I want you chapter 4

"Var är du? :)" Det var i och för sig inget direkt misstänkt med det sms:et men det verkade ju alla fall som att Christian skulle träffa hon Ciara nu. 
Jag klickade upp nästa sms som kommit för åtta minuter sedan. "jag ser dig inte ngn stans var är du? vill ju ses så fort som möjligt ju! :)"Okej nu blev jag faktisk lite irriterad, Ciara flörtade ju i prinscip nästan med min kille...!
I nästa sms som kommit för sju minuter sedan så stog det: "går ut från flygplatsen nu det går inte å va kvar här, vi möts vid starbucks utanför istället" Det där var droppen, det var ju klart som fan att dom skulle ses nu och när jag kollade på samtals historiken mellan de två så verkade det som att det var Ciara som Christian pratat med när han inte velat säga vem det var.
Men nu skulle dom inte få fortsätta sin lilla äffär, nej nu skulle jag ta mig tusan sticka raka vägen till starbucks:et utanför Atlantas flygplats och ta ett seriöst snack med dom båda två!

Justins perspektiv:

- Hur lång tid ska det här ta egentligen? Sa jag till mig själv.
- Men vi landar ju närsom helst, sa mamma, varför är du så otålig?
- Inget, sa jag och kollade på klockan. Det var ju för att jag ville träffa Christian men såklart också för att jag skulle få träffa hans snygga flickvän för första gången. Hon kändes verkligen som en sån man drömmer om men som inte finns i verkligheten. Jag såg verkligen fram emot att träffa henne. Jag tittade på klockan. Den var 11.32.
- Vi skulle landat för två minuter sen, sa jag irriterat och tittade ut ur fönstret. Precis då kände jag att hjulen på flygplanet dunkade i marken och jag hoppade till. Äntligen, tänkte jag och tittade på klockan en en gång.Emelias perspektiv:

Jag gick med raska steg mot Sturbucks. Jag var riktigt irriterad och sur på Christian. Jag har inga problem med att han umgås med andra tjejer, som dår är hans kompisar, men eftersom han hade smugit med hon här Ciara vem hon nu va så tyckte jag att det hade gått lite för långt. Och alla smsen, nej nu skulle jag ta honom på bar gärning. Jag tänkte på vad jag skulle säga när jag träffade dom. Jag skulle kanske låtsas att jag bara gick förbi och "råkade" se dem? Eller skulle jag hoppa fram bakom en vägg hon skrika GOT YOU! Fast nej, tänkte jag. Då kommer hon tro att jag är efterbliven. Jag skrattade lite för mig själv medans jag svängde in på en lite gata. Det var den snabbaste vägen till Cafeét.

Jag tänkte på hur hon kunde se ut. Hoppas hon inte var sötare än jag, då skulle det kännas ännu värre. Hon kanske var lik mig, det kanske var därför Christian träffade henne i smyg. Han hade innan sagt att jag var den vackraste han någonsin sett. Jag tänkte så mycket så att jag missade att gå in på en liten smågata tillså jag fick ta den långa vägen.
Jag tror att jag ska "råka" se dom i alla fall, tänkte jag. Det blir bäst. Jag kan ju säga till Christian att jag gör slut, tänkte jag, då kommer han säkert säga att han ångrar allt dumt han gjort mot mig och be på sina bara knän att få mig tillbaka. Då kommer jag dissa den där Ciara så brymt mycket när jag säger att jag förlåter honom. Jag skrattade lite för mig själv och tyckte faktiskt att det skulle bli lite kul att ställa till med sånt drama. Jag svängde in på en annan gata och nu var jag väldigt nära Starbucks. Jag gick ännu snabbare nu och kom in på gatan där starbucks stog. Christian stod där utanför och jag var så koncentrerad på min plan så glömde att verkligen titta vem det var som Christian snackade med.

- Va fan Christian?! Sa jag och han vände sig om. Då såg jag att det inte alls var någon tjej utan en kille i typ 17-18 års åldern som han stog och snackade med.
- Vadå, älskling? Christian tog tag i min hand och drog fram mig så jag kunde se vem det var som stog där bredvid honom.

- Men...? började jag, skulle inte det var någon tjej som skulle komma hit? Någon Ciara? Då började både han och killen skratta.
- Vad? Frågade jag, vad skrattar ni åt.
- Jo, sötnos, Justin här heter Ciara på min mobil.
- Men varför? Frågade jag.
- Jo för att inte några av mina kompisar ska kunna ta min mobil och kolla hans nummer, du trodde väll inte att jag var otrogen mot dig?
- Haha, men nu fattar jag, så det är du som är Ciara? Jag drog en suck av lättnad och mitt chockerade ansiktsuttryck försvann.
- Ja, sa Justin och skrattade.
- Fan vad ni lurade mig, jag trodde att du skulle träffa någon annan tjej i smyg, men varför får ingen se hans nummer? Frågade jag.
- Du vet väll att jag aldrig skulle vara otrogen mot dig. Sa Christian och valde att inte besvara min fråga, istället lutade han isg framåt och kysste mig.
- Men varför snokade du egenom min mobil från början? Christian tittade mot mig och skrattade lite.
- Det är en lång historia, sa jag.
- Så nu är det jag som inte kan lita på dig, sa Christian retsamt.
- Jag litar på dig, men jag blev bara lite, du fattar, du skulle nog också vilja veta vad som pågick om jag börja smyg träffa någon kille som du inte visste vem det var, eller? och förresten så kom jag hem till er och så var du inte hemma, den låg där och vibrerade så jag bara tog den och kollade, nöjd nu? Jag log mot honom.
- Inte så lång historia enligt mig, sa han och kysste mig. Då kom jag att tänka på Justin som stog där och väntade på att bli presenterad.
- Ska du inte presentera oss, sa jag till Christian.
- Jo, juste, sa han, det här är Emelia, och det här Justin.
- Hej Justin, trevligt att träffas.
- Det tycker jag också, jag har fått höra mycket om dig Emelia, sa Justin.
- Jaha, undrar hur du har kunnat det. Jag tittade på Christian och skrattade lite. Han kliade sig i nacken och sa, - vi skulle precis gå hem till Justins hus och lämna hans grejer, vill du följa med?
- Ja, gärna om jag får, sa jag och tittade på Justin.
- Klart, sa han och tog upp sin resväska.

sorry om det blev lite kort och dåligt men jag hade väldigt brottom till träningen men kände att jag ville skriva eftersom jag alldrig
// Maya
1 kommentarer
Postat av: nour

mer

2011-11-17 @ 12:19:31
URL: http://juztawesome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0