.
Det var Justin som körde igen jag satt bredvid honom och tänkte lite.
Jag tänkte bland annat på hur mycket jag skulle sakna Justin när vi kom hem, även om vi bara känt varandra i en vecka så hade vi kommit varandra ganska nära, man gör nog det om man träffas typ 24/7...
Sedan tänkte jag på hur lite han visste om mig, vi hade nog mest snackat om honom, om hur det var att vara känd och så fördelarna och nackdelarna liksom, men nästan inget om vem jag var eller hur mitt liv var.
Det enda han visste om mig var nog egentligen att jag nobbat honom på hans konsert, att jag hette Isabella, hade en mamma som hette Mia och är 15 år. Men det kändes ändå som  att vi känt varandra länge, men det var nog bara jag som kände så, han skulle förmodligen glömma mig lika snabbt som vi lärt känna varandra...
- Hallå! jorden till Bella! vad tänker du på? vi är framme här jag tänkte att vi skulle av och kolla lite. Sa Justin och skakade mig lite lätt, jag hade nog slumrat till lite, konstigt med tanke på hur fort Justin nog kört.
-  Okej men då går vi väll av då....! sa jag och sträckte på mig.
Vi gick i land och kollade runt lite, vi stannade på ett mysigtt ställe med några palmer och åt vår matsäck.
- Du Bella, hur ska vi göra sedan och så? Jag menar när semestern är slut, jag kommr i alla fall att sakna dig...Sa Justin och såg lite ledsen ut
- Jag vet inte vad tycker du? Vi kan väll fortsätta hålla kontakten, via sms och sådant. svarade jag och tänkte sedan att jag faktiskt inte hade någon aning om var han bodde.
- Jo det är klart, vi kanske kan träffas någon gång också, var bor du? Frågade Justin
- Ja i Sandy Springs, du då?
- I Atlanta så då är det ju ganska nära! sa Justin och sken upp
- Mm. sa jag och tänkte på huset som mamma ville köpa i Atlanta, det kanske inte vore så dumt nu...
Efter en stund åkte vi till ett annat ställe på ön sedan skulle vi tillbaka till mamma och Pattie.
Justins perspektiv:

Klockan var redan kvart över 6 och vi satt i båten på väg tillbaka, när det kanske var två tre kilometer kvar hördes ett konstigt ljud från båten, det liksom började hacka lite och vi började tappa fart.
- Vad är det där för ljud? Frågade Isabella och såg lite rädd ut.
- Ehh, jag vet inte riktigt sa jag och kände mig lite orolig, eftersom att det var jag som körde så det kändes lite
som att det var jag som hade ansvaret för henne.
- Men ska det verkligen vara så här... Sa Isabella lite fundersamt, nu gick det väldigt långsamt.
- Nej det ska det nog inte, något måste vara fel. Precis när jag sagt det så stannade båten helt.
- Ojdå, vad gör vi nu, ska vi gå resten av biten eller, hur långt kan det vara? Frågade Isabella och försökte se om
man kunde se huset, det kunde man knappt.
- Ja vi får nog gå, det är nog bara knappt tre kilometer. Sa jag, tog nycklarna, väskan och gick sedan ner för
stegen ut i vattnet, Isabella kom ner efter mig.
- Tur att det är varmt i vattnet... haha fan vad vi kommer skratta åt det här när vi kommer hem! sa Isabella och vek upp sin redan korta klänning lite mer och började gå.
- Jo det har du nog rätt i. sa jag och följde efter henne. Vi gick mot stranden och gick sedan längs med vatten brynet i riktning mot huset.
När vi gått i någon minut kände jag något vasst mot min fot så jag ställde mig på ett ben för att kolla vad det var, precis när jag ställtr mig så så puttade Bella ner mig i vattnet.
- Hahahahah, nu fick du igen för det där vattnet du hällde på mig skrek hon och skrattade lite till. Men snart slutade hon skratta för jag drog ner henne också.
- Inte lika kul nu va? Jag skrattde och satte mig upp och kollade på henne, hon låg fortfarande kvar i vattnet, nu bnlundade hon och såg inte ut att vara på väg upp.
Jag lutade mig lite över henne för att kolla om hon var okej, just som jag gjorde det försökte hon dra ner mig igen men den här gången höll jag emot så jag kom bara ner en bit, nu var jag väldigt nära hennes ansikte och hon var väldigt söt, speciellt nu när hennes hår och ja hela hon var helt blöt...
Utan att jag tänkte på det så förde jag mitt ansikte närmare hennes och kysste hennes läppar, först var jag lite spänd, tänk om hon skulle putta bort mig...! Men det gjorde hon inte, tvärtom så besvarade hon kyssen.
_______________________________________________________________________________________________
Vad tycks? Designen är klar nu också :)
Kommentera!
// Fredrika

Design snart klar...

Jag håller på och fixar med designen på bloggen nu och just  ser den lite konstig ut , hoppas ni kan ignorera det så länge...!
//Fredrika
RSS 2.0